انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: گدوم مرورگر برای اندروید بهتره؟  (دفعات بازدید: 1249 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
پاسخ : گدوم مرورگر برای اندروید بهتره؟
« پاسخ #30 : 04 اسفند 1401، 02:42 ق‌ظ »
البته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azure
هست وصل میشه
با اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور!
با ایرانسل پل های اسنوفلیک وصل میشه منتها انتظار نداشته باش تو ۵ ثانیه وصل شه! دفعه اول ممکنه چند دقیقه طول بکشه، و بعد وصل شدن سرعت زیادی نمیده ولی معمولا پایدار هست، میانگین سرعتش بیشتر اندازه ۱۰۰ کیلوبایت هست گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی خیلی اختلال میخوره
پ‌ن: همراه اول هم میتونی به سطل زباله هدایت کنی
وصل نشد اصلا
...
همراه اول یا ایرانسل یا هر شرکت دیگه، بستگی به محل سکونتت داره کدوم رو انتخاب کنی... چون آنتن دهی و سرعت نت مطلقا با یک اوپراتور نیست. رایتل داشتم، مزخرف ترین شرکتی بود که ازش سیم کارت تهیه کرده بودم. ایرانسل هم چند روز از سایتش خریداری کردم، همون وهله اول چندین مزاحم داشتم نگو سیم کارت یه ماه پیش بنام کس دیگه بوده! ایرانسل فله ای میفروشه! رفته بودم نمایندگیش، گفت یه سیم کارت 50 تومانی بخری 2 تا دیگه سیم کارت هدیه بهت میدیم! جدیدا هم واژه سوپر اپلیکیشن رو از روبیکا دزدیده و گذاشته واسه خودش! سوپر اپلیکیشن ایرانسل! ایرانسل مدام بین 3G و 4G سوییج میکنه، کلی تبلیغات آزاردهنده داره، برای دریافت پشتیبانی از 700 کلی باید تو صف بمونی، و...

باز همراه اول از بینشون خوبه!
نمیدونم راستش ولی قطعا مکان به مکان آنتن دهی فرق داره، ولی بحث بیشتر عقیده و یا عملکرد اپراتور هاست که مثلا تور رو خراب کردن یا خیر؟ و..، خوشبختانه جایی که من هستم رایتل خوب هست، و البته همه چی خوبه و سه اپراتور رو ۴ جی یه سره هستن، ولی از لحاظ وصل شدن به فیلتر شکن یا اختلال بسیار پایین رایتل بهترین کار رو بهم میده!
خب نمیدونم شما بررسی کردید بین این سه اپراتور یا نه ولی من که کردم، تور از سه پل هاش برای همراه اول یک دونه اش فقط درست کار میده و بقیه اش الکیه.. ولی برای ایرانسل و مخصوصا رایتل هر سه پل کار میکنه و البته گاهی obfs4 خوب کار نمیده..
ایرانسل گاهی خیلی بد میشه و به فیلتر شکنی وصل نمیشه، حتا وی‌تو‌ری که اگه بشه‌هم از ۲۰ سرور یکیش وصل میشه اونم با تاخیر بالا(در صورتی که همون لحظه اپراتور دیگه راحت وصل میشه)
هنوز که هنوزه یک‌سری سایت رو با ایرانسل برام اختلال داره|: سایتی که فیلتر هم نیست/:
به هرحال نمیدونم منطقه به منطقه فرق میکنه یا نه، مثلا الان اینجا برام تور وصل میشه رایتل و سایتا اکثرا اختلال نداره آیا شهر دیگه هم همینطوره؟!
 :)

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
« پاسخ #31 : 04 اسفند 1401، 10:42 ب‌ظ »
البته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azure
هست وصل میشه
با اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور!
با ایرانسل پل های اسنوفلیک وصل میشه منتها انتظار نداشته باش تو ۵ ثانیه وصل شه! دفعه اول ممکنه چند دقیقه طول بکشه، و بعد وصل شدن سرعت زیادی نمیده ولی معمولا پایدار هست، میانگین سرعتش بیشتر اندازه ۱۰۰ کیلوبایت هست گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی خیلی اختلال میخوره
وصل نشد اصلا
...
همراه اول یا ایرانسل یا هر شرکت دیگه، بستگی به محل سکونتت داره کدوم رو انتخاب کنی... چون آنتن دهی و سرعت نت مطلقا با یک اوپراتور نیست. رایتل داشتم، مزخرف ترین شرکتی بود که ازش سیم کارت تهیه کرده بودم. ایرانسل هم چند روز از سایتش خریداری کردم، همون وهله اول چندین مزاحم داشتم نگو سیم کارت یه ماه پیش بنام کس دیگه بوده! ایرانسل فله ای میفروشه! رفته بودم نمایندگیش، گفت یه سیم کارت 50 تومانی بخری 2 تا دیگه سیم کارت هدیه بهت میدیم! جدیدا هم واژه سوپر اپلیکیشن رو از روبیکا دزدیده و گذاشته واسه خودش! سوپر اپلیکیشن ایرانسل! ایرانسل مدام بین 3G و 4G سوییج میکنه، کلی تبلیغات آزاردهنده داره، برای دریافت پشتیبانی از 700 کلی باید تو صف بمونی، و...

