مبارک باشه سودو خوشحال شدم بالاخره اومدی
چرا حس میکنم باتری زیاد مصرف میکنه؟ وقتی آنلاین شدم و شروع کردم به نصب ۶۱ بود، الان ۵۱ئه، زیاد نرفته؟
احتمالا طبیعی هست، ولی برنلمه های پس زمینه رو بررسی کن، برای مثال گاهی تلگرامم باگ میخورد و پردازنده رو مشغول میکرد، و گوشیم اگه خاموش هم بود هم تو چند ساعت باتریش تموم میشد! پس برنامه های پس زمینه رو نگاه بنداز.
درمورد روت یکم دقت کنی، گنو لینوکس سودو(: حکم روت داره، اندروید چیزی بنام سودو یا کاربر روت نداره، و همه برنامه ها محدودیت هایی دارن، برای مثال توی گنو لینوکس تو حتا میتونی توی کارهای گنوم اختلال ایجاد کنی، یا کارت صدارو تغییر یا حذف کنی و...، ولی توی اندروید امکان پذیر نیست(اگه منطقی نگاه کنیم، حالا شاید یکی نفوذ کرد)، برای همینه اکثر ویروس های اندرویدی جاسوسی هستن و فقط اطلاعاتت رو میبینن و نمیتونن مثل ویندوز تو سرتاسر سیستم عامل پخش بشن، حالا با روت کردن، و اجازه دادن به برنامه ای که به روت نیاز داره، دسترسی فراتر بهش میدی که کارهای مهمی میتونه انجام بده، که همیشه بد نیست گاهی خیلی خیلی خوبه!، مثلا میتونی گوشیت رو اورکلاک یا برعکس اندرکلاک کنی،(این مربوط به پردازنده-گرافیک گوشی هست، اورکلاک یعنی کار کشیدن بیشتر از گوشی، و اندر کلاک یعنی استفاده کمتر از پردازنده-گرافیک) که اورکلاک مصرف باتری و توانایی پردازنده-گرافیک رو بیشتر میکنه(مثلا در بازی) و اندرکلاک باتری گوشی رو ممکنه بهبود بده..
ولی اینم در نظر بگیر که میتونه خطرناک باشه، مثلا یه برنامه بخواد آسیبی برسونه کارش بیش از همیشه آسون تر میشه. شاید اینارو میدونستی شایدم نه، به هرحال
مشکل جدید!
خواستم از مغازه یه هندزفری بردارم ولی ده دوازده تا رو امتحان کردم، هیچکدوم کار نداد و صدا فقط از اسپیکر پخش میشد.
مشکل کجاست؟
هندزفری بلوتوثی کار میکنه؟، یه آهنگ پخش کن، نوار آهنگ بالا سمت راستش یه گزینه داره، بزن روش، نوشته از کجا میخوای صدا پخش بشه؟ وقتی هندزفری وصل باشه دوتا گزینه هست یکی بلندگو یکی هندزفری، بزن رو هندزفری
البته احتمال زیاد مشکل این نیست چون خودکار اینکارو گوشی انجام میده، گفتم شاید یوقت خودش خودکار نکنه اینکارو!