انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه 45  (دفعات بازدید: 768 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 73
راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه 45
« : 05 اسفند 1401، 09:33 ب‌ظ »
سلام رفقا
بالاخره من apple macbook pro m1 2020 خودمو به 45 تومان فروختم[ درود خداوندگار مصر بر اپل که یه 10 تومان هم سود کردم. خودم 35 گرفته بودم]

دوستان یه لطفی کنند یه لپ تاپ که ظریف باشه و کیفیت صفحه نمایش خوب با باطری خوب داشته باشه که بتونم اوبونتو یا دبین رو بدون مشکل روش اجرا کنم معرفی کنن.

ببینید میزان حافظه برای من 256 گیگ کفایت میکنه یا مقدار رم یک چیز قابل افزایشی هست که زیاد نمیخوام به مقادیر بیشتر فکر کنم. ینی 32 و... حالا برخی دوستان تجربه بیشتری دارن و من خودم تنها دیجی کالا اونم محصولات موجودش رو بررسی کردم.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2641
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : راهنمای خرید لپ تاپ با بودجه 45
« پاسخ #1 : 05 اسفند 1401، 09:57 ب‌ظ »
دبیان
بر اساس تورم ضرر هم کردی
ولی کلا اونی که اینقدر ازت خریده بگو من براش دکتر سراغ دارم هر جلسه سه میلیون می‌گیره. ماهم به نون و نوایی برسیم. اپل زامبیز هم جالبن
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1401، 10:01 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 05 اسفند 1401، 10:06 ب‌ظ »
دبیان
بر اساس تورم ضرر هم کردی
ولی کلا اونی که اینقدر ازت خریده بگو من براش دکتر سراغ دارم هر جلسه سه میلیون می‌گیره. ماهم به نون و نوایی برسیم. اپل زامبیز هم جالبن
😂😂😂 چرا ناراحتی داداش؟
بعدش، خودم میدونم این سودها، سود نیستند اتفاقا یه 8 میلیون باز باید بزارم رو 45 که بخوام صفرشو بگیرم! این جریان سوددهی رو به این خاطر گفتم که لپ تاپ های شرکت دیگه دست دوم بشن معمولا سود نمیدن! چون این شرکت ها صبح تا شب لپ تاپ میدن بیرون، تنوع زیاد میشه برای همین قیمت ها هر روز میاد پایین تر، از اون طرف لپ تاپ های اپل سخت افزار و نرم افزار مال خودشه و دیر به دیر لپ تاپ نو میده بیرون و به پولی که کاربر خرج کرده احترام و ارزش میزاره.

درضمن من هم مثل شما بودم یک زمانی! ولی این جمله متحولم کرد! تا وقتی از محصولات اپل استفاده نکردی هیچوفت باورش نمیکنی! البته امیدوارم دوستان ناراحت نشن ولی خودم بنا به آزادی های گنو/لینوکس دوست دارم به این سیستم عامل برگردم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #3 : 05 اسفند 1401، 10:09 ب‌ظ »
برای اون طرف که اینقدر پولو داد به فنا ناراحتم وگرنه که من هیچ کارم. منم هیچ طور نیستم کسی هم مثل من نیست. همه خودشونن.
« آخرین ویرایش: 05 اسفند 1401، 10:11 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 05 اسفند 1401، 10:22 ب‌ظ »
برای اون طرف که اینقدر پولو داد به فنا ناراحتم وگرنه که من هیچ کارم. منم هیچ طور نیستم کسی هم مثل من نیست. همه خودشونن.
داداش شما اینقدر خودتو معذب نکن. مردم اینجا 350 میدن واسه پراید! بخوای به همه اینا فکر کنی جز پیری چیزی برات نمیاد. فردا هم نیروهای امنیتی به علت کشیدن افسوس و ناراحتی، میندازنت زندان.

حالا تایپک رو بلندش نکنیم. اجازه بدید دوستان لپ تاپ معرفی کنند.

