من خودمم سخت افزار x86 دارم که خب هنوزم خیلی چیزا روی arm و دیگر معماری ها نمیاد و میشه گفت هیچ بازی خفن و معروفی براش نیست(اگه باز اندروید وسط نکشید) باز میشه نشست و گفت نه نه نه اینتل کار اشتباهی میکنه باید درست شه، در صورتی که تمام این سال ها فقط و فقط برای درآمدش گام بر میداشت و اینم یکی دیگه از اون گام هاست!
چون مجبور بوده؟ نصب نمیشه روی سخت افزار قدیمی چون مجبور بوده؟ بخاطر ساختار خفن سیستم عامل اینکار کنه؟!، با اینکه ویندوز ۱۱ رو سخت افزاری که از core i3 3220 هم چند برابر ضعیف تره نصب کردم(raspberry pi 4) و هیچ کندی نداشت، و نبایدم داشته باشه چون فقط یه سیستم عامله و سیستم عامل مخصوص انجام کار هست نه مخصوص خوردن رم و مقدار زیادی پردازنده... و جدی خیلیا دیدم در جواب کسی که میگه مثلا ۳۰ درصد از پردازنده مشغلوله الکی میگن که خب بابا یه ۳۰ درصدش ویندوز بنده خدا استفاده باید کنه که، که حرف مسخرهای هست..
حالا انتخاب شماست مثل ویندوز بگید آخی گناه داره اینتل فقط امیدواریم درست شه، یا میرید جایگزینی که تا الانم عالی پیشرفت کرده رو انتخاب کنیدِ، یه فرق معماری arm با x86 و مزیت اصلیش اینه که سازنده های زیادی داره نه مثل amd و intel که دوتایی انحصارو به دست گرفتن و هرکاری میخوان میکنند، حالا معماری های دیگم مثل risc-v خوبه ولی اونا دیگه خیلی خیلی فاصله دارن برای استفاده عادی.. و فعلا arm پیشنهاد خوبیه..