البته تور با خیلی نتا وصل میشه، اکثر اینترنت ها حداقل با یکی از پل های پیش فرض تور که snowflake, obfs4, meek-azure
هست وصل میشه
با اینترنت 4.5 همراه اول تستش کردم اصلا باز نمیکنه. با ایرانسل هم همینطور... چقدر طول میکشه اجرا شدن تور!
با ایرانسل پل های اسنوفلیک وصل میشه منتها انتظار نداشته باش تو ۵ ثانیه وصل شه! دفعه اول ممکنه چند دقیقه طول بکشه، و بعد وصل شدن سرعت زیادی نمیده ولی معمولا پایدار هست، میانگین سرعتش بیشتر اندازه ۱۰۰ کیلوبایت هست گاهی خیلی زیاد میشه و گاهی خیلی اختلال میخوره
پن: همراه اول هم میتونی به سطل زباله هدایت کنی
وصل نشد اصلا
...
همراه اول یا ایرانسل یا هر شرکت دیگه، بستگی به محل سکونتت داره کدوم رو انتخاب کنی... چون آنتن دهی و سرعت نت مطلقا با یک اوپراتور نیست. رایتل داشتم، مزخرف ترین شرکتی بود که ازش سیم کارت تهیه کرده بودم. ایرانسل هم چند روز از سایتش خریداری کردم، همون وهله اول چندین مزاحم داشتم نگو سیم کارت یه ماه پیش بنام کس دیگه بوده! ایرانسل فله ای میفروشه! رفته بودم نمایندگیش، گفت یه سیم کارت 50 تومانی بخری 2 تا دیگه سیم کارت هدیه بهت میدیم! جدیدا هم واژه سوپر اپلیکیشن رو از روبیکا دزدیده و گذاشته واسه خودش! سوپر اپلیکیشن ایرانسل! ایرانسل مدام بین 3G و 4G سوییج میکنه، کلی تبلیغات آزاردهنده داره، برای دریافت پشتیبانی از 700 کلی باید تو صف بمونی، و...
باز همراه اول از بینشون خوبه!
نمیدونم راستش ولی قطعا مکان به مکان آنتن دهی فرق داره، ولی بحث بیشتر عقیده و یا عملکرد اپراتور هاست که مثلا تور رو خراب کردن یا خیر؟ و..، خوشبختانه جایی که من هستم رایتل خوب هست، و البته همه چی خوبه و سه اپراتور رو ۴ جی یه سره هستن، ولی از لحاظ وصل شدن به فیلتر شکن یا اختلال بسیار پایین رایتل بهترین کار رو بهم میده!
خب نمیدونم شما بررسی کردید بین این سه اپراتور یا نه ولی من که کردم، تور از سه پل هاش برای همراه اول یک دونه اش فقط درست کار میده و بقیه اش الکیه.. ولی برای ایرانسل و مخصوصا رایتل هر سه پل کار میکنه و البته گاهی obfs4 خوب کار نمیده..
ایرانسل گاهی خیلی بد میشه و به فیلتر شکنی وصل نمیشه، حتا ویتوری که اگه بشههم از ۲۰ سرور یکیش وصل میشه اونم با تاخیر بالا(در صورتی که همون لحظه اپراتور دیگه راحت وصل میشه)
هنوز که هنوزه یکسری سایت رو با ایرانسل برام اختلال داره|: سایتی که فیلتر هم نیست/:
به هرحال نمیدونم منطقه به منطقه فرق میکنه یا نه، مثلا الان اینجا برام تور وصل میشه رایتل و سایتا اکثرا اختلال نداره آیا شهر دیگه هم همینطوره؟!