انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: 4 دلیل اصلی و بیشتر برای مهاجرت به لینوکس  (دفعات بازدید: 1915 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. در حقیقت این موضوع یک نظرسنجی هست(امیدوارم انجمن رو درست انتخاب کرده باشم)
بریم سر اصل مطلب...
اصلی‌ترین دلیلتون برای مهاجرت به توزیع های لینوکسی چی بود؟به چه توزیعی کوچ کردین و چرا(دلیلش چی بود؟)
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
در این باره بحث زیاد شده ولی :
اوایش به خاطر رایگان بودن سیستم عامل و نرم افزار هاش و نیاز نبودن به کرک (هم راحتی بیشتر از نظر اخلاقی)
یک جمله ای هم بود که میگفت : لینوکس (درستش گنو/لینوکس است) بهشت برنامه نویسان است همین خیلی منو جذب کرد (اوایل یادگیری بودم )
اول اول اگه درست یادم باشه زورین ۱۵ بود فکر کنم روی ماشین مجازی بعد اوبونتو روی خود سیستم بعد زورین روی خود سیستم (اوبونتو برام یکم غیر منطقی بود و یکم تنگ (کلا با اوبونتو و گنوم نتونستم زیاد راه بیام راحت نبودم)) بعد با تلاش بیشتر اوبونتو بعد مانجارو و کوبونتو و ... الان هم خیلی وقته دبیان

بعد کم کم جذب فلسفه نرم افزار ازاد شدم و موندگان (نمک گیر شدم  :D)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
نمیدونم آماری که روز پیش منتشر شد و نشون میداد ایران بیشترین بد افزار رو داره و رتبه اوله توی داشتن بدافزار رو دیدید یا نه ولی من خودم برای احساس خطر از طرف نرم افزار های کرکی دنیال رایگان بودم البته لپتاپ اون موقع واقعا ضعیف بود ویندوز بعد چند ماه خیلی سنگین میشد گشتم تا رسیدم به مینت اول روی ماشین مجازی تست کردم برام عجیب بود یک هسته سی پی یو بهش دادم با ۵۱۲ مگ رم هنوز کار میکرد بعدش در کنار ویندوز مینت رو ریختم اون موقع حتی نصب برنامه بلد نبودم چون کاری غیر وب گردی نمیکردم زورین توجم رو جلب کرد رفتم سمتش ولی سنگین بود باگ هم داشت تو همون یک سال و خورده ای لوبنتو و پاپی هم تست کردم ولی مینت خیلی به دلم نشسته بود تا عوض کردم کلا الانم نمیتونم بریزم روی ماشین مجازی اوبونتو سرور دارم در کل حیلی دنبال دلیل نباشید
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین Programmer-hack

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
  • Math means numbers and numbers mean life
سلام دوست عزیز

من اومدم روی اوبونتو به شما هم پیشنهاد می کنم

۱.مصرف کمتر رم و پردازنده در اوبونتو(در ویندوز من فن لپ تاپم همیشه روشن بود و اگه بیشتر از ۳ پنجره باز داشتم سیستم هنگ می کرد)

۲. اپن سورس بودن سیستم

۳.رایگان بودن(دغدغه کرک نداری که باز بعد کرک نشه آپدیت کرد و سیستم هی هنگ کنه)

۴.بهترین سیستم عامل واسه برنامه نویسی

۵. یه انجمن داره به این خوبی که به هر مشکلی بخوری صد در صد سریع بهت جواب میدن.(ویندوز به فارسی فکر نکنم چنین انجمن و ویکی داشته باشه)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
تنها دلیلش این بوده که لینوکس، بهترین کرنل موجود برای سیستم‌عامل گنوست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
در این باره بحث زیاد شده ولی :
اوایش به خاطر رایگان بودن سیستم عامل و نرم افزار هاش و نیاز نبودن به کرک (هم راحتی بیشتر از نظر اخلاقی)
یک جمله ای هم بود که میگفت : لینوکس (درستش گنو/لینوکس است) بهشت برنامه نویسان است همین خیلی منو جذب کرد (اوایل یادگیری بودم )
اول اول اگه درست یادم باشه زورین ۱۵ بود فکر کنم روی ماشین مجازی بعد اوبونتو روی خود سیستم بعد زورین روی خود سیستم (اوبونتو برام یکم غیر منطقی بود و یکم تنگ (کلا با اوبونتو و گنوم نتونستم زیاد راه بیام راحت نبودم)) بعد با تلاش بیشتر اوبونتو بعد مانجارو و کوبونتو و ... الان هم خیلی وقته دبیان

بعد کم کم جذب فلسفه نرم افزار ازاد شدم و موندگان (نمک گیر شدم  :D)
درود.
_کار بسیار خوبی کردید:) خودم از قبلاً هم احساس اطمینان به ویندوز نداشتم؛ احساس میکردم در یک پرتگاه که سرتاسر با لاله های خشکیده پوشیده شده، قرار دارم:/ الان هم دارم کوشش میکنم که به لینوکس کوچ کنم(همراه با اطلاعات کافی).
_بله زمانی که ارسال‌هاتون رو بازبینی کردم، چندین عکس از میزکارتون به اشتراک گذاشته بودید(بسیار زیبا در عین سادگی :)).
_گفتید به گنوم راحت نبودین، الان میزکارتون چیه؟
ممنون از اینکه وقت گرانبهاتون رو در اختیارم گذاشتید.
بدرود!
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
صحیح :D.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
(از این ایموجی هایی که دهنشون صافه !)  :D واقعا نکته ها رو قشنگ میرسونید

