گذشته از اینا ، چرا رفتی ویندوز ؟ 🤧
سازگاری بهتر سخت افزار در ویندوز (پرینتر، گرافیک، کارت صدا، کارت شبکه، اسکنر، گیرنده دیجیتال)
با اینکه ویندوز ۱۱ سیستم من رو پشتیبانی نمیکنه ولی بازم با دور زدن محدودیت ها خیلی خوب داره کار میکنه.
رابط کاربری قشنگ تر داره مخصوصا ویندوز ۱۱ و اینکه من میزکاری به قشنگی ویندوز ۱۱ ندیدم.
هم خیلی سبک تر شده، من خودم یکی از دلایلی که از ویندوز بدم میومد این بود ۱۰ دقیقه باید صبر میکردی بوت بشه ولی الان خیلی عادی بالا میاد مشکلم هم با کارت گرافیک حل شده.
کیدیای هم فقط امکانات شخصی سازیش بالاست وگرنه خیلی زشته.
اون ukui هم من تست نکردم ولی از عکساش معلوم بود کپی میزکار ویندوز ۱۰عه خب چه کاریه وقتی خود ویندوز ۱۰ هست.
ظاهرش هم قشنگ باشه مشکلات دیگه رو حل نمیکنه.
همچنین سرعت بالا اومدن ویندوز ۱۱ با اوبونتو یکیه (ربطی به اسنپ نداره بدون اسنپ هم همینطوره برای من)
ویندوز ۷ و xp که خیلی سریع تر بالا میاد.
حتی زوبونتو هم با میزکار مثلاً سبکش خیلی دیر بالا میاد (گنوم سریعتر بود
)
۴ تا نرم افزار درست حسابی هم که توی مخازن گیر نمیاد آخرشم باید آویزون اسنپ و فلت پک بشیم، در ضمن حجم بسته های اسنپ و فلت پک نسبت به ویندوز خیلی بیشتره.
۴ تا بازی هم بخواهیم نصب کنیم بازم مشکل و محدودیت وجود داره.
یا باید قید گیم رو زد یا باید از بازی های مشابه اون استفاده کرد که ...
چی ازین بهتر که نرم افزار هایی که میخوام رو همه رو بریزم روی هارد و بصورت آفلاین خواستم ویندوز نصب کنم با یک کلیک همرو نصب کنم؟
باز یک دلخوشی همون تم و آیکون بودن که با اومدن libadwatia ظاهر برنامه ها نابود شد.
خب این همه دلیل برای استفاده کردن از ویندوز دارم، میمونه ۱ دلیل برای استفاده نکردن اون هم آزادی که خب اومدم یک مدتی توی این دنیا باشم بعدشم میرم حالا فلانی داده هامو بگیره تبلیغات کنه یا هر کار دیگری مهم نیست برام.
ولی همچنان برای سرور لینوکس رو ترجیح میدم.