انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تشخیص صحیح پارتیشن توسطmxlinux(ارسال بروزرسانی شد)  (دفعات بازدید: 907 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
غیر ممکنه. اول از اینکه پول باید بدید که خارجی ها تحریمن، برای داخلی ها هم باید هزینه کنی و با این سرعت اینترنت  مهاله. هر گیگ  چهار هزارتومان،  پس میشه یک میلیون  ششصد هزار تومن فقط پول اینترنتش. خرید یک هار خیلی بهتر، سریعتر،  کم هزینه تر و کم دردسر تره
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
گوگل که فقط 15GiB میده. شاید nextcloud چیزی رو که می‌خواهید، داشته باشه. مطمئن نیستم.
شاید هم بتونید اونها رو توی فضای ابری تلگرام دخیره کنید.

dvd یه راه مناسب برای ذخیره اطلاعات برای مدت طولانی هست.
معمولا نسبت به حجمشون، قیمت زیادی ندارن، می‌تونند بدون اینکه یه منبع انرژی بهشون وصل باشه، اطلاعات رو برای زمان زیاد نگهداری کنند.
شاید ذخیره اون اطلاعات روی dvd گزینه مناسبی باشه. البته احتمالا به تعداد زیادی dvd نیاز دارید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
!
آرچ و گنوم!

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
فکر کنم که سی‌دی خوان اگه برای لپتاپ باشه بخاطر این همه کار و فشار خراب شه، ولی کیس فکر نکنم که مشکلی براش پیش بیاد
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین حافظ دوست

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 252
  • بی صدا اماپرمعنا! کم گوی اماگزیده گوی! حافظ دوست:)
درود. جناب سودو قبول می‌کنم؛ اما ایا با اینترنت وطنمان بارگذاری این اطلاعات در *این برنامه* ممکن خواهد بود؟
نقل‌قول
شاید ذخیره اون اطلاعات روی dvd گزینه مناسبی باشه. البته احتمالا به تعداد زیادی dvd نیاز دارید.
جناب دراگون سپاسگزارم. حداکثر حجم ذخیره سازی یک dvd، چقدر خواهد بود؟
البته این کار به شدت زمان بر است و ممکن است بخشی از اطلاعات آسیب ببینند.
به نظرم همان خرید ه‍ارد جدید، مطمئن‌ترین و کم ریسک ترین چاره‌ی‌ ممکن است.
خداوند قعر جهنم ببرد آنکس که پنیری را ۴۰۰ هزار تومان فروخت و بندگان خداوند را به بنده‌ و مرید پول مُبَدل کرد...البته دور از جان شما! منظور از مرید پول، خود بودم.

*جناب سودو، شما از فروشگاه گوگلِ ناقض حریم خصوصی استفاده می‌کردید و ما بی خبر بودیم😁؟!
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 04:19 ب‌ظ توسط حافظ دوست »
مالی که ز تو کس نستاند، علم است...حرزی که تو را به حق رساند، علم است....جز علم طلب مکن تو اندر عالم... چیزی که تو را ز غم رهاند، علم است... مباش غره به علم و عمل، فقیه! مدام که هیچکس ز قضای خدای جان نبرد!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نقل‌قول
تاجایی که من میدونم ۹ گیگ
پس حد اقل یک کیسه دی وی دی + روز ها صبر و تحمل نیاز دارید بعد از حل مشکل هم سر  هم کردن این اطلاعات مکافاتی است ! مگه اینکه شماره بزارید  :D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
درود. جناب سودو قبول می‌کنم؛ اما ایا با اینترنت وطنمان بارگذاری این اطلاعات در *این برنامه* ممکن خواهد بود؟
پرسیدی داریم سرویسی ۴۰۰ گیگ فضا بدن ؟ منم جوابتو گذاشتم !
نقل‌قول
*جناب سودو، شما از فروشگاه گوگلِ ناقض حریم خصوصی استفاده می‌کردید و ما بی خبر بودیم😁؟!
نرم افزار ازاد رو دوست دارم و برام چیز با ارزشیه ، اما در حالی که روی سیستم کاملا ازادم ( بجز یه پکیج مربوط به وایفای ) چندان وابسته به نرم افزار ازاد نیستم رو گوشی ، اگه برنامه ازادی باشه بهتر از انحصاریش و نیاز منو پاسخ بده ، اون انتخابمه ، اما روی اندروید انحصاری ها خوشگل تر و پر امکانات ترن !
ولی شبکات اجتماعیم همه آزادن !
آرچ و گنوم!