آفلاین Javidnnh

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 05 اسفند 1401، 10:27 ب‌ظ »
البته اگه طرف استفاده از نرم افزار آزاد فاقد اهمیت براش باشه، خیلی هم کار اشتباهی نکرده
یه لپ‌تاپ خوش استایل، پرفورمنس خوب و باتری فوق العاده
نقل‌قول
من خودم تنها دیجی کالا اونم محصولات موجودش رو بررسی کردم.
سایت های دیگه هم نگاه بندازید، مقدادآی‌تی هم سایت خوبیه و سایت های دیگه
استیون ویلیام هاوکینگ:بزرگترین دشمن دانش، نادانی نیست بلکه توهم دانستن است

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 05 اسفند 1401، 10:33 ب‌ظ »
بنظرم اگه نیاز به جابه‌جایی نداری از نظر مقاومت، ارتقاع پذیری، قدرت ، بازدهی و انعطاف پذیری کیس خیلی بهتره و البته ارزونتر

آفلاین sajadspeed

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 978
« پاسخ #7 : 05 اسفند 1401، 10:52 ب‌ظ »
سلام، سری‌های zenBook ایسوس طراحی مورد پسند شما رو دارن، البته قبلا ایسوس‌ها یکم مشکل داشتن با لینوکس ولی فکر کنم همین سری زن‌بوک با پردازنده AMD بگیرید مشکلی پیش نمیاد با این حال بازم تحقیق کنید.
یه سری مدل لپ‌تاپ هوآوی زده به نام MateBook اگه اشتباه نکنم، اونا خیلی طراحی باریک و خوبی دارن، یه جورایی خیلی شبیه مک هستش، ولی فکر کنم ویندوز اورجینال داشته باشه و سازگاریش با گنو/لینوکس رو هم خبر ندارم.
با اینکه بنده به شخصه از اپل متنفرم ولی فکر نمی‌کنم لپ‌تاپی با در نظر گرفتن فاکتورهای طراحی مک گیرتون بیاد، دنبال بهترین گزینه توی برندهای مختلف باشید.
حتما نتیجه رو هم اعلام کنید چون خودمم دنبال چنین موردی هستم.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #8 : 05 اسفند 1401، 11:18 ب‌ظ »
البته در خرید بجز کارت گرافیک  ، به سلزگای کارت صدا ، کارت شبکه و بلوتوث ، تاچ هم توجه کنید

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 05 اسفند 1401، 11:31 ب‌ظ »
سلام، سری‌های zenBook ایسوس طراحی مورد پسند شما رو دارن، البته قبلا ایسوس‌ها یکم مشکل داشتن با لینوکس ولی فکر کنم همین سری زن‌بوک با پردازنده AMD بگیرید مشکلی پیش نمیاد با این حال بازم تحقیق کنید.
یه سری مدل لپ‌تاپ هوآوی زده به نام MateBook اگه اشتباه نکنم، اونا خیلی طراحی باریک و خوبی دارن، یه جورایی خیلی شبیه مک هستش، ولی فکر کنم ویندوز اورجینال داشته باشه و سازگاریش با گنو/لینوکس رو هم خبر ندارم.
با اینکه بنده به شخصه از اپل متنفرم ولی فکر نمی‌کنم لپ‌تاپی با در نظر گرفتن فاکتورهای طراحی مک گیرتون بیاد، دنبال بهترین گزینه توی برندهای مختلف باشید.
حتما نتیجه رو هم اعلام کنید چون خودمم دنبال چنین موردی هستم.
نمیدونم این AMD ارزونه یا چی که بیشتر لپ تاپ های گرون قیمت با انودیا عرضه میشن... زنبوک ها طراحی باریک تری دارن ولی خب تو بازه قیمتی که تو سایت ها زدم تا ۴۵ تومان، اکثرشون با انودیا عرضه شدن... ولی دم این لپ تاپ گرم. البته پیشنهاد میکنم قیمتش رو جستجو نکنید!
https://www.aparat.com/v/IXiRU

خیلی از این لپ تاپ های تا ۴۵ میلیون اکثرشون این مشخصات رو دارند: ۶۰ هرتزی، گرافیک انودیا، عدم استفاده از حافظه NVME...
ولی خب به مک بوکی که داشتم توجه میکنم حافظه NVME با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و باطری قوی داشت...

این هواوی هم چند تا سایت معدود دارن...

