انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: سرعت بسیار پایین اوبونتو و لینوکس  (دفعات بازدید: 908 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 40
سرعت بسیار پایین اوبونتو و لینوکس
« : 03 مهر 1401، 11:42 ق‌ظ »
 ](*,)
سلام دوستان . متاسفانه چند روز پیش بنده اوبونتو نصب کردم که سرعت افتضاح بود با اینکه ویندوز 10 رو عالی ساپورت میکرد لپ تاپ . اسنپ رو پاک کردم بازم هیچ تاثیری نداشت . ورژن های قدیمی رو نصب کردم تاثیری نداشت . بعد رفتم سراغ لینوکس مینت که اون باز افتضاح تر .
مشخصات لپ تاپ :
Cpu : intel core i5 4300M
ram : 4 gig

ممنون میشم راهکار بدید .
به نظرتون کلا بیخیال لینوکس بشم ؟

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
پاسخ : سرعت بسیار پایین اوبونتو و لینوکس
« پاسخ #1 : 03 مهر 1401، 12:04 ب‌ظ »
سلام،
مثال می‌زنید از این سرعت کم؟
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 03 مهر 1401، 12:12 ب‌ظ »
سلام،

سیستم بسیار کند بوت میشه نسبت به ویندوز . فایرفاکس و بقیه نرم افزار ها هم که به شدت دیر باز میشه

آفلاین behzad1

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 514
« پاسخ #3 : 03 مهر 1401، 12:20 ب‌ظ »
توزیع هایی مثل زوبونتو یا لوبونتو رو امتحان کردید؟ کارت گرافیک‌تون انویدیا هست؟

آفلاین helium

• Full Member
  • *
  • ارسال: 168
« پاسخ #4 : 03 مهر 1401، 12:30 ب‌ظ »
سلام،

سیستم بسیار کند بوت میشه نسبت به ویندوز . فایرفاکس و بقیه نرم افزار ها هم که به شدت دیر باز میشه

خروجی دستور زیر رو قرار بدید:
systemd-analyze blame

سوال بعدی: نرم افزاری هست که با سرعت مطلوب اجرا بشه؟ اگر بله، چه نرم‌افزاری؟
به خدا چنان امیدوار باش که اگر گناه جن و انس را بیاوری به تو رحم کند.

لقمان حکیم

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #5 : 03 مهر 1401، 12:46 ب‌ظ »
دبیان رو امتحان کنید (پیشنهادم دبیان لایو است اگه میخواین میزکاری که دوست دارید رو بگید تا لینک بدم )
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 03 مهر 1401، 12:53 ب‌ظ »
توزیع هایی مثل زوبونتو یا لوبونتو رو امتحان کردید؟ کارت گرافیک‌تون انویدیا هست؟

توزیعی میخوام هم زیبا باشه عین مینت یا اوبونتو هم سرعت بی نظیری داشته باشه

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 03 مهر 1401، 12:54 ب‌ظ »
دبیان رو امتحان کنید (پیشنهادم دبیان لایو است اگه میخواین میزکاری که دوست دارید رو بگید تا لینک بدم )

میزکاری به زیبایی اوبونتو یا مینت و البته سرعت بی نظیر .

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #8 : 03 مهر 1401، 01:08 ب‌ظ »
سلام داداش

مشکلتون رو تاحدی درک میکنم

روی سیستم من هم سرعت بوت شدن لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز ( یادمه وقتی ویندوز ۸.۱ داشتم توی تقریبا ۱۰ ثانیه ویندوز کامل بوت می شد و آماده استفاده بود با وجود اینکه هاردم معمولی هستش )

سرعت اجرا شدن نرم افزار ها و غیره هم یه مقدار کندتره

بازم میگم اینها رو طبق تجربه سیستم خودم بهت گفتم وگرنه بعضی ها هستن لینوکس خیلی خوب روی سیستمشون جواب میده و مشکلی هم نداره

الان اگر بودجه کافی داشتم یه لپ تاپ لنوو با سی پی یو و کارت گرافیک amd با هارد ssd میگرفتم ( چون همه میگن خوب جواب میده )

