من کلاً نفهمیدم فلسفهی نرمافزارها یا دورههای آموزش تایپ دهانگشتی دقیق چیه و چه هدفی دارن! چه تمرین و آموزشی بهتر از اینکه خودت رو مجبور کنی دهانگشتی تایپ کنی و اشتباهات و سرعت کم ابتدای کار رو تحمل کنی تا کمکم دستت عادت کنه؟
والا آقا آرمان من خودمم نفهمیدم این نرمافزارها برای چی است
فقط دیدم زیادی وایرال شدن گفتن بپرسم ببینم قضیه از چه قراره، اصولی که گفتید بله میدونستم، به قول شما باید همون کار خودم بکنم و الزام کنم خودم که ده انگشتی تایپ کنم.
این ویدیو در ۶ دقیقه همین نکات شما را طرح کرده بود. به اعداد اشاره نشده و صفحه کلید غیر استاندارد بود (اشاره به پ در کنار enter)
البته کیبورد استاندارد بود از لحاظ محل قرار گرفتن کلید | یا پ(غیر استاندارد)، اون نوع layoutای که شما مد نظرتون است layout آمریکا است که صد البته من هم خودم این نوع را میپسندم و کیبورد خودم هم به این شکل است، یعنی دکمه Enter به شکل مستطیل است نه L و محل قرارگیری "پ" بالای آن است. ولی بازم نوع و موقعیت قرارگیری کلیدهای جهتی و Home و End و اینا هم هیچ کدام استاندارد نبودن.
به نظر من بیشتر پاسخ به یک نیازه. افرادی هستند که برای چیزهای جزئی هم تمایل به کلاس و دورهٔ آموزشی دارند.
بله به قطع این آموزشها به درد کسی میخوره که تازه میخواد دستش بره روی کیبورد، منم دیدم خیلی وایرال شدن پرسیدم گفتم شاید چیزی هست که من نمیدونم و تجربهای که شاید دوستان افزون از من داشته باشن.
در کل ممنون از همه دوستان به خاطر وقتشون