انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: لیست حذف امن نفخ‌افزار‌‌های گوشی‌های سامسونگ؟  (دفعات بازدید: 3641 بار)

0 کاربر و 12 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
سلام دوستان!
عزیزان با جست‌جوی «samsung bloatwares safe to remove» و کلی گشت‌و‌گذار به این لیست رسیدم:
com.android.bips
com.android.bookmarkprovider
com.android.chrome
com.android.dreams.basic
com.android.dreams.phototable
com.android.egg
com.android.emergency
com.android.mms.service
com.android.printspooler
com.android.providers.downloads.ui
com.android.providers.partnerbookmarks
com.android.sharedstoragebackup
com.android.stk
com.android.wallpaperbackup
com.android.wallpapercropper
com.android.wallpaper.livepicker
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.system
com.google.android.apps.maps
com.google.android.apps.tachyon
com.google.android.feedback
com.google.android.gm
com.google.android.googlequicksearchbox
com.google.android.partnersetup
com.google.android.printservice.recommendation
com.google.android.syncadapters.calendar
com.google.android.tts
com.google.android.youtube
com.netflix.partner.activation
com.samsung.android.app.dressroom
com.samsung.android.app.watchmanagerstub
com.samsung.android.beaconmanager
com.samsung.android.forest
com.samsung.android.game.gamehome
com.samsung.android.game.gametools
com.samsung.android.game.gos
com.samsung.android.kidsinstaller
com.samsung.android.livestickers
com.samsung.android.scloud
com.samsung.android.service.peoplestripe
com.samsung.android.stickercenter
com.samsung.safetyinformation
com.samsung.storyservice
com.sec.android.app.chromecustomizations
com.sec.android.app.samsungapps
com.sec.android.daemonapp
com.sec.android.widgetapp.webmanual
com.sec.spp.push
com.wsomacp
۱. آیا چیزی در بین این ۵۰ مورد می‌بینید که نباید حذف می‌کردم؟ ضمن این‌که فعلا که پایداری اوکی بوده و چیزی از دست ندادم!
۲. بسته‌هایی رو می‌شناسین که توی این لیست نیستن و بدون نگرانی می‌شه حذفشون کرد؟ برای گوشی A12.

pm uninstall -k --user 0 PKG
۳. اون‌جوری که من فهمیدم اگه -k رو نذارم دیگه بعد از ریست‌فکتوری هم نصب نخواهند شد درسته؟
۴. اون --user و صفر جلوش نباشن چی می‌شه؟
۵. می‌شه برنامه‌هایی که دستی نصب‌شدن‌و به سیستمی تبدیل کرد که بعد از ریست‌فکتوری خودشون نصب بشن؟
سپاسِ پیشاپیش!
« آخرین ویرایش: 04 دی 1401، 03:07 ب‌ظ توسط سودو »
آرچ و گنوم!

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
  • ارسال: 249
این چه کاریه دیگه ؟
یعنی شما از توسعه دهنده های سامسونگ باهوش تر بودید؟ منم ای ۱۲ دارم و بدون هیچ مشکلی و خیلی روان ازش استفاده میکنم
!Its alireza

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
خیلی هم کار درستیه
bloatware هارو حذف کنید گوشی خیلیییی سبک تر و بهتر هست!
تازه میتونید با نصب کاستوم رام به یه مرححله دیگه ببرید کارو

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
این چه کاریه دیگه ؟
یعنی شما از توسعه دهنده های سامسونگ باهوش تر بودید؟ منم ای ۱۲ دارم و بدون هیچ مشکلی و خیلی روان ازش استفاده میکنم
داری اشتب میزنی داداش !
بیا لینچ میفهمی !
اگه توسعه دهندها باهوش بودن گوشی من در اولین روشن شدنش ۶۰ درصد حافظش پر نبود  ;)
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
وان یو ای بین رام های شرکتی بهترین هست و اینکه مهرداد میگه شصت درصد پر بوده چون وان یو ای نیست و اینکه حافظه کمی داشته
دومین اینکه شما پول سخت افزار دادید میتونید گوشی رو خورد کنید و قطعا صلاح خودتون رو بهتر میدونید پس از توسعه دهندگان باهوش ترید ! خوبی چیز های متن باز همینه
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین Enderman

