تور رو هر کاری کردم طبق توضیحات شما انجام دادم و وصل نشد!
صحیح خب اینترنت دیگه شاید مشکلی پیش اومده! ولی خب الان نمیدونم مشکل شما چطور بوده، برای مثال درست انجام شده و بخاطر محدودیت اینترنت وصل نشده(حالا نمیدونم شهر به شهر فرق داره یا نه اینجا با همراه اول بد نیست با ایرانسل خیلی خوب وصل میشه) یا خطایی دریافت کردید که نرم افزاری بوده، که اگه خطایی داده میتونی قرار بدی تا دوستان راهنمایی کنن
برنامه شادوساکس هم که موقع اجرا ارور میده که متن ارور رو توی پست قبل نوشتم.
درسته مشکل اینه برای معماری arm64 بارگیری کردی ولی احتمالا کامپیوتر شما معماریش amd64 هست، نسخه amd64 بارگیری باید بشه، البته انگار با معماری amd64 نداره پس باید با معماری i386 بگیری به عبارتی میشه نسخه
Shadowsocks-Electron-1.2.2-i386.AppImage بخوام به زبون خودمونی یا ویندوزی بگم، معماری amd64 همون 64بیتی هست و i386 همون 32بیتی همونطور هم که میدونی کامپیوتر های 64بیتی برنامه های 32بیتی میتونن اجرا کنن پس مشکلی نیست
برای دیدن معماری میتونی از دو دستور
uname -a
یا
lscpu
استفاده کنی.
برنامه outline رو هم نصب کردم ولی گویا آدرس های شادوساکس روی اوتلاین جواب نمیده و ارور میده که فرمت لینک اشتباست.
از شادوساکس پشتیبانی میکنه دقت کن باید دونه دونه قرار بدی سرور هارو برای مثال بعضیا سرورهای ۱۰۰ تایی میذارن نمیشه همش رو باهم اضافه کنی.. چیزی که پشتیبانی میکنه اولش با ss:// شروع میشه که مال شادوساکسه و درسته، خودم هم از نرم افزارش نسخه appimage استفاده میکنم(البته یادم نمیاد از اینجا گرفتمش یا نه)