حقیقت اینه که من به قدر کافی روی خودم کار کردم، اما خب وقتی دیدم که تو اون تاپیک دبیان باز بحثش باز شد و بچهها زدند کانال مسخرهبازی یکم ناراحت شدم. به همین خاطر این غرها رو باز کردم مجدد...
واقعا نمیخواستم اصلا در این موضوع ارسالی داشته باشم، منتهی چون تنها کسانی که در اون تایپیک به این موضوع اشاره کردند من و سلمان بودیم، مجبورم اینجا توضیحی ارائه کنم تا بیش از این برداشت اشتباه از پستهام صورت نگیره.
در ابتدا که بنده نسبت به هیچ یک از عملکردهای OP، چه در "توسعه" یک توزیع و چه در ترولینگهای پی در پی در طی سالهای گذشته در انجمن هرگز واکنشی نداشتم (میتونید برید بررسی بفرمایید). توزیع که پروژه شخصی ایشون بود و مثل هزاران توزیع دیگه اهمیتی برای یکی مثل من نداشت، ترولینگ هم بار اول نبود که توی انجمن شاهدش بودیم.
اما چیزی که من خاطرم هست، بر خلاف صحبتهای مطرح شده، عزیزان زیادی بارها تلاش کردند که ایشون رو راهنمایی و کمک کنند اما خودشون مقاومت میکردند. خیلی ها هم بازخورد مثبتی نسبت به توزیع داشتند. توزیع هم مورد نقد بود، اما واقعا سوژه نبود. بیشتر رفتار توسعه دهنده سوژه بود. (اینا هم همه قابل بررسی هست).
مزاح من هم به این خاطر بود که تصور میکردم رفتار توسعه دهنده تغییر کرده و باعث میشه یک لحظه همگی لبخند بزنیم.
به هر حال... آرزوی موفقیت روز افزون.
درسته میلاد جان. شما واکنشی نداشتید، سلمان هم عموما به جز یکی دو مورد مثل همون تاپیک که شوخی کرده همیشه دوست و همراه بوده. منتها بیا قبول کنیم وسط اون تاپیک جای اون شوخی نبود
که البته به قول خودت شوخی و ترول و این داستانها هم چیز غریبی در این انجمن و در کل این کامیونیتی نیست.
در طی این سالها البته اتفاقات بدتری برای من افتاد، بخصوص اگر بخوام از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ رو برات بگم خودش یک روضه میشه ((: حساسیتم روی شوخیهای مرتبط با گذشته کمی بالاتر رفته.
حقیقت اینه که من به قدر کافی روی خودم کار کردم، اما خب وقتی دیدم که تو اون تاپیک دبیان باز بحثش باز شد و بچهها زدند کانال مسخرهبازی یکم ناراحت شدم. به همین خاطر این غرها رو باز کردم مجدد...
جبیر بخشی از hall of fame نرمافزار آزاد ایرانه. به این راحتی فراموش نمیشه 😁
عجبا 😂
البته یکی از دلایلی که هنوز با خودت و تعداد زیادی از بچهها رفاقت دارم همین جبیره ((: این رو نمیشه انکار کرد اصلا.
میلاد جان درست میگه درسته من اونوقت انجمن نبودم اما با اخلاق کاربران اشنایی دارم نمیخوام توضیح بدم اما درسته گاهی تیکه و کنایه و حتی با جدیت برخورد میشه اما واقعا منظوری زیرش نیست این لبخند ارسال بالای جناب بهزادی مهر خوبیه بر این موضوع
حالا که بحثش شد منم بدم نمیاد جیبر رو ببینم !
ببین من به واسطه کارم تا سال ۹۹ تقریبا با کمترین آدمی اینترکشن داشتم. اصلا نمیتونستم درست بشناسم و درک کنم. گرچه این وسط صاحب مشاغلی بودم که خدمات ارائه میداد ولی باز اون تعامل با آدمها رو به افراد دیگری سپردم و خودم صرفا مدیریت (شما بخون خرج کردن پول 😂) میکردم.
از سال ۹۹ کمی بیشتر با آدمها تعامل داشتم. اول که کرونا گرفتم
بعدش کم کم شناخت آدمها دستم آمد. راستش رو بخواهی نوجوانی سن سرکشیه. فکر میکردم خودم به واسطه یک سری اتفاق خاص در زندگیم انقدر سرکش (و بعضا پارانوید) بودم اما کم کم دیدم که همه نوجوانها دستکم تا ۲۰-۲۱ سالگی این رفتار رو در حد و حدود مختلف، نشان میدن از خودشون.
نمیدونم جامعه اون موقع میدونست این رو یا نه؟ حقیقت امر اینه که شخصا نمیخوام بگم (یا حتی فکر کنم) که نمیدونست، بهرحال دوستان ما همه تحصیلکرده و باسواد هستند و اون زمان بخصوص بویژه چند سر و گردن از امثال خودشون بالاتر هم بودند، شاید نمیتونستند نوجوان درون خودشون رو کنترل کنند
شاید هم من رفتار ناجوری داشتم، هنوز نمیدونم و مطمئن نیستم.
فقط میدونم ترومای اون دوران برام باقی مانده. شاید روزی ویدئو یا پادکستی از همون ۱۴ تا ۱۸ سالگیم ضبط کنم و حرف بزنم راجع بهش.