انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: معرفی نرم‌افزار وبلاگ‌نویسی رایت‌فریلی(لینک به وبلاگ کرم‌های کامپیوتر)  (دفعات بازدید: 866 بار)

0 کاربر و 8 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
  • ارسال: 112
    • وب‌سایت شخصی
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1401، 06:14 ب‌ظ توسط farooqkz »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
سلام، من وبلاگتون دوست داشتم، فقط اگه میشه یه کانال تلگرام هم داشته باشید که مطالب اونجا هم قرار بگیره خیلی خوب میشه، حداقل عنوان و لینک مقاله‌هاتون، ظاهرا بلاگتون با وردپرسه، احتمالا افزونه موجود باشه که خودکار مطالب توی تلگرام هم پست کنه، اگر نبود نوشتنش کاری نداره، خواستید بگید خودم تو وقت آزاد آمادش می‌کنم واستون.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
    • وب‌سایت شخصی
سلام، من وبلاگتون دوست داشتم، فقط اگه میشه یه کانال تلگرام هم داشته باشید که مطالب اونجا هم قرار بگیره خیلی خوب میشه، حداقل عنوان و لینک مقاله‌هاتون، ظاهرا بلاگتون با وردپرسه، احتمالا افزونه موجود باشه که خودکار مطالب توی تلگرام هم پست کنه، اگر نبود نوشتنش کاری نداره، خواستید بگید خودم تو وقت آزاد آمادش می‌کنم واستون.

یک ربات تلگرامی داریم که توی گروه‌‌مون توی تلگرام مطالب جدید رو ارسال می‌کرد اما الآن غیر فعال هست و به علاوه کسایی که توی ماتریکس بودن نمیتونستن پیام‌های ارسالی توسط ربات تلگرامی رو ببینن.

میتونید از یه خوراک خوان استفاده کنید

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
نمیدونم منظورتون از خوراک‌خوان دقیقا چیه، اگه RSS هست که زیاد باهاش میونه خوبی ندارم  ;D
آخه موضوع سئوی خود سایت هم هست، امروزه حتما یه بلاگ باید توی شبکه‌های اجتماعی هم فعال باشه.
البته این صرفا پیشنهاد بود. موفق باشید.

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
    • وب‌سایت شخصی
نمیدونم منظورتون از خوراک‌خوان دقیقا چیه، اگه RSS هست که زیاد باهاش میونه خوبی ندارم  ;D
آخه موضوع سئوی خود سایت هم هست، امروزه حتما یه بلاگ باید توی شبکه‌های اجتماعی هم فعال باشه.
البته این صرفا پیشنهاد بود. موفق باشید.

آره منظورم همین بود

در مورد سئو بستگی به شبکه اجتماعی داره. در مورد تلگرام بنظرم تاثیری نداره. ولی چیزی مثل ردیت اره تاثیر داره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
روش پیگیری یه پایگاه وب، استفاده از خوراک وبه. روش‌هایی مثل استفاده از تلگرام و تبلیغ تلویزیونی و پخش تراکت با بالگرد، روش‌هایی غیراستاندارد هستن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
    • وب‌سایت شخصی
روش پیگیری یه پایگاه وب، استفاده از خوراک وبه. روش‌هایی مثل استفاده از تلگرام و تبلیغ تلویزیونی و پخش تراکت با بالگرد، روش‌هایی غیراستاندارد هستن.

نکته خوبی بود :) البته الآن فدیورس هم داریم فکر کنم از اونجا هم بشه دنبال کرد.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
یک دستی به ظاهرش بکشید شخصا زیاد حال نکردم باهاش  :)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
    • وب‌سایت شخصی

دقیق‌تر بگو چی باید تغییر کنه

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
مطلبی که در مورد چت‌روم نوشته بودید + این مطلب، جفتشون جالبن ولی خب خوندنشون ازم وقت زیادی گرفت.
چرا؟
من آستیگماتم و این رنگی پنگی شدن پیش‌زمینه اذیتم می‌کنه. گذشته از اون، مدتی میشه که شبکیه یکی از چشم‌هام، از اون یکی نازک‌تر شده (و خب اگر کمی به آناتومی چشم آشنا باشید، این یعنی در یکی از چشم‌ها اعصاب بینایی کمتری دارم) و این باعث میشه که دیدم مختل شه موقع خوندن مطالبی که اینطوری هستن. اگر آپشنی تهیه کنید که بکگراند غیرفعال بشه، خیلی خوب میشه.