اما در هر صورت الان باید از خودت بپرسی چرا اومدی رو لینوکس ؟

اومدی مثلا بازی های ویندوزی رو روش اجرا کنی چون همه میگن لینوکس سریعتر از ویندوزه یا خیلی از دلایل دیگه

من به شخصه بعد از اینکه فهمیدم لینوکس روی سیستمم خوب جواب نمیده ( این رو براساس مشخصات سیستمم میگم )

با هر مشکلی که بود سعی کردم باهاش کنار بیام چون

اولا دلم نمیخواست هر چند وقت یه بار در به در دنبال کد لایسنس آنتی ویروس بگردم

و ازونجایی که سیستمم لایسنس ویندوز رو نداره نمیخواستم بیام ویندوز کرک شده روی سیستمم نصب کنم ( بخاطر قانون کپی رایت )

تا الان گاهی اوقات مجبور شدم دوباره برم سراغ ویندوز اما سعی میکنم حتی المقدور سمتش نرم

اگر هم یه روز بتونم لایسنس ویندوز رو بخرم احتمالا ویندوز و لینوکس رو بصورت دوال بوت روی سیستمم نصب میکنم ( و لینوکس رو حتما نگه میدارم چون حس امنیت بیشتری روی لینوکس دارم ( دیگه خیلی تبلیغاتی شد  ;D ) )

حالا شاید دوستان باز یه راهکاری بهت معرفی کنن برای حل شدن کندی سیستم و خوب انشاالله مشکلت زود رفع بشه

اینم بگم که سیستم شما با این مشخصات و اگر کارت گرافیکت هم انویدیا باشه از سیستم من قوی تره و فکر کنم باید بهتر جواب بده

شاید باید داریور کارت گرافیکت رو بزاری روی انحصاری ( این رو طبق تجربه خودم میگم ) . من کارت گرافیکم nvidia gt630 هستش و با درایور انحصاری خیلی بازدهی بهتری داره نسبت به درایور آزاد

کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #9 : 03 مهر 1401، 01:22 ب‌ظ »
البته زیبایی که میفرمایید دارید تا حدودی اشتباه می کنید دبیان لایو کی دی ای خیلی زیباست
مهم میزکاره فرق ظاهریش در شخصی سازی هایی است که توزیع اعمال کرده که ده دقیقه کار داره
دبیان رو حتما امتحان کنید ! (نگفتید لینک بدم ؟  :D)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 03 مهر 1401، 01:38 ب‌ظ »
سلام داداش

مشکلتون رو تاحدی درک میکنم

روی سیستم من هم سرعت بوت شدن لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز ( یادمه وقتی ویندوز ۸.۱ داشتم توی تقریبا ۱۰ ثانیه ویندوز کامل بوت می شد و آماده استفاده بود با وجود اینکه هاردم معمولی هستش )

سرعت اجرا شدن نرم افزار ها و غیره هم یه مقدار کندتره

بازم میگم اینها رو طبق تجربه سیستم خودم بهت گفتم وگرنه بعضی ها هستن لینوکس خیلی خوب روی سیستمشون جواب میده و مشکلی هم نداره

الان اگر بودجه کافی داشتم یه لپ تاپ لنوو با سی پی یو و کارت گرافیک amd با هارد ssd میگرفتم ( چون همه میگن خوب جواب میده )

اما در هر صورت الان باید از خودت بپرسی چرا اومدی رو لینوکس ؟

اومدی مثلا بازی های ویندوزی رو روش اجرا کنی چون همه میگن لینوکس سریعتر از ویندوزه یا خیلی از دلایل دیگه

من به شخصه بعد از اینکه فهمیدم لینوکس روی سیستمم خوب جواب نمیده ( این رو براساس مشخصات سیستمم میگم )

با هر مشکلی که بود سعی کردم باهاش کنار بیام چون

اولا دلم نمیخواست هر چند وقت یه بار در به در دنبال کد لایسنس آنتی ویروس بگردم

و ازونجایی که سیستمم لایسنس ویندوز رو نداره نمیخواستم بیام ویندوز کرک شده روی سیستمم نصب کنم ( بخاطر قانون کپی رایت )

تا الان گاهی اوقات مجبور شدم دوباره برم سراغ ویندوز اما سعی میکنم حتی المقدور سمتش نرم