نقل‌قول
پلاسما
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
بارها در موردش صحبت شده ولی خب ..
من رایانه ضعیفی دارم و به دنیای معماری و مدلسازی سه بعدی علاقه ، با نرم افزار های مختلفی کار کردم و مدتی از مایا و تری دی مکس و اسکچاپ استفاده میکردم ، اخری بشدت برنامه خوبیه ، سبک و ساده ، به هر حال یروز درباره بلندر شنیدم و خواستم که امتحانش کنم ، اما رو ویندوز و با سیستم ضعیف من حتی نسخه آخرش نصب نمیشد ، اون موقع آخرین نگارش دور و بر ۲ بود ، الان فکر کنم ۳ اومده ! خلاصه که پرس و جو کردم و رسیدم به توزیع اوبونتو ! بعد جذب زورین شدم و حالا عاشق دبیانم و دلباخته گنوم ! البته بازم جواب نداد بلندر رو اوبونتو هم ، ولی موندگار شدم دیگه : )
پس دلایلم به ترتیب میشه سبکی و سرعت ، ترمینالش ، آزادی !
نقل‌قول
از این ایموجی هایی که دهنشون صافه !)
بهش میگن پوکر ! 😂
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1401، 04:46 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
سلام دوست عزیز

من اومدم روی اوبونتو به شما هم پیشنهاد می کنم

۱.مصرف کمتر رم و پردازنده در اوبونتو(در ویندوز من فن لپ تاپم همیشه روشن بود و اگه بیشتر از ۳ پنجره باز داشتم سیستم هنگ می کرد)

۲. اپن سورس بودن سیستم

۳.رایگان بودن(دغدغه کرک نداری که باز بعد کرک نشه آپدیت کرد و سیستم هی هنگ کنه)

۴.بهترین سیستم عامل واسه برنامه نویسی

۵. یه انجمن داره به این خوبی که به هر مشکلی بخوری صد در صد سریع بهت جواب میدن.(ویندوز به فارسی فکر نکنم چنین انجمن و ویکی داشته باشه)
این دلایل، درواقع برتری های لینوکس نسبت به ویندوز هستند(البته ویندوز هم فاقد ویژگی نیست).
دلایل قانع کننده‌ای برای تازه‌کاران بود.

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
(از این ایموجی هایی که دهنشون صافه !)  :D واقعا نکته ها رو قشنگ میرسونید

نقل‌قول
پلاسما
من بدون اموجی نمیتونم منظورم رو منتقل کنم. سیستم عامل بدون اموجی یعنی محیطی که با پارچه دهنت رو ببندن :-X.
اگر میشه مجدداً از میزکارتون یک تصویر تهیه کنید=) فکر کنم مثل خودم مینیمال‌گرائید(:فارسی و فرنگی ترکیب شدن xD:)
شاید به همین خاطر کاشی های مات نیمه شفاف رو به میزکارتون اضافه کردید.
"the designer of Apples OS should Live"
« آخرین ویرایش: 30 تیر 1401، 05:22 ب‌ظ توسط 313.110 »

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
بارها در موردش صحبت شده ولی خب ..
من رایانه ضعیفی دارم و به دنیای معماری و مدلسازی سه بعدی علاقه ، با نرم افزار های مختلفی کار کردم و مدتی از مایا و تری دی مکس و اسکچاپ استفاده میکردم ، اخری بشدت برنامه خوبیه ، سبک و ساده ، به هر حال یروز درباره بلندر شنیدم و خواستم که امتحانش کنم ، اما رو ویندوز و با سیستم ضعیف من حتی نسخه آخرش نصب نمیشد ، اون موقع آخرین نگارش دور و بر ۲ بود ، الان فکر کنم ۳ اومده ! خلاصه که پرس و جو کردم و رسیدم به توزیع اوبونتو ! بعد جذب زورین شدم و حالا عاشق دبیانم و دلباخته گنوم ! البته بازم جواب نداد بلندر رو اوبونتو هم ، ولی موندگار شدم دیگه : )
پس دلایلم به ترتیب میشه سبکی و سرعت ، ترمینالش ، آزادی !
نقل‌قول
از این ایموجی هایی که دهنشون صافه !)
بهش میگن پوکر ! 😂
خودم هم نام این شکلک‌هارو نمیدونستم😐

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
نقل‌قول
فکر کنم مثل خودم مینیمال‌گرائید
برعکس ، عشق شلوغیه مهرداد !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
اول‌ش دلیل خاصی نداشتم
البته همین الان هم دلیل خاصی ندارم😂
ولی برای اولین بار زورین ۱۵.۳ رو به خاطر زیبایی‌ش نصب کردم که بعدش وقتی به کالی و گارودا مهاجرت کردم فهمیدم زورین چه فاجعه‌ای بوده!

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
(ویندوز به فارسی فکر نکنم چنین انجمن و ویکی داشته باشه)
چرا انجمن دو برادران *** *** هست(ماست۹۸)