و اما در مورد رایت‌فریلی، باید بگم که پیاده‌سازی خیلی خوب از یه ایده عالیه، و دقیقا چیزی که باعث شده عالی ندونمش اینه که با گو نوشته شده. به عبارتی توسعه‌دهندگانش گوکاری کردن و خب نصبش روی میزبان‌های ارزان‌قیمت سخته، طبعا انتقال از وردپرس بهش هم اونقدرها آسون نیست.

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32

کلا ظاهر کبلاگ های قدیمی رو داره اگه وردپرسه بهم پیام بده یک فکری کنیم براش یخته کاربر پسند بشه
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین mskf1383

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 407
البته الآن فدیورس هم داریم فکر کنم از اونجا هم بشه دنبال کرد.
متأسفانه راهی پیدا نکردم که بشه وبلاگ رو دنبال کرد. ولی نویسنده‌ها رو چرا:
@farooqkz@pcworms.ir
@bsimjoo@pcworms.ir

آفلاین farooqkz

• Full Member
  • *
    • وب‌سایت شخصی
مطلبی که در مورد چت‌روم نوشته بودید + این مطلب، جفتشون جالبن ولی خب خوندنشون ازم وقت زیادی گرفت.
چرا؟
من آستیگماتم و این رنگی پنگی شدن پیش‌زمینه اذیتم می‌کنه. گذشته از اون، مدتی میشه که شبکیه یکی از چشم‌هام، از اون یکی نازک‌تر شده (و خب اگر کمی به آناتومی چشم آشنا باشید، این یعنی در یکی از چشم‌ها اعصاب بینایی کمتری دارم) و این باعث میشه که دیدم مختل شه موقع خوندن مطالبی که اینطوری هستن. اگر آپشنی تهیه کنید که بکگراند غیرفعال بشه، خیلی خوب میشه.

و اما در مورد رایت‌فریلی، باید بگم که پیاده‌سازی خیلی خوب از یه ایده عالیه، و دقیقا چیزی که باعث شده عالی ندونمش اینه که با گو نوشته شده. به عبارتی توسعه‌دهندگانش گوکاری کردن و خب نصبش روی میزبان‌های ارزان‌قیمت سخته، طبعا انتقال از وردپرس بهش هم اونقدرها آسون نیست.

من خودم هم چشمم آستیگماته ولی خب مطالب رو همیشه از توی ویرایش‌گر خود وردپرس خوندم و اونجا همیشه متنش سیاه با زمینه سفید بوده.
 حالا منظورت از بک‌گراند تصویر بک‌گراند خود وبلاگ هست که اذیت میکنه یا بک‌گراندی که پشت متون مطالب هست که یه نسخه بلور شده هست اذیت میکنه؟

در مورد رایت‌فریلی هم جدیدا هم داخل کشور هم خارج کشور میزبانی‌هایی که زبان‌های مختلف از جمله گو رو پشتیبانی میکنن تعدادشون بیشتر شده. مثلا برای گروه هکر‌های موز یکی از بچه‌ها از uberspace که آلمانی هست برای جامعه میزبانی خرید و الآن ویکی‌مون که با نود هست و وبلاگ که با گو هست روش قرار داره.

خوبی uberspace اینه که انعطاف خیلی خوبی رو هزینه داره مثلا میشه از ماهیانه ۱ یورو شروع کرد و اگر یک ماه پول کم اومد روی ماه بعدی حساب کرد. متاسفانه همچین میزبانی‌ای توی ایران نمیشناسم و خود یوبر‌اسپیس هم رمزارز قبول نمیکنه که ما ایرانی‌ها هم بتونیم ازش استفاده کنیم.

کلا ظاهر کبلاگ های قدیمی رو داره اگه وردپرسه بهم پیام بده یک فکری کنیم براش یخته کاربر پسند بشه

همم اتفاقا از یه قالب قدیمی استفاده کردیم و اون رو تا حد زیادی ویرایش کردیم. مخزنش هم اینجاست:

https://github.com/pcworms/pcworms-template