انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: منابع آموزش یادگیری تقویتی، یادگیری عمیق و شبکه های عصبی(حل شد)  (دفعات بازدید: 829 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 250
سلام به همه وقت بخیر
حدود سه هفته پیش بود که با دوره‌ی ماشین لرنینگ آقای میرمیرانی آشنا شدم و شروع کردم به گذراندن اون دوره. در حال حاضر هم چند روزی هست که دوره رو به پایان رسوندم و دلم می‌خواد که مباحث یادگیری تقویتی، شبکه های عصبی و یادگیری عمیق رو هم یاد بگیرم. در همین مورد دو تا سوال دارم.
۱_ برای یادگیری مواردی که گفتم، باید بر اساس ترتیب خاصی پیش برم؟ یعنی مثلاً اول باید شبکه های عصبی رو یاد بگیرم بعد یادگیری عمیق و بعد هم یادگیری تقویتی یا اینکه تفاوتی نداره؟
۲_ دوره های خوبی سراغ دارید برای یادگیری اون سه مورد؟ ممنون میشم اگه دوره‌ی خوبی می‌شناسید بهم معرفی کنید
« آخرین ویرایش: 20 شهریور 1401، 08:59 ب‌ظ توسط - HOSSEIN - »
عاشق کامپیوتر و کار های مرتبط به اون D;

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام نم‌دونم فقط آموزش جادی دیدید یا بازم تجربه دارید، ولی پیشنهاد بنده این است که حتما قبل از شروع، دوره یادگیری ماشین از اندرو ان‌جی را هم یک مروری بکنید.

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
سلام نم‌دونم فقط آموزش جادی دیدید یا بازم تجربه دارید، ولی پیشنهاد بنده این است که حتما قبل از شروع، دوره یادگیری ماشین از اندرو ان‌جی را هم یک مروری بکنید.
نه فعلاً فقط دوره‌ی جادی رو دیدم
باشه چشم دوره‌ی ماشین لرنینگ ایشون رو هم مرور میکنم. برای اون موارد دوره ای سراغ ندارید؟

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
شاید با دیدن این به یه نتیجه‌ای برسید.
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
شاید با دیدن این به یه نتیجه‌ای برسید.
متشکرم ولی این برای بینایی ماشین بود

آفلاین 🇮🇷

• رضا حسین‌زاده
  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1001
  • کنجکاو
    • Reza
ببینید این چطوره. من دارم از این یاد میگیرم.
جست و جو کنید و چیز های جدید بیابید

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
ببینید این چطوره. من دارم از این یاد میگیرم.
ممنون خوب بود به نظرم، مطالبی هم که یاد میده جالب بودند. اما این برای بحث ماشین لرنینگ هستش. نه دیپ لرنینگ یا یادگیری تقویتی

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *

آفلاین - HOSSEIN -

• Sr. Member
  • *
اینا رو یه نگاهی بنداز:
https://www.youtube.com/watch?v=s6LU2ivAOfc
https://www.youtube.com/watch?v=_7OqsOw_ang
متشکرم 🙏🙏🙏
شما کدوم رو پیشنهاد می‌ کنید؟ دوره‌ی دومی که لینک دادید سراغ پایتون و کد هم میره؟

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
والا من اینا رو فقط بوکمارک کرده بودم، هنوز نرسیدم برم سرشون.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
وقتی می‌خواهید «هوش مصنوعی» و یکی از زیرشاخه‌های اون رو یاد بگیرید باید توجه کنید که چیزی به اسم هوش مصنوعی وجود نداره، همه چیز آمار و احتمالاته.
خیلی واضح بگم (بله من عادت زشت تو ذوق زدن دارم) که هوش مصنوعی قرار نیست برای شما جادو کنه، پس اگر در سن ۱۱ سالگی جغدهای هاگوارتز براتون نامه‌ای نیاوردند، احتمالا شما برای جادوگری مناسب نبودید (شاید هم بهتره برای یک مدرسه جادوگری دیگر اقدام کنید، هوم؟)
اما از این مقدمه بی‌مزه و شوهرعمه‌گونه که بگذریم، برای شروع یادگیری هوش مصنوعی چی نیاز داریم؟ من پیش‌تر این موضوع رو بررسی کرده بودم که چطور میشه یک کورس ۳-۴ ماهه تعریف کرد و طی اون، تا حدی با مباحث آشنا شد.
خب اول ببینیم که هوش مصنوعی دقیقا چیه؟
هوش مصنوعی خیلی دقیق «پروسه‌ایه که کاری که میشه با دقت ۱۰۰٪ در زمان کم و با بهینگی بالا انجام داد رو در زمان زیاد با بهینگی کم و دقت ۸۰٪ انجام بدیم». این یعنی دقیقا پروسه «یادگیری ماشین». البته بگم که خیلی جاها هم دقیقا همین حالت شبیه مغز و دستگاه عصبی انسان می‌تونه بهتر از کدنویسی لیترال به ما کمک کنه.
شما نیاز دارید که در قدم اول، ریاضیات یاد بگیرید. ریاضی ۱ و ۲ دانشگاه (اگر مهندسی خوندید یا میخونید، جدی بگیرید)؛ معادلات دیفرانسیل، آمار و احتمالات، ریاضیات مهندسی مهمن. فیزیک چی؟ اون هم در رباتیک شاید مهم باشه ولی من تجربه‌ای ندارم، ریاضیات برای من خیلی جواب‌تر بوده تا الان.
بعدش مهارت‌های برنامه‌نویسی، ساختمان داده و الگوریتم و معماری کامپیوتر! همه‌ش یک جا خِر شما رو می‌گیره. بعد از اون، نظریه زبان‌ها و اتوماتا خیلی به درد میخوره. تازه بعد از اینا می‌تونید وارد حیطه یادگیری ماشین بشید.
من تخصصی روی پردازش تصویر کار کردم. مثلا اینجا* اومدم یک نقشه راه برای پردازش تصویر آماتوری نوشتم که امیدوارم به دردتون بخوره.

* اینجا: https://haghiri75.com/2022/03/06/%d8%a7%db%8c%d8%af%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c%db%8c-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%be%d8%b1%d9%88%da%98%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%a8%db%8c%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c-%d9%85%d8%a7%d8%b4%db%8c%d9%86/