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 329
  • Technoblade Nerver die💔
1.ممکنه یسری ویژگی ها رو از دست بدین ولی مهم نیست(راستیتش تو ایران مهم نیستن توی لیست:mms پرینتر بی سیم اطلاعات اضطراری اندروید(این شاید واسه زلزله مهم باشه چون سیستمشو واسه همراه اول پیاده کردن))
۲.این گوشی و اون گوشی نداره یه چیزی رو بقیه قابل پیاده سازی باشه رو همه میشه.‌کیبورد سامی؛tts سامی؛فرهنگ لغت سامی و webview و onedrive(اگر باز پیدا کردم بهتون میگم)
۳.اپشن k اتفاقا باعث میشه دیگه بعد ریست فکتوری برنگردن.
۴.کامل حذف نمیشه.
« آخرین ویرایش: 05 دی 1401، 08:50 ب‌ظ توسط Enderman »
پیامبر (ص):هرکس آبروی برادر مسلمانش را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
این چه کاریه دیگه ؟
داری اشتب میزنی داداش !
بیا لینچ میفهمی !
اگه توسعه دهندها باهوش بودن گوشی من در اولین روشن شدنش ۶۰ درصد حافظش پر نبود  ;)
شما میگید که شما از یه شرکت بزرگی مثل سامسونگ بهتر بلدید همچین کاری را انجام بدید؟
راجب کاستوم رام حرفتون درسته ولی سامسونگ دیوانه ست بیاد نرم افزار اضافه بزاره؟ اره بعضی مواقع نرم افزار های ماکروسافت رو میزاره که من حذفشون نمیکنم چون که نرم افزار های جالبی هستند البته طرافداری یا پیشناهاد نمیکنم که دو روز دیگه بیان بنم کنن از این جا
!Its alireza

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
چرا سامسونگ باید دوتا نرم افزار پیام
دوتا نرم افزار گالری
دوتا مرورگر داشته باشه
درحالی که هردو یه کاری میکنن و بهت ایم انتخاب که حذف کنی نیمده
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2651
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
این شرکتا همش دنبال  سنگین تر کردنن. مثلا Windows  player یا photos یا videos ویندوز هم بدرد نخورن و هم سنگین  و کند(دوتا آخری). و البته این اوبونتو که الآن خیلی سنگین شده رو چون نرم‌افزار آزاد هست میشه درستش کرد ولی در ویندوز،  اندروید و .... انحصاری  نمیشه. من تقریبا  بجز مترجم گوگل دیگه از هیچ کدوم از سرویس های گوگل  استفاده  نمی‌کنم ولی نمیتونم از اندروید  حذفشون کنم. خودم تازه به یک نکته که رسیدم این هست که ویندوز وقتی که سیستم  در حالت خاب هست یا باهاش کاری انجام نمیشه الکی یه پردازش سنگینو شروع میکنه به انجام دادن و من هنز که هنوزه نمیدون اون پردازشه چیه. ولی گنو لینوکس اینجوری نیست
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
شما میگید که شما از یه شرکت بزرگی مثل سامسونگ بهتر بلدید همچین کاری را انجام بدید؟
از بحث های علمی باحال خوشم میاد :)))
خوب یه شرکت از آدم فضایی که تشکیل نشده، از آدم های زیادی تشکیل شده.
حالا بخش نرم افزار سامسونگ که رو one ui کار میکنه میاد با توجه به قراردادی که با مایکروسافت بسته شده، هزار تا برنامه الکی رو نصب میکنه رو گوشی (همونجور که آرتین گفت).
واقعا به نطرت داشتن هزارتا برنامه برای انجام یه کار اوکیه؟ برا بعضیا که خیلی حساسن نیست.
من هرچقد رابط کاربری رو تمیز تر ببینم، بیشتر دوستش دارم! (یکی از دلایلی که هر روز میرم یه توزیع دیگه اینه که اونقدر کثیف میشه دلم میخواد یه کلین اینستال کنم! (به خدا نمیدونم فارسی این چیه  ;D نصب تمیز؟))  ;D ;D
نه، ما این ادعا رو نکردیم، اما یه دستگاه رو که میخریم، بهتره بتونیم هرکاری میخوایم باهاش انجام بدیم، که وقتی رو اندروید میشه، چرا که نه!
بعضیا مثل شما اوکین با اینها و بعضیا هم دوست دارم برنامه های اضافی نباشن :))))
البته اون زمانی که گنو و لینوکس داشتن درست میشدن، احتمالا کسانی بودن که میگفتن: شماها فکر میکنید بهتر از سازنده های سی فکر میکنید و میخواین چیز بهتری از یونیکس بسازید؟
با این منطق کی فکر میکرد توروالدز بتونه اینجور کرنلی رو بسازه؟ : )))