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
نقل‌قول
باش فهمیدیم !  :D
نیازی نیست ماس مالیش کنی  ;D
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
من ادعا نداشتم ، ط مدعی بودی و تو گروه هم لو دادی و مشخص شد اونقدم معتقد به آزادی نرم افزاری نیستی ! اسمارت لانچر !
« آخرین ویرایش: 26 امرداد 1401، 07:28 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2366
نرم افزار ازاد رو دوست دارم و برام چیز با ارزشیه ، اما در حالی که روی سیستم کاملا ازادم ( بجز یه پکیج مربوط به وایفای ) چندان وابسته به نرم افزار ازاد نیستم رو گوشی ، اگه برنامه ازادی باشه بهتر از انحصاریش و نیاز منو پاسخ بده ، اون انتخابمه ، اما روی اندروید انحصاری ها خوشگل تر و پر امکانات ترن !
لینوکس برای کاربری دسکتاپ واقعاً بازترین، انعطاف‌پذیرترین، متنوع‌ترین، پرقدرت‌ترین، سریع‌ترین، بروزترین، سازگارترین و پایدارترین (خسته شده‌م بقیه‌شو شما بگید) سیستم‌عامل موجوده. یعنی هیچ وقت کاربر رو ناامید و دست‌بسته رها نمی‌کنه. هر روزی که می‌گذره داره بهتر از همین چیزی که هست هم میشه. برای هر هدفی بهترین گزینه‌ها رو می‌ذاره رو میز... خلاصه اینکه حتی برای کسی که اصلاً اطلاعی از فلسفه‌ی آزادی نرم‌افزار نداره و اهمیتی به این مسائل نمیده هم بهترین انتخابه. حالا دیگه چه بهتر که آزادی کاربر رو هم فراهم می‌کنه و به حق و حقوق بنیادین انسان احترام می‌ذاره.

اما متأسفانه این داستان در دنیای موبایل برقرار نیست. لازمه‌ی بهرمندی از آزادی کامل روی موبایل اینه که با انواع ضعف‌ها و کسری‌ها و محدودیت‌ها کنار بیایم و به قولی compromise کنیم. اینجا دیگه نمیشه یه سیستم‌عامل حاضر و آماده‌ی آزاد رو بریزیم رو گوشی و نهایت پتانسیل دستگاه رو بیرون بکشیم. اینجا دیگه باید ببینیم آیا بدست آوردن این آزادی ارزش دادن بهای سنگینشو داره یا نه. شخصاً روی گوشی ترجیحم اینه که خودمو محدود و اذیت نکنم و دستگاهی که دارم رو به دست خودم ضعیف نکنم. البته که بیشتر از ده ساله منتظرم یه لینوکس سازگار و کارا واسه گوشی‌ها بیاد و بتونم کامل منتقل بشم. با کمبود اپلیکیشن هم کنار میام اما اینکه عملکرد گوشی رو خراب کنم و امکاناتش رو از کار بندازم و شارژدهیش رو داغون کنم واقعاً کار من یکی که نیست! البته که کار خودمو تأیید نمی‌کنم.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
دقیقا ، همون چیزیو گفتین که من هم بهش فکر کرده ام !
آرچ و گنوم!

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
حداکثر ۱۷.۸GiB می‌تونند جای ذخیره‌سازی داشته باشن.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Javidnnh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
درود. جناب سودو قبول می‌کنم؛ اما ایا با اینترنت وطنمان بارگذاری این اطلاعات در *این برنامه ....
با اینترنت شبانه اپراتور های تلفن شاید بشه انتقال داد هم سرعتا بالاتر هستن هم در بحث مالی قابل تحمل تر
استیون ویلیام هاوکینگ:بزرگترین دشمن دانش، نادانی نیست بلکه توهم دانستن است