سامسونگ چیزهای زیادی برای از دست دادن داره و به خاطر همین کاری نمیکنه که مردم دنیا تحریمش کنند ولی علی اصغر چیز زیادی برای از دست دادن نداره!
اتفاقاً چون سامسونگ چیزهای زیادی برای از دست دادن داره، کاری نمیکنه که کشورهای دنیا تحریمش کنن و هرچیزی بخوان رو دودستی تقدیم میکنه!
پس شما احتمالاً به کاربرانی که به مسنجر های داخلی هم اعتماد ندارند و مثلاً واتس اپ رو به سروش ترجیح میدن ایراد میگیرید؟!!! آره دیگه، هر دو آزاد نیستند، پس نتیجه میگیریم که: واتس اپ = سروش!
بله. دقیقاً همینطوره. هیچ فرقی بین واتساپ و سروش نیست. چفتشون اطلاعات مردم ایران رو میذارن کف دست برادران.
این عقاید اشتباه شما رو به مرحله ای رسونده که اگه بعنوان مثال یه دوستی داشته باشید که آشنا به علوم انفورماتیک و مسائل امنیتی نباشه و از شما بپرسه سروش نصب کنم یا واتس اپ، شما در جوابش میگید فرقی نمیکنه، و او هم بر حسب حرف شما ممکنه سروش رو نصب کنه و با دست خودش گوشی اش رو تبدیل به ابزار خطرناکی علیه خودش بکنه!
خیر. به اون دوست میگم از هر دو تا فرار کنه، چون با نصب هرجفتشون، با دست خودش، گوشیش رو تبدیل به ابزار خطرناکی علیه خودش میکنه. برای همینه که همهٔ دوستهام و خانوادهام الآن روی شبکهٔ ماتریکس هستن.
ببخشید برای سوالم تاپیک جدید ایجاد نکردم.در دیوایس های Degoogle شده شما برای نصب نرم افزارهای Third party مثل WhatsApp و Telegram از چه منبعی استفاده میکنید!? چون فروشگاه Play store رو نداریم.از فایل apk هم امن نیست و هم بعذا آپدیت ها رو به طور خودکار نمیتونی بگیری.راه حل شما چیه!?
واتساپ رو که نصب نمیکنیم. ولی تلگرام در افدروید موجوده
یه نفر دزدی کنه بهتر ازینه ده نفر دزدی کنن.
یه نفر و ده نفر نداره. همهٔ دزدها با هم شریکن و دزدیهاشون رو با هم به اشتراک میذارن!
چنین شخصی وجود خارجی نداره. هر کسی که بین بد و بدتر انتخاب میکنه دلیلی داشته.
سادهترین دلیلش، ناآگاهی از وجود خوب و بهتره! شایعترین دلیلش هم ترس از پذیرش مسئولیته که ترجیح میدن کار اشتباهشون رو بندازن گزدن دیگریو به جای این که بگن من نباید از واتساپ استفاده کنم، بگن واتساپ نباید دزدی کنه!