انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گوگل حتی با vpn هم میفهمه که من داخل ایرانم، ولی بقیه سایتها نمیفهمند! چرا؟  (دفعات بازدید: 940 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
در روزهای اخیر وقتی با vpn سایفون سایت گوگل رو باز میکنم، بعضی وقتها تشخیص میده که من از ایرانم! یعنی توی کادر سرچ وقتی حرف D رو تایپ میکنم پیشنهادات ایرانی رو نشون میده، مثل دیجی کالا و غیره. در همان زمان وقتی که توی سایتهای تشخیص ip میرم، هیچکدام نمیفهمند که از ایران هستم و کشورهای دیگه رو نشون میدن. در ضمن من همیشه از حالت private mode مرورگر استفاده میکنم و هیچ کوکی در مرورگرم ذخیره نشده. سوال من اینه که وقتی به vpn وصل هستم چگونه گوگل منطقه واقعی منو تشخیص میده در حالیکه قبلا این اتفاق نمی افتاد و از چند روز قبل می بینم که بعضی وقتا حتی با vpn میفهمه که از ایران هستم!؟
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1401، 10:43 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
فقط ip نیست و از خیلی چیزا ممکنه تشخیص بده، شاید timezone کامپیوترتون یا ...

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
خب اگه از روی timezone میشه فهمید چرا بقیه سایتها نمیفهمند و چرا خود گوگل تاحالا تشخیص نمیداد؟ این اتفاق از یک هفته پیش داره می افته و قبل از اون خود گوگل هم هیچ وقت نمیفهمید که من از ایران هستم! آیا این احتمال هست که به خاطر دستکاری برادران روی سیستم اینترنت ایران این اتفاق افتاده باشه یا اینکه خود سایفون دچار مشکلی شده باشه؟ به نظر خودم اینها خیلی محتمل تره نسبت به timezone و این داستانها.
« آخرین ویرایش: 24 آذر 1401، 10:44 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
نشت آی پی اتش فکنت. هیچ ربطی به اینترنت نداره به خود اتش فکنت ربط داره.
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین محمدرضا حقیری

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 528
    • ذهن زیبا
در روزهای اخیر وقتی با vpn سایفون سایت گوگل رو باز میکنم، بعضی وقتها تشخیص میده که من از ایرانم! یعنی توی کادر سرچ وقتی حرف D رو تایپ میکنم پیشنهادات ایرانی رو نشون میده، مثل دیجی کالا و غیره. در همان زمان وقتی که توی سایتهای تشخیص ip میرم، هیچکدام نمیفهمند که از ایران هستم و کشورهای دیگه رو نشون میدن. در ضمن من همیشه از حالت private mode مرورگر استفاده میکنم و هیچ کوکی در مرورگرم ذخیره نشده. سوال من اینه که وقتی به vpn وصل هستم چگونه گوگل منطقه واقعی منو تشخیص میده در حالیکه قبلا این اتفاق نمی افتاد و از چند روز قبل می بینم که بعضی وقتا حتی با vpn میفهمه که از ایران هستم!؟

گوگل بیش از این که بخواد به Geo IP (که البته خطا هم زیاد داره) وابسته باشه، به «رفتار کاربران» وابسته‌ست. نمی‌دونم تا الان چقدر کار مارکتینگ دیجیتال انجام دادید، اما یک بار انجام بدید احتمالا گذارتون به ابزارهایی مثل Google Analytics (که الان داره میشه GA4) یا Google Search Console خورده. در این ابزارها، گزارش دقیقی از رفتارهای کاربران به شما داده میشه، و این موضوع رو می‌ذاره کنار این که کاربران چه نواحی‌ای، این رفتارها رو داشتند.
حالا نواحی رو از کجا می‌فهمه؟
۱. کشوری که موقع ساخت اکانت گوگل تعیین کردید.
۲. IP (که خیلی مطمئن نیست بهش)
۳. زبان مورد استفاده
۴. منطقه زمانی
۵. کلیدواژه‌های جستجو شده توسط شما (به نظرتون سرچ یک نفر از ایران با یک نفر از ولز، یکیه؟ نه. نتیجتا این هم می‌تونه تعیین‌کنندگی خوبی داشته باشه).

و البته:

و در مورد این یکی:
خب اگه از روی timezone میشه فهمید چرا بقیه سایتها نمیفهمند و چرا خود گوگل تاحالا تشخیص نمیداد؟ این اتفاق از یک هفته پیش داره می افته و قبل از اون خود گوگل هم هیچ وقت نمیفهمید که من از ایران هستم! آیا این احتمال هست که به خاطر دستکاری برادران روی سیستم اینترنت ایران این اتفاق افتاده باشه یا اینکه خود سایفون دچار مشکلی شده باشه؟ به نظر خودم اینها خیلی محتمل تره نسبت به timezone و این داستانها.

