درود. این لینوکس خیلی به دلم نشست:
https://m.youtube.com/watch?v=I1hM8-8XZA4
ام ایکس لینوکس چطور هست؟از لحاظ سازگاری با سخت افزار ها مناسب هست (درایور و مودم و صفحه نمایش دوم و...)
پشتیبانی از سختافزارها بیشتر به کرنل مربوطه تا به نرمافزارهای توزیع.
کرنل اکثر توزیعها از بیشتر سختافزارها پشتیبانی میکنه. شاید توی بعضی توزیعها مثل دبیان، لازم باشه firmware های انحصاری رو هم جدا نصب کنید تا بعضی سختافزارها (بیشتر اوقات کارتهای شبکه و گرافیکها) بتونند به درستی کار کنند.
توی موضوع پشتیبانی از سختافزارها، بیشتر از اینکه توزیع اهمیت داشته باشه، نسخه کرنل اهمیت داره. معمولا کرنلهای جدیدتر از سختافزارهای جدید پشتیبانی میکنند؛ در حالی که کرنلهای قدیمیتر ممکنه اصلا نتونند با بعضی سختافزارها درست کار کنند.
البته به این معنی نیست که توزیع اصلا اهمیتی نداره. خود توزیع هم تا حدودی اهمیت داره.
درود.MX Linux دبیان بیس هست.
چون لپتاپ دارای چند پارتیشن هست، میتونم پارتیشن D رو خالی کنم(اطلاعات درایو D رو به موبایل منتقل میکنم) و رویش لینوکس رو نصب کنم. پس از نصب، کار ویندوز رو از طریق لینوکس تموم میکنم () و اطلاعات درایو D رو به C انتقال میدم .
بهتره به جای گفتن پارتیشن C و D و ...، شماره پارتیشن رو بگید چون اون نحوه نامگذاری مخصوص ویندوز هست و درست نمیشه از روش متوجه شد ساختار پارتیشنهای شما چجوریه.
چرا خود MX Linux رو مستقیم روی همون پارتیشنی نصب نمیکنید که ویندوز روی اون هست؟
اینکه اطلاعات رو منتقل کنید جای دیگه، توزیع رو نصب کنید، ویندوز رو حذف کنید و دوباره اون اطلاعات رو برگردونید یکم سختتره تا اینکه مستقیم توزیع رو روی پارتیشنی نصب کنید که الان ویندوز روی اون هست.