انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خاطرات انجمن  (دفعات بازدید: 1811 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
پاسخ : خاطرات انجمن
« پاسخ #15 : 17 اردیبهشت 1401، 09:39 ب‌ظ »
نقل‌قول
من یه بار خواب دیدم واقعا یه کافه هست اسمش اوبونتو هست با دوستان نشستیم بحث فلسفی میکنیم آقای بهزادی هم از گنوم تعریف میکرد بقیه اش رو یادم نیست
چقدر شبیه خیال پردازی یکی از دوستان هست خوابت کپی بدون ذکر نام نویسنده ؟
نه جدی دیدم
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #16 : 18 اردیبهشت 1401، 02:04 ق‌ظ »
و من هر گفت و گویی میرم sudo درحال فراری دادن آرتین از انجمن هست :D جدی چیزی شده این چند روزه شیران خیلی به هم میفتن؟!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #17 : 18 اردیبهشت 1401، 10:48 ق‌ظ »
و من هر گفت و گویی میرم sudo درحال فراری دادن آرتین از انجمن هست :D جدی چیزی شده این چند روزه شیران خیلی به هم میفتن؟!
بررسی کنی فرسته هاشو میبینی چرا تا حالا دو تا ( اخطار ) گرفته ، اونم پشت سر هم !
آرچ و گنوم!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #18 : 18 اردیبهشت 1401، 01:08 ب‌ظ »
بررسی کنی فرسته هاشو میبینی چرا تا حالا دو تا ( اخطار ) گرفته ، اونم پشت سر هم !
من دوتا گرفتم چون یه بار wps افیس رو معرفی کردم بعدا فهمیدم نرم افزار آزاد نیست مگر نه هیچ کار خلاف قوانین دیگه ای نکردم الانم دیگه از اون نرم اغزار استفاده نمیکنم ولی برای خودمم سواله چرا دوتا اخطار بابت یه خطا
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #19 : 18 اردیبهشت 1401، 08:50 ب‌ظ »
نقل‌قول
یکم احساس میکنم با فضای انجمن آشنا نشده شبیه به جاهای دیگه حرف میزنه :) من خودمم گاهی پر حرف میشم ولی نه برا فرستاده بیشتر

نقل‌قول
من دوتا گرفتم چون یه بار wps افیس رو معرفی کردم بعدا فهمیدم نرم افزار آزاد نیست مگر نه هیچ کار خلاف قوانین دیگه ای نکردم الانم دیگه از اون نرم اغزار استفاده نمیکنم ولی برای خودمم سواله چرا دوتا اخطار بابت یه خطا
وعهه چه سابقه خوبیم دارید تو تشویق ??? آرتین یکم فضارو دوستانه تر نگاه کن البته با فاصله تر از تلگرام و.. اینجام دور هم جمع شدیم یه موقع بحث علمی یه موقع کمک  یه موقع شوخی میکنیم و حرف میزنیم(کافه) انجمن شبیه یه گروه با اعضای خودمونی نگاه کن به قول نمایه یکی در انجمن خلاصش (ما کاربر نیستیم رفیق هستیم)

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #20 : 18 اردیبهشت 1401، 08:55 ب‌ظ »
انصافا تو این انجمن یکی از با مرام ترین و دوست داشتنی ترینِ رفقا ، ali-n هست ، مهربون و خوش قلب ، ایول پسر ، تاج سری ، همینجوری عشق بمون : )
( اون اپشن -n که به ali دادی چیکار میکنه ؟ 😂 بنظر میاد باید یه پارامتری چیزی بگیره ! )
آرچ و گنوم!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 18 اردیبهشت 1401، 09:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
یکم احساس میکنم با فضای انجمن آشنا نشده شبیه به جاهای دیگه حرف میزنه :) من خودمم گاهی پر حرف میشم ولی نه برا فرستاده بیشتر