خیلی از سایت‌ها می‌تونن بفهمن. حقیقت اینه که حتی من هم در وبلاگ شخصیم می‌تونم بفهمم!منتها استفاده نمی‌کنم، چرا؟ چون سرویسم مثل گوگل نیست و برام مهم نیست که این موضوع رو بفهمم.
اما برای گوگل مهمه، چون اینطوری بهتر می‌تونه رفتار کاربران دیگر رو مدیریت کنه.

پ.ن: اگر انقدر براتون مهمه که توسط گوگل مچتون گرفته نشه  ;D یک نمونه whoogle یا searx بیارید بالا و جستجوهاتون رو روی اون انجام بدید.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
اگر نشتی داشت که سایتهای دیگرِ تشخیص آی پی، یه چیزی از ایران توی گزارششون مینوشتند. فقط گوگل تشخیص داده.

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
حالا نواحی رو از کجا می‌فهمه؟
۱. کشوری که موقع ساخت اکانت گوگل تعیین کردید.
۲. IP (که خیلی مطمئن نیست بهش)
۳. زبان مورد استفاده
۴. منطقه زمانی
۵. کلیدواژه‌های جستجو شده توسط شما (به نظرتون سرچ یک نفر از ایران با یک نفر از ولز، یکیه؟ نه. نتیجتا این هم می‌تونه تعیین‌کنندگی خوبی داشته باشه).
۱. اصلاً sign-in نشدم که اکانتمو بررسی کنه!
۲. از روی آی پی که چیزی رو نمیشه فهمید! گوگل هم همان ip ای را نشان داد که بقیه سایتهای تشخیص ip نشان دادند و گفتند تو در فلان کشور اروپایی هستی، در حالیکه گوگل با نشان دادن همان ip فهمید از ایرانم.
۳. در همان ابتدا که سایت گوگل رو باز کردم، اصلا فارسی تایپ نکردم که زبانم رو بفهمه. فقط با تایپ کردن حرف D و نتایجی که نشون داد، فهمیدم که فهمیده من از ایرانم.
۴. ساعت سیستم همه ما ایرانیای داخل کشور همیشه ساعت تهران بوده و از این نظر اتفاق جدیدی نیفتاده، ولی گوگل از یک هفته پیش تشخیص میده که من از ایرانم، اونم بعضی وقتها، نه هنیشه! پس این مورد کاملاً منتفیه.
۵. عرض کردم فقط حرف D یا A رو تایپ میکنم و گوگل پیشنهادات منطقه ایران رو نشون میده. در همان ابتدا هم میفهمه که از ایرانم، یعنی زمانی که گوگل رو باز کردم و هنوز هیچ چیزی رو سرچ نکردم.
نقل‌قول
پ.ن: اگر انقدر براتون مهمه که توسط گوگل مچتون گرفته نشه  ;D یک نمونه whoogle یا searx بیارید بالا و جستجوهاتون رو روی اون انجام بدید.
ظاهراً متوجه منظورم نشدید. اصلاً برام اهمیتی نداره که از گوگل مخفی بمونم یا نمونم. محرمانه ترین اطلاعاتم همین الان دست گوگله (ایمیل و غیره) و مشکلی هم ندارم. میخوام بدونم در اینترنت ایران چه اتفاقی افتاده که اخیراً اینطوری میشه؟ آیا سازمان زیرساخت با دستکاری هایی در شبکه موفق شده ابزارهای مخفی ماندن در اینترنت رو از کار بندازه؟ آیا خود سایفون مشکلی پیدا کرده و و مثلاً یک سرور شعبه ایران داره؟ (که در این صورت باید ادرار کرد بر روی این vpn که یک عمر فکر میکردیم امنه ولی با خود سانسورچی ها بده بستون داره!). منظورم اینهاست.
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1401، 12:56 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
داش چرا گوگل محرمانه ترین اطلاعاتت را داشته باشه؟ منم اگه میتونی در داشتنشون سهیم کن. امانت دار خوبی هستم. £)
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
توی سایتی که میرید اطلاعات گوشی یا کامپیوترتون هم ارسال میشه ممکنه مثلا از روی اون تشخیص بده مثلا گوشی های سامسونگ مدل مخصوص مناطقی داره
و مثلا اگه گوگل کروم دارید قطعا اطلاعات دیگه ای از شما چه اپ های دیگه گوگل و... داره برای عمو گوگل فرستاده میشه
و یک نکته ریز ! گوگل به جی پی استون دسترسی داره حتی اگه خاموش باشه برای من هم اتفاق افتاده  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
توی سایتی که میرید اطلاعات گوشی یا کامپیوترتون هم ارسال میشه ممکنه مثلا از روی اون تشخیص بده مثلا گوشی های سامسونگ مدل مخصوص مناطقی داره
و مثلا اگه گوگل کروم دارید قطعا اطلاعات دیگه ای از شما چه اپ های دیگه گوگل و... داره برای عمو گوگل فرستاده میشه
و یک نکته ریز ! گوگل به جی پی استون دسترسی داره حتی اگه خاموش باشه برای من هم اتفاق افتاده  ;)
پس چرا بعضی وقتا گوگل اصلاً نمیفهمه که از ایرانم؟؟ مثلا همین الان که سایفون منو به سروری در فرانسه وصل کرده، وقتی گوگل رو باز میکنم و حرف a رو تایپ میکنم، نتایجی رو نشون میده که در کشور فرانسه سرچ شده و نمیفهمه که از ایرانم. با همان گوشی و با همان vpn همیشگی وصلم، فقط سرور تغییر کرده. اگه گوگل محل سکونت کاربر رو از روی مواردی که گفتید حدس میزنه قاعدتاً همیشه باید بفهمه که من داخل ایرانم، ولی فقط بعضی مواقع میفهمه. به نظر من بعضی از سرور هایی که سایفون ما رو به آنها وصل میکنه داخل ایرانه و از اینترنت بدون فیلتر هم برخورداره! و اگه حدسم درست باشه، سایفون با این طرفی ها همکاری داره و به عبارت ساده تر، این هم یک فیلتر شکن ایرانیه! همانطور که Lantern و Betternet کاشف به عمل اومد که ایرانی اند!
یه چیز دیگه که باعث شده به سایفون شک کنم اینه که تقریباً همیشه وصله، در حالیکه به راحتی میتوانند مثل سایر فیلتر شکنها مسدودش کنند.
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1401، 12:48 ب‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین Mahdi_RAM

