درود.
دوتا پرسش:
1- پس اگر بخواهم کل پارتیشن لینوکس را دنبال فایلم بگردم باید از این دستور استفاده کنم؟واگر بخواهم در پوشه ی ویدئو جستجو کنم,نخست باید پوشه ی ویدئو را باز کنم سپس ترمینال را باز کنم و نام فایلی که دنبالش میگردم ب روشی که گفتید درآن وارد کرده و اینتر بزنم؟
2- پس مهم نیست بین کاراکترهائی که در ترمینال مینویسم فاصله باشه یا نه و یک فاصله باشه یا چند تا؟ یعنی فاصله اصولا نقشی داره؟ چون درنوشتن کاراکترها مشکلی ندارم فقط نمیدانم دقیقا آیا بین شان"فاصله" هست یا خیر.
سپاسگزارم.
۱ . بله میتونی با مدیر پرونده ( file manager ) بری شاخه ای که میخوای و گزینه open in terminal رو از راست کلیک بزنی ، ولی بعد توی اون دستوری که گفتم بجای نماد مد باید نقطه بزاری که همون شاخه جاری رو بگرده !
یا میتونی هر جایی باشی و تو هر شاخه ای و یه راست ادرس جایی که میخوای توش جستجو بشه رو بدی ، مثلا خودت تو شاخه نگاره ها ( تصاویر ) باشی و نشونی شاخه ویدیو ها رو بدی ، چجوری ؟ بجای اون علامت مد در کل باید نشونی قرار بگیره ، حالا نشوی شاخه ویدیو ها کجاست ؟ خب توی خونه قرار داره ، پس میشه : ~/videos
واسه اینکه کل سامانه ( سیستم ) رو بگرده باید با دسترسی ریشه بجای نماد مد یه اسلش ( / ) بزاری ..
پس چی شد ؟
واسه گشتن توی شاخه جاری نقطه میزاری
برای تو خونه کاربر ، نماد مد
برای شاخه اصلی و به اصطلاح کل سامانه هم نماد اسلش
یا میتونی نشونی دقیق بدی در حالی که خودت توی یه شاخه دیگه هستی
پیشنهاد میکنم وقت بزاری و مقدمات رو یاد بگیری ، دوره هوشمندی راد رو از گوتوکلس ببین : )
۲ . نه اتفاقا فاصله چون کرکتر ویژس مهمه که چجوری بزاری ، اما وقتی توی "" بزاریش دیگه این موضوع خاص بودنشو در نظر نمیگیره ، اسم فایلت دقیقا چی بود ؟ بگو اینو ؟
درود.
من وقتی روی آیکون(نقل قول) کلیک میکنم کل نوشته ی شما نقل قول میشه.چطور فقط یک عبارت یا کلمه از فرمایش دوستی را"نقل قول" کنم؟درست همانجوریکه شماتنها عبارت: درودبر همه رانقل قول کردین. ونکته ی دیگر چطور در یک پست خودم عباراتی از چند نفر نقل قول, برای پاسخ دادن بهر کدام بیارم یعنی آنطوریکه شما ها انجام میدین. منظورم اینه که الآن من باید ارسال این پست را بزنم بعد برم دوباره برای پاسخ دادن به سایر دوستان باز دکمه ی نقل قول پست شان را بزنم که میشود جدا جدا نه در یک پست؛ آنجوریکه بقیه انجام میدن.سپاسگزارم.
اون بخشی که میخوای رو انتخاب و کپی کن و بزار توی سینتکس زیر :
[quote]copy your text here[/quote]
یا میتونی از نوار ابزار بالا گزینه ای که شبیه نماد پیامک هست رو بزنی که خودش این سینتکس رو بنویسه ، زرد رنگه ایکونش : ) کنارشم یه هشتگ هست ( که برای گذاشتن کد هست )
درود.
یک نرمافزاری بنام(findutils) ظاهرا با خود مینت آمده که در مخزن تیک جلویش داره یعنی نصبه, آیا این نرمافزار برای همین پیدا کردن فایلها گذاشته شده؟ پس چرا نمیشه اجراش کرد؟
گمونم اسم بستش اینه ولی اسم دستورش find هست ..