اون فقط برای کاربراتوره و نه تور. منظورت از نتیجه نگرفتم چیه؟ احتمالاً باید یه موضوع جدا براش ایجاد کنی.
یعنی من الان بعد از نصب کاربراتور نمیتونم تور رو اجرا کنم. از ۱۰ درصد بیشتر لود نمیشه. فک میکنم برای اون باید یه تاپیک جدا بزنم.
در دبیان بله؛ در اوبونتو نه.
پس کروم کلا تو اوبونتو منتفیه.
البته vscode برنامهٔ بدیه. هم از نظر اخلاقی که آزاد نیست و هم از نظر فنی که با الکترون نوشته شده. برنامهنویسهای حرفهای، ویم و ایمکس رو توصیه میکنن، ولی میتونید از محیطهای کمکی گرافیکی برای برنامهنویسی هم استفاده کنید. مثل لپس
بله میدونم vscode کدهاش آزاد نیست ولی رایگانه. از اینجا دوستان codium رو پیشنهاد دادن که هم رایگانه و هم آزاد اما برای اوبونتو نیاز به ppa داره و اون هم با سیاست های نصب برنامه اوبونتو در تعارضه! ویم و ایمکس شاید محیط های خوبی باشند اما من باهاشون کار نکردم و محیط گرافیکی هم ندارن. در واقع فک میکنم کدنویسی با اونها با توجه به سیستم autocomplete و سایر امکاناتی که دارند خیلی سریعتر باشه.
اتفاقاً اگه منطق پشتش رو بدونی، خیلی راحت و بدیهیه.
نکته اصلی همینه. مطمئنم اگر بتونم یه سالی رو اینجا دوام بیارم دیگه کارم خیلی راحت تر میشه. ولی تا اون موقع با توجه به این که این موراد حلشون برای من مبتدی خیلی زمان بر هستش باعث میشه که از کارم عقب بیفتم.