سلام به همه
من دنبال یک توزیع مناسب میگردم و توزیع های لوبونتو و زوبونتو رو هم نصب کردم اما مشکلی که در این توزیع ها وجود داره اینکه درسته که دسکتاپ برای سیستم های قدیمی هست اما نرم افزار ها مثلا فایرفاکس آخرین نسخه هستن و خب این خوب نیست چون خیلی سنگین اجرا میشه.
میخواستم بدونم توزیعی وجود داره که مخازن اون، فقط نرم افزار های قدیمی داشته باشه مثلا من با apt که نصب کنم اون نسخه قدیمی نرم افزار نصب بشه؟
یا راهکاری وجود داره که با همین توزیع ها بشه قدیمی نصب کرد؟ لطفا نگید نصب با شماره نسخه نرم افزار چون من نمی دونم کدوم نسخه مناسبه.
ممنون
سلام
میتونید از نسخه قدیمیتر توزیعها استفاده کنید که نسخه قدیمی برنامهها رو دارند. ولی همونجور که بقیه گفتند، اونها دیگه پشتیبانی نمیشن و اگه آسیبپذیری امنیتی هم توی اونها پیدا بشه، حل نمیشه.
اینکه روی نسخه جدید توزیعها، نسخه قدیمی برنامهها رو اجرا کنید، به همین راحتی نیست. ممکنه کتابخانههای مورد نیاز اون برنامهها دیگه توی مخازن توزیعها نباشه یا اینکه نسخه مورد نیاز اونها با نسخه فعلی سازگار نباشه و درست کار نکنند.
حتی با این فرض که هیچ مشکلی در مورد کتابخانهها وجود نداره ، باز هم نمیتونید اینکار رو به راحتی انجام بدید
نسخه قدیمی برنامهها توی مخازن توزیعها موجود نیست. دوتا راه حل دارید:
۱- مخازن قدیمی رو به نسخه جدید توزیع اضافه کنید که میتونه مشکل پیش بیاره چون ممکنه یه سری وابستگیها عوض شده باشند یا اینکه یه سری بستهها کلا حذف شده باشند یا اینکه بین نسخه جدید برنامهها و نسخه قدیمی اونها تداخل پیش بیاد یا خیلی حالتهای دیگه.
۲- اینکه برنامهها رو از خارج از مخازن نصب کنید که باز هم میتونه مشکل بوجود بیاره. چیزهایی که توی مخازن یه توزیع قرار دارند کمی تغییر کردند تا با اون توزیع سازگار باشند. اینکه همینجوری یه سری چیز رو از خارج مخازن نصب کنید میتونه در طولانی مدت مشکل ایجاد کنه.
هرچند فکر نکنم نصب نسخه قدیمیتر برنامهها خیلی توی عملکرد تاثیر بذاره، مگه اینکه نسخههای خیلی قدیمی رو نصب کنید.
اگه یه سری اطلاعات در مورد سختافزارتون بدید، شاید بشه بهتر راهنمایی کرد.
http://tinycorelinux.net
استفاده روزانه از این توزیع خیلی راحت نیست. تقریبا باید یه گیک باشید که بتونید روزانه به راحتی از این استفاده کنید و نصب و بروزرسانیها رو هم انجام بدید.