سامسونگ دیوانه ست بیاد نرم افزار اضافه بزاره؟

البته که نه، این کار برای سامسونگ پول بیشتری در میاره!  ;D

از زمان تاچویز (لعنت الله احتمالا، خیلی زشته  ;D) تا الان، سامسونگ سعی کرد که پادشاهی گوگل رو از بین ببره، اون زمان هم بزرگترین تولید کننده گوشی های اندرویدی سامسونگ بود و با این کار گوگل خیلی ضرر میکرد.
پس چی کار کردن؟ گوگل اومد موتورولا رو به قیمت ۱۲ میلیارد دلار خرید و به سامسونگ گفت: { ببین: اگه تو این راه رو ادامه بدی با این تاچویز و اینچیزا و اندروید رو اینقدر عوض کنی از اندروید خود ما و آخر هم سیستم عامل خودتو بزنی (داشت تلاش میکرد، یکی دوتا گوشی سامسون با سیستم عامل خودشون منتشر شد اون زمان)، ما میتونیم گوشی های موتورولا بسازیم بیزینس شما رو خراب کنیم! سامسونگ هم ترسید و یه قرارداد همون وقت امضا کردن که رو همین اندروید بمونه و سیستم عامل خودشو نزنه و خیلی زود گوگل موتورولا رو به قیمت ۲ میلیارد دلار !!!!!! فروخت و رفت! و برای سامسونگ موند فقط یه قرارداد!

حالا داستان اینجوری شد که دوتا شرکت بزرگ (سامسونگ و مایکروسافت) هردو به دنبال نابودی این امپراطوری گوگل هستند، این دوتا اومدن همکاری کردن و رسیدیم به امروز!
« آخرین ویرایش: 06 دی 1401، 01:24 ق‌ظ توسط NIMAFANNIASL »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
سلام دوستان!
عزیزان با جست‌جوی «samsung bloatwares safe to remove» و کلی گشت‌و‌گذار به این لیست رسیدم:
com.android.bips
com.android.bookmarkprovider
com.android.chrome
com.android.dreams.basic
com.android.dreams.phototable
com.android.egg
com.android.emergency
com.android.mms.service
com.android.printspooler
com.android.providers.downloads.ui
com.android.providers.partnerbookmarks
com.android.sharedstoragebackup
com.android.stk
com.android.wallpaperbackup
com.android.wallpapercropper
com.android.wallpaper.livepicker
com.facebook.appmanager
com.facebook.services
com.facebook.system
com.google.android.apps.maps
com.google.android.apps.tachyon
com.google.android.feedback
com.google.android.gm
com.google.android.googlequicksearchbox
com.google.android.partnersetup
com.google.android.printservice.recommendation
com.google.android.syncadapters.calendar
com.google.android.tts
com.google.android.youtube
com.netflix.partner.activation
com.samsung.android.app.dressroom
com.samsung.android.app.watchmanagerstub
com.samsung.android.beaconmanager
com.samsung.android.forest
com.samsung.android.game.gamehome
com.samsung.android.game.gametools
com.samsung.android.game.gos
com.samsung.android.kidsinstaller
com.samsung.android.livestickers
com.samsung.android.scloud
com.samsung.android.service.peoplestripe
com.samsung.android.stickercenter
com.samsung.safetyinformation
com.samsung.storyservice
com.sec.android.app.chromecustomizations
com.sec.android.app.samsungapps
com.sec.android.daemonapp
com.sec.android.widgetapp.webmanual
com.sec.spp.push
com.wsomacp
۱. آیا چیزی در بین این ۵۰ مورد می‌بینید که نباید حذف می‌کردم؟ ضمن این‌که فعلا که پایداری اوکی بوده و چیزی از دست ندادم!
۲. بسته‌هایی رو می‌شناسین که توی این لیست نیستن و بدون نگرانی می‌شه حذفشون کرد؟ برای گوشی A12.

pm uninstall -k --user 0 PKG
۳. اون‌جوری که من فهمیدم اگه -k رو نذارم دیگه بعد از ریست‌فکتوری هم نصب نخواهند شد درسته؟
۴. اون --user و صفر جلوش نباشن چی می‌شه؟
۵. می‌شه برنامه‌هایی که دستی نصب‌شدن‌و به سیستمی تبدیل کرد که بعد از ریست‌فکتوری خودشون نصب بشن؟
سپاسِ پیشاپیش!
-k فایل‌هایی که ساختن رو پاک می‌کنه و --user هم کاربر مد نظر رو انتخاب می‌کنه که توی اینجا ۰ به معنی روت خودمون هست.
البته اینا پاک نمی‌شن، بلکه غیرفعال می‌شن و با ریست کردن، برمی‌گردن.
در مورد سیستمی کردن هم من خیلی دنبالش رفتم، ولی تا موقعی که روت نباشی، نمی‌شه.
و اینکه پاک کردن یه سری از این برنامه‌های می‌تونه توی گوشی، اختلال ایجاد کنه.
برای مثال من گوگل کریر رو که پاک کرده بودم، پیام به همراه اولم نمیومد.