نقل‌قول
وعهه چه سابقه خوبیم دارید تو تشویق ??? آرتین یکم فضارو دوستانه تر نگاه کن البته با فاصله تر از تلگرام و.. اینجام دور هم جمع شدیم یه موقع بحث علمی یه موقع کمک  یه موقع شوخی میکنیم و حرف میزنیم(کافه) انجمن شبیه یه گروه با اعضای خودمونی نگاه کن به قول نمایه یکی در انجمن خلاصش (ما کاربر نیستیم رفیق هستیم)
آره داداش  یه بار اون رو معرفی کردم دوتا اخطار گرفتم به سود هم خصوصی گفتم این موضوع رو نمیدونم چرا تو فضای عمومی گفت بله من آشنا نیسنم  :oops: خیلی از دوستان مثل دراگون جان با آرامش و حوصله جواب میدن خیلی خوبه ولی بعضی دوستان خیر
_.hartin._

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 18 اردیبهشت 1401، 09:20 ب‌ظ »
باشه بابت این مورد درست میگی ، کارم ناپسند بود ، خشم گرفته بود منو
تا حالا این اندازه کسی عصبیم نکرده بود توی این ۲۱ سال راستش
ولی وقتی میبینی همه به یکی میگن نقل قول بیخودی نکن و میپذیره اما هربار پشت گوش میندازه ، یا موارد دیگه ، تو عصبی نمیشی و رو مخت نمیره اون فرد ؟ من دیگه به این مشاجره ها ادامه نمیدم ، عوضش تو هم یکم عوض شو : )
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 18 اردیبهشت 1401، 10:12 ب‌ظ »
فداتوم SUDO تو دلم مونده بود منم تو دوستانت خطاب کنی😂 ، مرسی عشقی خیلیا همینطورن خجالتم دادی سید :) اکثرا برعکسش بهم میگن(: (قلب)
(معنی خاصی نداره بخام مخفف بگم احتمالا اون زمان مخفف non  مد نظرم بود که اینم معنا مهمی نداره🙃)

نقل‌قول
توی این ۲۱ سال راستش
اععع جدی من فکر میکردم ۱۶ سالته از منم که بزرگ تری داداش خوشبختم

ویرایش:
نقل‌قول
دوستان مثل دراگون جان با آرامش و حوصله جواب میدن خیلی خوبه ولی بعضی دوستان خیر
سعی کن درک کنی حتا اگه نشدی هرکی اندازه حوصلش شاید کاری دارن یا وضعیتشون یکم بی حوصله کرده بعضیارو بیخیال :)
« آخرین ویرایش: 18 اردیبهشت 1401، 10:14 ب‌ظ توسط ali-n »

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #24 : 18 اردیبهشت 1401، 11:03 ب‌ظ »
فدات علی جون‌، توی رفقا صدر جدولی داش
میگی خیلی ها همینطورن ولی تو این مدت ، هیچ کسو اینقدر مهربون و خوش قلب ندیدم ، دلت واقعا پاکه : ) دست کم من اینجوری می بینم !
۲۰ و خورده ای ام ولی خب توی سال ۲۱ ام حساب میشم دیگه !
ولی قبول دارم ، روحیه جوون تری دارم ، انگار ۱۶ سالمه لابد

نقل‌قول
سعی کن درک کنی حتا اگه نشدی هرکی اندازه حوصلش شاید کاری دارن یا وضعیتشون یکم بی حوصله کرده بعضیارو بیخیال
دکمه ویرگولت خراب شده ؟
( سعی کن درک کنی حتا اگه نشدی ، هرکی اندازه حوصلش ، شاید کاری دارن یا وضعیتشون یکم بی حوصله کرده بعضیارو ، بیخیال )
اینجوری بهتر میشه خوندش نه ؟ قصدم ایراد گرفتن نیست ، فقط یکم سخت میشه خوند اونجوری : )
آرچ و گنوم!

