شما میگید که شما از یه شرکت بزرگی مثل سامسونگ بهتر بلدید همچین کاری را انجام بدید؟
از بحث های علمی باحال خوشم میاد
))
خوب یه شرکت از آدم فضایی که تشکیل نشده، از آدم های زیادی تشکیل شده.
حالا بخش نرم افزار سامسونگ که رو one ui کار میکنه میاد با توجه به قراردادی که با مایکروسافت بسته شده، هزار تا برنامه الکی رو نصب میکنه رو گوشی (همونجور که آرتین گفت).
واقعا به نطرت داشتن هزارتا برنامه برای انجام یه کار اوکیه؟ برا بعضیا که خیلی حساسن نیست.
من هرچقد رابط کاربری رو تمیز تر ببینم، بیشتر دوستش دارم! (یکی از دلایلی که هر روز میرم یه توزیع دیگه اینه که اونقدر کثیف میشه دلم میخواد یه کلین اینستال کنم! (به خدا نمیدونم فارسی این چیه
نصب تمیز؟))
شما میگید که شما از یه شرکت بزرگی مثل سامسونگ بهتر بلدید همچین کاری را انجام بدید؟
نه، ما این ادعا رو نکردیم، اما یه دستگاه رو که میخریم، بهتره بتونیم هرکاری میخوایم باهاش انجام بدیم، که وقتی رو اندروید میشه، چرا که نه!
بعضیا مثل شما اوکین با اینها و بعضیا هم دوست دارم برنامه های اضافی نباشن
)))
البته اون زمانی که گنو و لینوکس داشتن درست میشدن، احتمالا کسانی بودن که میگفتن: شماها فکر میکنید بهتر از سازنده های سی فکر میکنید و میخواین چیز بهتری از یونیکس بسازید؟
با این منطق کی فکر میکرد توروالدز بتونه اینجور کرنلی رو بسازه؟ : )))
سامسونگ دیوانه ست بیاد نرم افزار اضافه بزاره؟البته که نه، این کار برای سامسونگ پول بیشتری در میاره!
از زمان تاچویز (لعنت الله احتمالا، خیلی زشته
) تا الان، سامسونگ سعی کرد که پادشاهی گوگل رو از بین ببره، اون زمان هم بزرگترین تولید کننده گوشی های اندرویدی سامسونگ بود و با این کار گوگل خیلی ضرر میکرد.
پس چی کار کردن؟ گوگل اومد موتورولا رو به قیمت ۱۲ میلیارد دلار خرید و به سامسونگ گفت: { ببین: اگه تو این راه رو ادامه بدی با این تاچویز و اینچیزا و اندروید رو اینقدر عوض کنی از اندروید خود ما و آخر هم سیستم عامل خودتو بزنی (داشت تلاش میکرد، یکی دوتا گوشی سامسون با سیستم عامل خودشون منتشر شد اون زمان)، ما میتونیم گوشی های موتورولا بسازیم بیزینس شما رو خراب کنیم! سامسونگ هم ترسید و یه قرارداد همون وقت امضا کردن که رو همین اندروید بمونه و سیستم عامل خودشو نزنه و خیلی زود گوگل موتورولا رو به قیمت ۲ میلیارد دلار
!!!!!! فروخت و رفت! و برای سامسونگ موند فقط یه قرارداد!
حالا داستان اینجوری شد که دوتا شرکت بزرگ (سامسونگ و مایکروسافت) هردو به دنبال نابودی این امپراطوری گوگل هستند، این دوتا اومدن همکاری کردن و رسیدیم به امروز!