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 66

سرچی که میکنید نتایج رو بر اساس ip شما بهتون نشون میده و نتایج جستجو  دلیل بر این نمیشه که ندونه موقعیت اصلی شما کجاست!!
« آخرین ویرایش: 25 آذر 1401، 01:48 ب‌ظ توسط Mahdi_RAM »

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
بالا گفتند چجوری ممکنه گوگل بفهمه شما کجا هستید.
بعضی وقتا چیز نمی‌گه، بعضی وقتا هم مستقیم می‌گه شما داخل ایران هستید.

فکر نکنم سایفون برای هر کاربری که بهش وصل میشه ip جدا بده. احتمالا یه سری از کاربر‌ها بعد از اتصال به سایفون، یه ip عمومی پیدا می‌کنند.
از روی رفتار اون کاربر‌ها تقریبا میشه فهمید مربوط به کدوم منطقه جغرافیایی هستند.
اگه شما هم اون ip رو داشته باشید، گوگل احتمال قوی میده که مال ایران باشید (چون احتمالا منطقه زمانی شما هم روی ایران هست، ip شما هم با ip کسایی که به احتمال زیاد از ایران هستند یکیه) و بعد نتایج مرتبط با ایران رو نشون میده.
« آخرین ویرایش: 27 آذر 1401، 06:46 ق‌ظ توسط Dragon- »
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین Oxygen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 337
احتمال زیاد مربوط میشه به IP Leak  :-k ممکنه گوگل هم از همین طریق فهمیده باشه.

خودتون تست بزنین؛ مثلا از طریق این سایت: ipleak.net

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
بالا گفتند چجوری ممکنه گوگل بفهمه شما کجا هستید.
بعضی وقتا چیز نمی‌گه، بعضی وقتا هم مستقیم می‌گه شما داخل ایران هستید.
من قبول دارم فارغ از اینکه چه ip ای داشته باشیم، گوگل از روی چیزهای دیگه به راحتی میتونه حدس بزنه که اهل کجا هستیم، ولی گوگل هم برای رفتارهای خودش قوانینی داره و به قول معروف اونقدر هم شیر تو شیر نیستش که یک دفعه هوس کنه ما رو با اطلاعاتش غافلگیر کنه و دفعه دیگه مهربون باشه و اذیتمون نکنه! یقیناً از جانب خود کاربر یا ISP یا زیرساخت ایران تغییراتی رخ میده که گوگل تصمیم میگیره ریجن واقعی رو برای کاربر فعال کنه. رفتارهای گوگل پاسخی به رفتارها یا تغییرات از جانب ماست. بنابراین با وجود توضیحات فنی که دوستان دادند، من هنوز معتقدم تغییراتی در اینترنت ایران یا فیلترشکن سایفون، باعث شده که این اتفاق بیفته. ظاهراً یکی از سرورهای سایفون هست که گوگل اون رو برای ایران تشخیص میده و هر وقت به اون سرور وصل شدم (یعنی خود سایفون منو وصل کرد) گوگل منو از ایران تشخیص داد. به قول شما شاید ایرانی های زیادی به اون سرور Redirect میشن و گوگل اون سرور رو ایرانی تشخیص داده.
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1401، 01:19 ق‌ظ توسط electromagnet5 »

آفلاین electromagnet5

• Full Member
  • *
احتمال زیاد مربوط میشه به IP Leak  :-k ممکنه گوگل هم از همین طریق فهمیده باشه.
نه عزیزم سایفون مشکل leak نداره. به دفعات زیاد به وبسایت های اسکن نشتی مراجعه کردم و هیچ نشتی گزارش نشد.
به لینکی که گذاشتید هم مراجعه کردم، هیچ رد پایی از ایران نشون نداد.
« آخرین ویرایش: 26 آذر 1401، 01:11 ق‌ظ توسط electromagnet5 »