انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: google repository  (دفعات بازدید: 917 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Armin.FL

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
پاسخ : google repository
« پاسخ #15 : 24 بهمن 1401، 12:43 ق‌ظ »
هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره ، هیچ چیزی تو این دنیا مجانی یا آزاد نیست ، فقط بعضی مثل گوگل رو بازی میکنن ، بعضی مثل کانونیکال ادا در میارن ، اگه منظورت اوپن سورس هست ، که چلوکباب هم اوپن سورس هست همه بلدن از چی درست میشه ولی پول میدن از بیرون میخرن
دو تا چیز کاملاً بی‌ربط رو با هم قاطی کردی!
محصولات گوگل پولی نیستن. چیزهایی که پولین هم اگه آزاد باشن، هیچ مشکلی ندارن؛ مثل همون چلوکباب!
مشکل محصولات گوگل اینه که آزاد نیستن. اتفاقاً چون گربه محض رضای خدا موش نمی‌گیره، موقع کار با گربه (گوگل) باید مراقب باشی چی رو داره مجانی می‌کنه تو پاچه‌ات! راه فهمیدنش هم توزیع آزاد اون چیزه که در مورد گوگل صدق نمی‌کنه، ولی در مورد اوبونتو چرا.

جایگزین: منم از اوبونتو و اون شرکت خوشم نمی‌آد خب میتونی دبیان بریزی!
اوبونتو یه توزیع صددرصد اجتماع‌محوره و توسعه‌اش هیچ ارتباطی با کنونیکال نداره.
هییچ ارتباطی با کنونیکال نداره؟ یعنی جامعه snap رو ترجیح داده؟
در ضمن ، بازم تکرار میکنم هییییچ چیزی تو این دنیا رایگان نیست ، من نمیدونم چرا فقط شماها به انحصاری نبودن نرم افزار گیر دادین ؟ همین کامپیوتر خفنی که توش لینوکس ریختی از cpu hard ram و تک تک قطعاتش انحصاری هست ولی هیچ ایرادی ازش نمیگیری ، با ذوق میری  cpu اینتل میخری ، یا رم فلان میخری ، یا گوشی مثلا سامسونگ میخری یا تلویزیون فلان مارک میخری ، یا ماشین فلان مدل میخری ، چرا به اینا ایراد نمیگیری که نه تنها اوپن سورس نیستن بلکه کپی رایت دارن کسی نمیتونه از روشون تقلید کنه ، اون بنده خدایی که لینوکس رو ابدا کرد سر کل کل اومد گفت من جامعه ی آزاد نرم افزاری ایجاد میکنم من همه چیو رایگان در اختیار همه قرار میدم ومن فلان میکنم ولی آخرش تر زد، مثل خمینی که میخواست آب و برق رو مجانی کنه ولی رید
« آخرین ویرایش: 24 بهمن 1401، 12:57 ق‌ظ توسط Armin.FL »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #16 : 24 بهمن 1401، 01:32 ق‌ظ »
هییچ ارتباطی با کنونیکال نداره؟
نه

یعنی جامعه snap رو ترجیح داده؟
بله

در ضمن ، بازم تکرار میکنم هییییچ چیزی تو این دنیا رایگان نیست ، من نمیدونم چرا فقط شماها به انحصاری نبودن نرم افزار گیر دادین ؟
باز هم داری همون اشتباه رو می‌کنی. نمی‌دونم چه‌طوری داری آزاد بودن و رایگان بودن رو تو ذهنت قاطی می‌کنی که چنین چیزی ازش بیرون می‌آد.

همین کامپیوتر خفنی که توش لینوکس ریختی از cpu hard ram و تک تک قطعاتش انحصاری هست ولی هیچ ایرادی ازش نمیگیری
خارج از بحثه، ولی اتّفاقاً تک‌تک قطعاتش با نرم‌افزار آزاد کار می‌کنه و می‌تونم بدونم در لحظه دقیقاً رایانه‌ام داره چی کار می‌کنه.

اون بنده خدایی که لینوکس رو ابدا کرد سر کل کل اومد گفت من جامعه ی آزاد نرم افزاری ایجاد میکنم من همه چیو رایگان در اختیار همه قرار میدم ومن فلان میکنم ولی آخرش تر زد، مثل خمینی که میخواست آب و برق رو مجانی کنه ولی رید
البته لینوس توروالدز قصد کل‌کل با کسی رو نداشت. صرفاً برای تفریح لینوکس رو ساخت. می‌تونی برای آشنایی بیش‌تر باهاش این کتاب رو بخونی: https://linuxstory.ir
ولی خب امروزه لینوکس موفّق‌ترین و پراستفاده‌ترین نرم‌افزار جهانه که تعداد دستگاه‌هایی که دارن اجراش می‌کنن چندین برابر جمعیت انسان‌های جهانه!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #17 : 28 بهمن 1401، 10:14 ق‌ظ »
من هرکس رو دیدم از اوبونتو ناراضی بوده اینو وقتی متوجه شدن که رفتن روی آرچ بیس ها
چرا ناراضی بودن؟
شخصی سازی کم
کند بود
برای خیلیا حتی خودم سرعت بوت اوبونتو از ویندوز هم بدتره
خیلی های دیگه میگیرن اسنپ رو حذف میکنن
کار احمقانه هست چون برای چی سرش درد نمیکنه رو باید دستمال ببندید
از دبیان یا بقیه توزیع ها استفاده کنید اسنپ هم ندارن
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #18 : 28 بهمن 1401، 11:10 ق‌ظ »
من هرکس رو دیدم از اوبونتو ناراضی بوده اینو وقتی متوجه شدن که رفتن روی آرچ بیس ها
چرا ناراضی بودن؟
شخصی سازی کم
کند بود
برای خیلیا حتی خودم سرعت بوت اوبونتو از ویندوز هم بدتره
خیلی های دیگه میگیرن اسنپ رو حذف میکنن
کار احمقانه هست چون برای چی سرش درد نمیکنه رو باید دستمال ببندید
از دبیان یا بقیه توزیع ها استفاده کنید اسنپ هم ندارن
کاملا باهاتون موافقم. من اول فدورا داشتم بعد رفتم آرچ بیس ها یه بار خواستم دبیان ۱۲ رو تست کنم کلا پشیمون شدم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #19 : 28 بهمن 1401، 11:31 ق‌ظ »
اگه مشکلی در دبیان داری بگو حل کنیم.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #20 : 28 بهمن 1401، 11:35 ق‌ظ »
البته اینم هست که نیاز ها متفاوته، کاربر عادی و حتا کاربر حرفه‌ای که حوصله نداره میره سراغ توزیع های بی دردسر که اوبونتو واقعا عالیه! راحت میزنی نصب میشه همه چی آماده! دبیان هم جدیدا اینطور شده و بیشتر داره کاربر پسند میشه و از فاز  فقط سروری میاد بیرون، و واقعا آدم هرچقدر هم وارد باشه ترجیح میده توزیع با دوتا ضربه و در ۱۰ دقیقه نصب شه تا ۴ ساعت بشینه گزینه های نصب رو بررسی کنه و فرداش باز یادش بیاد یچیزی رو نصب نکرده و باید کنه..

پ‌ن: میدونم آرچ اسکریپت نصب آسان داره ولی الان میتونی آرچ رو بدی به کسی که فقط با ویندوز کار میکنه؟ اگه جوابش بله هست حرفی ندارم!

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #21 : 28 بهمن 1401، 11:47 ق‌ظ »
اگه مشکلی در دبیان داری بگو حل کنیم.
نه دیگه رفتم آرچ.