سلام داداش
مشکلتون رو تاحدی درک میکنم
روی سیستم من هم سرعت بوت شدن لینوکس خیلی بیشتر از ویندوز ( یادمه وقتی ویندوز ۸.۱ داشتم توی تقریبا ۱۰ ثانیه ویندوز کامل بوت می شد و آماده استفاده بود با وجود اینکه هاردم معمولی هستش )
سرعت اجرا شدن نرم افزار ها و غیره هم یه مقدار کندتره
بازم میگم اینها رو طبق تجربه سیستم خودم بهت گفتم وگرنه بعضی ها هستن لینوکس خیلی خوب روی سیستمشون جواب میده و مشکلی هم نداره
الان اگر بودجه کافی داشتم یه لپ تاپ لنوو با سی پی یو و کارت گرافیک amd با هارد ssd میگرفتم ( چون همه میگن خوب جواب میده )
اما در هر صورت الان باید از خودت بپرسی چرا اومدی رو لینوکس ؟
اومدی مثلا بازی های ویندوزی رو روش اجرا کنی چون همه میگن لینوکس سریعتر از ویندوزه یا خیلی از دلایل دیگه
من به شخصه بعد از اینکه فهمیدم لینوکس روی سیستمم خوب جواب نمیده ( این رو براساس مشخصات سیستمم میگم )
با هر مشکلی که بود سعی کردم باهاش کنار بیام چون
اولا دلم نمیخواست هر چند وقت یه بار در به در دنبال کد لایسنس آنتی ویروس بگردم
و ازونجایی که سیستمم لایسنس ویندوز رو نداره نمیخواستم بیام ویندوز کرک شده روی سیستمم نصب کنم ( بخاطر قانون کپی رایت )
تا الان گاهی اوقات مجبور شدم دوباره برم سراغ ویندوز اما سعی میکنم حتی المقدور سمتش نرم
اگر هم یه روز بتونم لایسنس ویندوز رو بخرم احتمالا ویندوز و لینوکس رو بصورت دوال بوت روی سیستمم نصب میکنم ( و لینوکس رو حتما نگه میدارم چون حس امنیت بیشتری روی لینوکس دارم ( دیگه خیلی تبلیغاتی شد
) )
حالا شاید دوستان باز یه راهکاری بهت معرفی کنن برای حل شدن کندی سیستم و خوب انشاالله مشکلت زود رفع بشه
اینم بگم که سیستم شما با این مشخصات و اگر کارت گرافیکت هم انویدیا باشه از سیستم من قوی تره و فکر کنم باید بهتر جواب بده
شاید باید داریور کارت گرافیکت رو بزاری روی انحصاری ( این رو طبق تجربه خودم میگم ) . من کارت گرافیکم nvidia gt630 هستش و با درایور انحصاری خیلی بازدهی بهتری داره نسبت به درایور آزاد