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 18 اردیبهشت 1401، 11:10 ب‌ظ »
دارم سعی میکنم عوضشم  ](*,)
معتاد به نقل قول
_.hartin._

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #26 : 18 اردیبهشت 1401، 11:53 ب‌ظ »
عزیزی، لابد دلت پاکه که اینجوری میبینی(:
نقل‌قول
اینجوری بهتر میشه خوندش نه ؟ قصدم ایراد گرفتن نیست ، فقط یکم سخت میشه خوند اونجوری : )
کاملا درسته، تنها با سه ویرگول نوشته رو بهتر کرد

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #27 : 19 اردیبهشت 1401، 10:55 ق‌ظ »
فکر کنم این موضوع بهتر بود اینجا باشه: https://forum.ubuntu-ir.org/index.php?topic=154917.0;topicseen

نه انجمن  \\:D/ :D
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1401، 10:58 ق‌ظ توسط ɴɪᴍᴀꜰᴀɴɴɪᴀꜱʟ »

آفلاین norouzi90

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 784
  • Debian + Mate
« پاسخ #28 : 19 اردیبهشت 1401، 11:14 ب‌ظ »
۱- حضرت Issac :
  اوایل با بیاناتشان اشک من را هم در می آورد ولی بعدا فهمیدم که ایشان را نمی شود شناخت مگر آنکه با این ضرب المثل آشنا باشی: 
جور اسحاق به ز مهر پدر (ترجمه ضرب المثل جور استاد به ز مهر پدر ).
الان چنان شیفته اش شده ام که دوست دارم یک چماق بردارد و کل ایران را دنبالم کند یا اگر وقت اینکار را ندارد یک شماره تلفن  بدهم روزی یکی دو ساعت
هر چه متلک دارد بارم کند ، فکر کنم از یوگای آساناها بیشتر آدم را به حالت سامادهی ( در این مرحله، دیگر سالک میان خود، خدا و هستی هیچگونه جدایی نمی بیند.) می رساند.
مخصوصا اون مرغ و خروسهایش ( اگر تا حالا سرشان را نبریده باشد) نفس آدم را از حیرت بند می آورد.
بار الها خودت خوب می دونی  یا گوشی برداشته هی از مرغ و خروس عکس میاندازه یا گیرداده به بارون و برف یا افتاده به جان بچه های مظلوم انجمن،
اصلا می خواهم یک نامه به ناسا بنویسم و از آنها بخواهم که ایشان را بفرستند به مریخ ، فکر کنم آدم فضایی ها با یوفوهایشان از آنجا کوچ کنند به کهکشان دیگر ( محتملا کهکشان آندرومدا )  البته با اخذ تعهد از ایشان که دیگر دنبالشان نکند!

۲- آقا مهرداد:
گفت که :
سلام
قراره چند ماهی یا بیشتر انجمن نباشم (به دلایلی انجمن نمیام مگرنه جایی نمیرم )برای همین گفتم بیام به دوستان بگم (تا نگران نشن  ;D
در هر صورت خوبی بدی دیدید حلال کنید
نظری پیشنهادی انتقادی خاطره ای چیزی اگه دارید این اخر عمری  :Dبگید
این اخرین ارسالمه ارسال های این موضوع رو نگاه می کنم ولی پاسخی نمیدم چون میخوام خارج بشم
ویرایش : اگه کاری باهام داشتید هر چند وقت ایمیلم رو چک می کنم
خداحافظ

من هم مشغول گریه و زاری از فراق ایشان در کنج خانه بودم که ناگهان دیدم از در انجمن نرفته بیرون از پنجره تشریف آورده اند تو.
آقا مهرداد هی اینجوری به ما شوک نده ، یک دفعه می بینی پس افتادیم!

۳- آقای بهزادی:
دو سال نون و نمک ایشان را خوردم آخر سر :

۴. برای پشتیبانی اختصاصی، پیام خصوصی بده که شماره کارتم رو برات بفرستم.
سر پیری نمی دانم سر کدوم چهار راه بروم گدایی تا پول جور کنم تا از پشتیبانی اختصاصی برخوردار بشوم.
یا از این به بعد سر به سر بزرگان نگذارم و خدایم را شاکر باشم و از همان پشتیبانی عمومی ( مفتکی) استفاده نمایم.

روی ماه همه بچه های گل انجمن را از راه دور می بوسم.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #29 : 19 اردیبهشت 1401، 11:55 ب‌ظ »
😂😂😂
( چقدر لفظ قلم ! )
آرچ و گنوم!