نمیدونم راستش ولی قطعا مکان به مکان آنتن دهی فرق داره، ولی بحث بیشتر عقیده و یا عملکرد اپراتور هاست که مثلا تور رو خراب کردن یا خیر؟ و..، خوشبختانه جایی که من هستم رایتل خوب هست، و البته همه چی خوبه و سه اپراتور رو ۴ جی یه سره هستن، ولی از لحاظ وصل شدن به فیلتر شکن یا اختلال بسیار پایین رایتل بهترین کار رو بهم میده!
خب نمیدونم شما بررسی کردید بین این سه اپراتور یا نه ولی من که کردم، تور از سه پل هاش برای همراه اول یک دونه اش فقط درست کار میده و بقیه اش الکیه.. ولی برای ایرانسل و مخصوصا رایتل هر سه پل کار میکنه و البته گاهی obfs4 خوب کار نمیده..
ایرانسل گاهی خیلی بد میشه و به فیلتر شکنی وصل نمیشه، حتا وی‌تو‌ری که اگه بشه‌هم از ۲۰ سرور یکیش وصل میشه اونم با تاخیر بالا(در صورتی که همون لحظه اپراتور دیگه راحت وصل میشه)
هنوز که هنوزه یک‌سری سایت رو با ایرانسل برام اختلال داره|: سایتی که فیلتر هم نیست/:
به هرحال نمیدونم منطقه به منطقه فرق میکنه یا نه، مثلا الان اینجا برام تور وصل میشه رایتل و سایتا اکثرا اختلال نداره آیا شهر دیگه هم همینطوره؟!
نه همراه اول برای بابامه نه کارمند مخابراتم یا نه نفعی از این موضوع میبرم... به آمارهای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توجه کرده باشید بیشتر رومینگ ها روی اپراتور همراه اول بوده... یعنی آنتن دهی همراه اول اوله... حتی اگر به محدوده نقشه قابل پوشش برای 4G هر اپراتور تو سایتشون نگاه کنی رایتل یا ایرانسل کلا داخل شهر رو نشون میدن... ولی همراه اول محدوده خارج از شهر هم اینترنت 4G و 4.5G رو داره... مورد بعد اینکه نمیدونم رایتل بدنبال تجارت بود یا چی، رسما نامه ورشکستگی زده بود و حتی بعدا چون وزیر جواب قانع کننده ای داده بود منکر نامه خودشون شده بودن... ایرانسل هم که با MTN هست، گفتن طی ۵ سال از ایران خارج میشن... یعنی یک نوع بلاتکلیفی برای این دو اپراتور... درسته ایرانسل یا رایتل بعضی وقت ها سرعتش خوب میشه ولی اگر اشتباه نکنم چون مخاطبینش کمتره یک دلیلش این میتونه باشه...

تا دیروز شاید با نت همراه اول نمیتونم به پروکسی تلگرام وصل شدم ولی یکم که گشتم متوجه شدم پروکسی همراه اول برای تلگرام هم جداست و باید جداگونه بگیری... الان با نت همراه اول با تلگرام مشکلی نداره. فقط تو ساعات اوج، فیلترشکن باز نمیکنه که زیاد بهش احتیاجی ندارم... بنظرم درستش اینه ایرانسل زاپاس باشه... ولی امان از تبلیغات آزاردهندش... اپلیکیشنشون رو هم به روز کردن و دقیقا تبلیغات اسنپ و لنز و ... آوردن صفحه اول و نمیتونی کاری کنی... یعنی ایرانسل عشق پول درآوردن تبلیغات رو داره و اگه شمارت رند باشه امروز سلب امتیاز بزنی فرداش میره برای فروش تو سایتشون.

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #32 : 07 اسفند 1401، 02:51 ب‌ظ »
هست وصل میشه
وصل نشد اصلا
...

نه همراه اول برای بابامه نه کارمند مخابراتم یا نه نفعی از این موضوع میبرم... به آمارهای سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی توجه کرده باشید بیشتر رومینگ ها روی اپراتور همراه اول بوده... یعنی آنتن دهی همراه اول اوله...
بله درسته. من یه جا بودم ایرانسل با e بود همراه اول با 3g.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2646
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
« پاسخ #33 : 07 اسفند 1401، 02:53 ب‌ظ »
درست نقل قول کنید
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *