انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: توزیع مناسب سیستم قدیمی  (دفعات بازدید: 1076 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین matin-amirzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
توزیع مناسب سیستم قدیمی
« : 08 خرداد 1401، 09:49 ق‌ظ »
سلام به همه
من دنبال یک توزیع مناسب میگردم و توزیع های لوبونتو و زوبونتو رو هم نصب کردم اما مشکلی که در این توزیع ها وجود داره اینکه درسته که دسکتاپ برای سیستم های قدیمی هست اما نرم افزار ها مثلا فایرفاکس آخرین نسخه هستن و خب این خوب نیست چون خیلی سنگین اجرا میشه.
میخواستم بدونم توزیعی وجود داره که مخازن اون، فقط نرم افزار های قدیمی داشته باشه مثلا من با apt که نصب کنم اون نسخه قدیمی نرم افزار نصب بشه؟
یا راهکاری وجود داره که با همین توزیع ها بشه قدیمی نصب کرد؟ لطفا نگید نصب با شماره نسخه نرم افزار چون من نمی دونم کدوم نسخه مناسبه.
ممنون

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
پاسخ : توزیع مناسب سیستم قدیمی
« پاسخ #1 : 08 خرداد 1401، 09:55 ق‌ظ »
سلام عزیز دل  :D خوش اومدی
میتونید برید ویکی بالای انجمن و مقاله توزیع سبک رو جستجو و مطالعه کنید
پیشنهادم اینه که دبیان لایو و یک میزکار سبک نصب کنید
و اینکه درست نیست نسخه های قدیمی برنامه ها رو نصب کنید چون پایداری توزیع و امنیتتون رو از بین میبره بهتره (اگه توی توزیع سبکتون مشکلی با برنامه ای دارید ) به جاش برنامه سبک تری نصب کنید
البته اینطور که نیست میزکاری برای  کامپیوتر قدیمی باشه نه میزکار هم جدیده اما ساده و کم حجم طراحی شده و کامپیوتر قدیمی میتونه اون رو راحت اجرا کنه مگرنه دوستانی همینجا داریم که میزکار های سبک دارند روی کامپیوتر های قدیمی یا حتی اصلا میزکار ندارند فقط مدیر پنجره اینطوری سبک تر هم هست  ;)
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1401، 09:59 ق‌ظ توسط Mehr32 »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
« پاسخ #2 : 08 خرداد 1401، 09:58 ق‌ظ »
سلام :)
میتونید از نرم افزار های جایگزین مثلا gnome web استفاده کنید که با فایرفاکس هم سینک میشه، بخاطر مشکلات امنیتی و خیلی دلایل دیگه استفاده کردن از نسخه های قدیمی درست نیست.
برای توزیع هم این دوتا خوبه ولی اگه خوشتون نیومد میتونید elementry os رو هم تست کنید.

آفلاین matin-amirzadeh

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #3 : 08 خرداد 1401، 10:07 ق‌ظ »
ممنون از لطفت :)
چقدر سریع پاسخ داده شد
مدیر پنجره؟ بیشتر توضیح بدید

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 08 خرداد 1401، 10:10 ق‌ظ »
ویکی برید مدیر پنجره رو جستجو کنید  ;)
ویرایش : مدیر پنجره یک نرم افزاره که کارش نمایش پنجره ها است هرچی توی صفحه میبینید تقریبا میشه گفت که کار اونه مدیر پنجره ای مثل اوپن باکس میتونن بدون میزکار تنها نصب و اجرا بشن البته اولش خلی خالیه باید تنظیم و شخصی کنیدش
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1401، 10:19 ق‌ظ توسط Mehr32 »
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
« پاسخ #5 : 08 خرداد 1401، 10:48 ق‌ظ »
دبیان معروفه به پایداری ، چرا ؟ چون نرم افزار هاش بار ها و بار ها بررسی میشن به دنبال باگ و بار ها بهینه سازی ، به همین خاطر نگارش بروزی در اختیارت نخواهد بود ، اما گمانت این نباشه که قدیمی تر یعنی مصرف بهینه تر ، چون هر چی بروز تر باشی ، جدید ترین بهینه سازی ها رو خواهی گرفت ضمن آپدیت های امنیتی ، پس بنظرم دبیان رو نصب کن و حتی اگه سرعت بیشتری میخوای دوان ( Devuan ) رو با runit ک خیلی سریعه حتی بیشتر از sysv !
یا اینیت معروف تر غیر سیستم دی یعنی open rc ، که خب به سرعت runit نیس ولی سریع تر از systemd هست !
توزیعت رو هم سبک و مینیمال با مدیر پنجره یا دسکتاپی light استفاده کن ، از نرم افزار های سبک تر بهره ببر و سامانه رو تمیز نگه دار همیشه !
آرچ و گنوم!

آفلاین mobin1387

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 495
  • به زودی اینجا چیزی نوشته خواهد شد!
« پاسخ #6 : 08 خرداد 1401، 11:12 ق‌ظ »
دبیان معروفه به پایداری ، چرا ؟ چون نرم افزار هاش بار ها و بار ها بررسی میشن به دنبال باگ و بار ها بهینه سازی ، به همین خاطر نگارش بروزی در اختیارت نخواهد بود ، اما گمانت این نباشه که قدیمی تر یعنی مصرف بهینه تر ، چون هر چی بروز تر باشی ، جدید ترین بهینه سازی ها رو خواهی گرفت ضمن آپدیت های امنیتی ، پس بنظرم دبیان رو نصب کن و حتی اگه سرعت بیشتری میخوای دوان ( Devuan ) رو با runit ک خیلی سریعه حتی بیشتر از sysv !
یا اینیت معروف تر غیر سیستم دی یعنی open rc ، که خب به سرعت runit نیس ولی سریع تر از systemd هست !
توزیعت رو هم سبک و مینیمال با مدیر پنجره یا دسکتاپی light استفاده کن ، از نرم افزار های سبک تر بهره ببر و سامانه رو تمیز نگه دار همیشه !

درسته اما توجه داشته باشید استفاده از devuan نیاز به دقت بیشتری در نگهداری از سامانه نسبت به دبیان داره.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #7 : 08 خرداد 1401، 11:23 ق‌ظ »
و همچنین این دوستمون اگه تازه کار باشند ممکنه براشون پیچیده و مشکل ساز بشه
بهتره دبیان لایو با میزکار سبک نصب کنید اگه لازمه لینک بدم
یا اینکه اگه میخواین وقت بیشتری بزارید دبیان (اگه لازمه لینک بدم )خالی نصب کنید بعد یک مدیر پنجره نصب و تنظیم کنید تا در سبک ترین حالت باشید  ;)

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 08 خرداد 1401، 11:37 ق‌ظ »
درسته منم تاکید کردم اگه سرعت بیشتری میخواد !
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #9 : 08 خرداد 1401، 12:14 ب‌ظ »
یه دبیان با xfce احتمالاً بهترین گزینه است. برای مرورگر هم می‌تونی از میدوری استفاده کنی. اصلاً به قدرت فایرفاکس یا حتا وب گنوم نیست، ولی خب سریع و سبکه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #10 : 08 خرداد 1401، 04:05 ب‌ظ »
فکر میکنم بهتر بود کمی مشخصات سیستم میگفتید چون توی ذهن ما از رم ۲۵۶ تا ۲ گیگابایت از سیستم قدیمی تصور میشه!

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #11 : 08 خرداد 1401، 04:07 ب‌ظ »
فکر میکنم بهتر بود کمی مشخصات سیستم میگفتید چون توی ذهن ما از رم ۲۵۶ تا ۲ گیگابایت از سیستم قدیمی تصور میشه!
نامرد منم رمم دوعه ، البته درسته قدیمی محسوب میشه سیستمم ولی گنوم کمینه روی دوانو خیلی روون و تمیز دارم ، ایشون روی xfce و lxde هم اذیتن 😅
« آخرین ویرایش: 08 خرداد 1401، 04:23 ب‌ظ توسط ㅤsudoㅤ »
آرچ و گنوم!

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 08 خرداد 1401، 04:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
نامرد منم رمم دوعه ، البته درسته قدیمی محسوب میشه سیستمم ولی گنوم کمینه روی دوان ، خیلی روون و تمیز دارم ، ایشون روی xfce و lxde هم اذیتن 😅
موقع نوشتن خودمم یاد لپ تاپ آقای بهزادی افتادم قدیمی نیست ولی ۲ :P اره دیگه رم ۲ کم حساب نمیشه میشه گفت ۱ کمه..

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #13 : 08 خرداد 1401، 04:34 ب‌ظ »
دو زیاده  :D

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #14 : 08 خرداد 1401، 08:53 ب‌ظ »
مهرداد تو این خندت یه درد بی پولی عمیقی  نهفته بود😂😂