آفلاین سودو.

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3095
  • :(){ :|:& };:
نمی‌شه کاری کرد که کلا پاک شن؟
آرچ و گنوم!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
یعنی شما از توسعه دهنده های سامسونگ باهوش تر بودید؟
ربطی به هوش نداره.
۱. سامسونگ یه شرکت سخت‌افزاریه و یه سخت‌افزار ساز خوب (که در مورد سامسونگ، حتا به خوب بودنش اعتراض دارم) هرگز نرم‌افزار ساز خوبی نیست. تولید نرم‌افزار یه کار تخصصیه.
۲. داستان، داستان سود مالی و قراردادهای کثیف سرمایه‌سالارانه است که حتا منجر به از بین رفتن حقوق کاربر می‌شه. حتا همین سامسونگ جوری رام‌هاش رو می‌سازه که به تدریج، کندتر کتر کنن تا کاربر مجبور بشه گوشی جدید بخره؛ در حالی که سخت‌افزار گوشی‌ها، کمِ کم تا ۸ سال می‌تونن به خوبی و بدون مشکل کار کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین aFard88

• Full Member
  • *
یعنی شما از توسعه دهنده های سامسونگ باهوش تر بودید؟
ربطی به هوش نداره.
۱. سامسونگ یه شرکت سخت‌افزاریه و یه سخت‌افزار ساز خوب (که در مورد سامسونگ، حتا به خوب بودنش اعتراض دارم) هرگز نرم‌افزار ساز خوبی نیست. تولید نرم‌افزار یه کار تخصصیه.
۲. داستان، داستان سود مالی و قراردادهای کثیف سرمایه‌سالارانه است که حتا منجر به از بین رفتن حقوق کاربر می‌شه. حتا همین سامسونگ جوری رام‌هاش رو می‌سازه که به تدریج، کندتر کتر کنن تا کاربر مجبور بشه گوشی جدید بخره؛ در حالی که سخت‌افزار گوشی‌ها، کمِ کم تا ۸ سال می‌تونن به خوبی و بدون مشکل کار کنن.
حرف همه درست هرکی یه نظری داره اما شما یادمه قبلا که ردمی نوت ۸ داشتم گفتید که miui اشغاله الان هم راجب oneui گفتید
پس چه رابطکاربری را میپسندید
!Its alireza

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
نمی‌شه کاری کرد که کلا پاک شن؟
زمانی که روی شیائومی روت نبودم، فایل آپدیت OTA رو دانلود می‌کردم و از روی فیلم‌های یوتویوب ویرایش می‌کردم که شامل تغییر برنامه‌های سیستمی هم بود.
بعد می‌دادمش به نرم‌افزار آپدیت گوشی تا نصبش کنه.
البته اینو بگم که به این سادگی‌ها هم نبود.
زمانی که رام رو به نرم‌افزار آپدیت می‌دادم، امضا رو برسی می‌کرد که اگر خود فایل ویرایش شده رو مستقیم می‌دادم نصب نمی‌کرد.
پس این کار رو کردم:
از فایل OTA رسمی یه کپی می‌گرفتم و روی اون تغییرات رو ایجاد می‌کردم و جلوی اسمش یه ۱ می‌ذاشتم.
هر دو تا فایل رو توی یک مسیر قرار می‌دادم و می‌رفتم توی نرم‌افزار آپدیت و فایل رسمی رو می‌دادم، امضا رو که چک کرد، می‌رفتم توی فایل منیجر و جلوی اسم رام رسمی ۲ می‌ذاشتم و از فایل ویرایش شده ۱ رو حذف می‌کردم و می‌رفتم توی نرم‌افزار آپدیت و تایید رو می‌زدم و فایل نصب می‌شد، که از طریق همین کار می‌تونید مجیسک رو هم نصب کنید.
نمی‌دونم روی سامسونگ می‌شه این کار رو کرد یا نه.
البته اگر کاربر غیرحرفه‌ای هستید این کار رو نکنید، مسئولیت‌ش با خودتونه.