اگر هم یه روز بتونم لایسنس ویندوز رو بخرم احتمالا ویندوز و لینوکس رو بصورت دوال بوت روی سیستمم نصب میکنم ( و لینوکس رو حتما نگه میدارم چون حس امنیت بیشتری روی لینوکس دارم ( دیگه خیلی تبلیغاتی شد  ;D ) )

حالا شاید دوستان باز یه راهکاری بهت معرفی کنن برای حل شدن کندی سیستم و خوب انشاالله مشکلت زود رفع بشه

اینم بگم که سیستم شما با این مشخصات و اگر کارت گرافیکت هم انویدیا باشه از سیستم من قوی تره و فکر کنم باید بهتر جواب بده

شاید باید داریور کارت گرافیکت رو بزاری روی انحصاری ( این رو طبق تجربه خودم میگم ) . من کارت گرافیکم nvidia gt630 هستش و با درایور انحصاری خیلی بازدهی بهتری داره نسبت به درایور آزاد

ممنونم از توضیحاتت . برعکس تنها دلیل من میتونه این باشه که دوست ندارم دیگه بازی کنم . و برنامه نویسی و کلا این داستان هارو به صورت حرفه ای تر تو لینوکس ادامه بدم . گرافیک : intel hd 4600 هستش و هارد 500 گیگ نمیدونم با یک ssd میتونم تا حدی مشکل رو برطرف کنم یا نه ؟

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 03 مهر 1401، 01:39 ب‌ظ »
البته زیبایی که میفرمایید دارید تا حدودی اشتباه می کنید دبیان لایو کی دی ای خیلی زیباست
مهم میزکاره فرق ظاهریش در شخصی سازی هایی است که توزیع اعمال کرده که ده دقیقه کار داره

ممنون میشم اگه لینک رو بفرستید .

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #12 : 03 مهر 1401، 03:13 ب‌ظ »

نگفتید چه میزکاری ؟ میزکار سینامون (میزکار مینت ) گنوم (اوبونتو البته چون گنوم خالصه یکم متفاوته میتونید برای خودتون تغییرش بدید ) پلاسما (امون کی دی ای شدیدا قابل شخصی سازی خودمون !) xcf ,...
کدوم میزکار رو میخواین ؟

آفلاین Nixon

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
  • دبیان + گنوم
« پاسخ #13 : 03 مهر 1401، 03:38 ب‌ظ »
خوب من فکر کرده بودم کارت گرافیک مجزا دارید

در هر صورت کمک زیادی از دستم بر نمیاد فقط اینارو گفتم که فکر نکنید فقط برای شما اینطوریه  :)

اگر همچنان خواستید از لینوکس استفاده کنید

میتونید لینوکس مینت با میزکار xfce رو امتحان کنید

اگر از میزکار و امکانات گرافیکی xfce خوشتون نیومد

میتونید دبیان با میزکار Gnome نصب کنید

برای مثال من زمانی که اوبونتو ۲۲.۰۴ رو نصب کردم تقریبا ۱ دقیقه و ۳۰ ثانیه طول میکشید سیستم بوت بشه و اجرا شدن برنامه ها هم برای اولین بار هرکدوم حدود سه چهار ثانیه طول میکشید

روی دبیان زمان بوت شدن سیستم حدود ۳۰ ثانیه هستش برای من و زمان اجرا شدن برنامه ها هم سریعتره اما هیچکدوم به پای ویندوز نمیرسه ( بازم میگم روی سیستم من اینطوریه )

کاربر تازه کار . حدود دوسال هست از گنو/لینوکس استفاده میکنم . شروع با لینوکس مینت + میزکار xfce - بعدش ابونتو و در آخر دبیان پایدار + میزکار گنوم

آفلاین mehran12

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 03 مهر 1401، 04:00 ب‌ظ »

نگفتید چه میزکاری ؟ میزکار سینامون (میزکار مینت ) گنوم (اوبونتو البته چون گنوم خالصه یکم متفاوته میتونید برای خودتون تغییرش بدید ) پلاسما (امون کی دی ای شدیدا قابل شخصی سازی خودمون !) xcf ,...
کدوم میزکار رو میخواین ؟

من بیش تر شیفته اوبونتو شدم .