اخه wait -n میخواد چیکار ؟
بدون wait -n ، اسکریپتی که من نوشتم درست عمل نمی کند یعنی sleep ها اجرا نمی شوند و عوض اینکه حرف به حرف نوشته شود خود کل کلمه بدون هیچ وقفه ای درج می گردد. دلیل علمی قضیه را نمی دانم ، این wait -n را از اینترنت پیدا کردم و چپوندم تو اسکریپت و درست عمل کرد.
حتی اون & اخر دستور sleep رو هم نمیخواد
درست می فرمایید، امتحان کردم نیازی به استفاده از امپرساند نبود ولی نمیدانم در اسکریپت های موجود در اینترنت از این علامت بعد از sleep استفاده می کنند، دلیلش را نمی دانم چیست ، گفتم حتما یک خبری است و من هم استفاده کردم!!!
دابل کوت های اکو هم لازم نیس
درست می فرمایید، امتحان کردم نیازی به استفاده از دابل کوت های اکو نبود ولی نظر شخصی ام این است که در اسکریپت با علایم کوتیشن یا دابل کوتیشن بهتر می توان string ها را تشخیص داد. من هم بدین دلیل ترجیح می دهم استفاده کنم.
اول شروع اسکریپت چرا صبر بکنه اصلا ؟
بنظرم این وقفه ها در اجرای درست دستورات بهتر است باشند. می خواهیم در هنگام لاگین کاربر یک text editor یا Terminal Emulators باز شود و در آن عبارت " hello " به ترتیب حروف بصورت اتومات نوشته شود. این text editor یا ترمینال برای باز شدن در مونیتور کاربر بصورت کامل نیازمند زمان است و ما با وقفه اولی این عمل را انجام می دهیم.