مشکل اینه فکر میکنی اپل برای پشتیبانی گنو لینوکس باید هزینه کنه که در اصل اینطور نیست نیاز نیست هزینه زیادی کنه.
اپل احمق تر از گوشی های اندرویدی اینکارش، ولی شما بحث اندروید میشه عاشق نصب کاستوم رام و... هستید ولی به مک رسید انحصار بازی بهتره؟
این حرفای مسخره نمیفهمم یعنی چی که مک قویه؟ مثلا ادیت ویدیو که من همین الان با سیستم x86 میتونم ادیت ویدیو خوب کنم، و البته لپ تاپ های خیلی خیلی قوی تر از سیستمی که دارم هست پس قطعا مک برتر نیست، او تازه با اون لپ تاپ ها میشه بازی کرد و روش هر سیستم عاملی که میخوای نصب کنی، و اینکه اصلا مسئله رون بودن سیستم عامل متوجه نمیشم؟! من هیچ سیستمی دیگه نمیبینم که روون نباشه اگه سیستم با پردازنده نسل 1 دارید و روون نیست یا گرافیک انویدیا قدیمی دلیل نمیشه اون رو با مک مقایسه کنید مک هم یه نمونه جدید و گرونه پس سخت افزار های دیگه هم باید نمونه جدید و گرون حساب کنید..
درکل کل داستان اینه که تنها کاری که اپل کرده یه تراشه داده بیرون که خب کم مصرف و قدرتمنده فقط و فقط همین، تازه اون تراشه قدرتمند داخل خیلی از گوشی های پرچم دار هست که با قدرت مک برابری میکنه پس مک کار شاخی نکرده!
مشکل اینه بعضیا این تفکر انحصاری افتاده تو ذهنشون که هر سیستم عاملی یا سخت افزاری برای یه کاری ساخته شده، تا حدودی درسته ولی تا حدود بسیاار زیادی هم غلطه، ولی من یه سخت افزارم که قدرت خوبی داره هم باهاش بازی میکنم هم ویدیو ادیت میزنم و هزارتا کار دیگه حالا شما هرطور فکر میکنید راحت باشید
به زودی لپ تاپ های دیگه arm ساخته میشه که قدرت و مصرف برق بهینه ای دارن و ثابت میشه اپل نه سیستم عاملش بهینه نه هیجی، اصلا بحث مصرف باتری و... اکثرش سخت افزار و اگه ذره ای نگاه کنید مشخصات مک ام وان متوجه میشید تراشه کم مصرفی داره پس فقط و فقط این دلیل کم مصرف بودنشه و تمام.
البته صد درصد لپ تاپ های آرم به بازار بیان بازم میان میگن دیدین اپل راه لپ تاپ های آرم ایجاد کرد همه کپی از اپله
پرفومنس میترکه چون گرافیک نداره با لپتاپ ۱۵ میلیونی برابری میکنه آدم مریضه ۳۰ میلیون پول مک بده اندازه ۱۵ میلیون پرفورمنس بگیره؟
چه مک ناقصه که تلاش میکنه گرافیکش از بقیه توزیع ها بگیره
ویرایش: اصلا گرافیک انویدیا منظورم با شما نبود به طور اتفاقی شبیه شد.