کلا تو طراحی ها از سری ROG و Xnebook خوشم اومده... مشخصات سخت افزاری مثه گرافیک AMD و حافظه NVME رو هم که میزنم خیلی محصولات کمی میمونه... حالا باطری و کیفیت صفحه نمایش جای خود...

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #10 : 05 اسفند 1401، 11:49 ب‌ظ »
سلام رفقا
بالاخره من apple macbook pro m1 2020 خودمو به 45 تومان فروختم[ درود خداوندگار مصر بر اپل که یه 10 تومان هم سود کردم. خودم 35 گرفته بودم]

دوستان یه لطفی کنند یه لپ تاپ که ظریف باشه و کیفیت صفحه نمایش خوب با باطری خوب داشته باشه که بتونم اوبونتو یا دبین رو بدون مشکل روش اجرا کنم معرفی کنن.

ببینید میزان حافظه برای من 256 گیگ کفایت میکنه یا مقدار رم یک چیز قابل افزایشی هست که زیاد نمیخوام به مقادیر بیشتر فکر کنم. ینی 32 و... حالا برخی دوستان تجربه بیشتری دارن و من خودم تنها دیجی کالا اونم محصولات موجودش رو بررسی کردم.
لپ‌تاپ های غیر از مک بوک باتری ندارن
بهشون میگن کامپیوتر برقی
یا باید پردازنده مناسبی داشته باشید
با باتری
نمیشه هم پردازنده خوب هم باتری
یکی رو انتخاب کنید تا بهترین گزینه رو بگم
:My Instagram
_.hartin._

آفلاین hesam_nejad

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 06 اسفند 1401، 12:52 ق‌ظ »
سلام رفقا

لپ‌تاپ های غیر از مک بوک باتری ندارن
بهشون میگن کامپیوتر برقی
یا باید پردازنده مناسبی داشته باشید
با باتری
نمیشه هم پردازنده خوب هم باتری
یکی رو انتخاب کنید تا بهترین گزینه رو بگم
پردازنده... حافظه NMVE هم باشه.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 06 اسفند 1401، 06:45 ق‌ظ »
متأسفانه لپ‌تاپ‌های خوب مثل Pinebook Pro یا حتا X1 nano ارسال به ایران ندارن. بهترین چیزی که تو بازار ایران هست، X1 carbon نسل نهه الآن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #13 : 06 اسفند 1401، 02:56 ب‌ظ »
دقیقا چیزی که دانیال بهزادی گفت، مک بوک چون arm هست باتری کمی مصرف میکنه و متاسفانه لپ تاپ های در بازار اکثرا(رو به کاملا) X86 هستن و مصرف برق بسیار بالا که در نتیجه این میشه در بهترین حالت هم ساعت های زیادی باتری نمیده.. ولی به مرور لپ تاپ های arm بیاد روی کار احتمالا رو دست مک میزنن یا برابر میشن..، راستش انویدیا نخر!  تا ۴۵ نمیدونم ولی تا حدود ۲۵-۳۰ لپ تاپ‌ ها نگاه می‌کردم ای‌‌ام‌دی قدرت خوبی نداشت ولی انویدیا گرافیک مجزا بسیار با قدرتی ارائه میداد! ولی مشکل انویدیا اینه که پشتیبانی خوبی با گنو لینوکس نداره...
خلاصه‌اش اگه نمیخوای بازی های خیلی خفن کنی و یا کار گرافیکی سنگین، ای‌ام‌دی برات خوبه، بهتره کاری که با لپ تاپ میخوای انجام بدی و نیاز هات رو هم بگی،‌برای مثال بگی باتری برات خیلی خیلی مهمه یا چی<؟ اگه فقط بحث رم هست که لپ های رم بالا زیادی با اون قیمت هست ولی استفاده از پردازنده‌ات و گرافیک هم مهمه، مثلا  بازی میکنی یا نه..

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #14 : 06 اسفند 1401، 08:18 ب‌ظ »
میتونه انویدیا بخره
پردازنده گرافیکی انبرد دارن لپ‌تاپ ها و با اون کار کنه
هرچند پول اضافه دادنه
به نظرم یه لپ‌تاپ ای ام دی با گرافیک آنبرد بخرید با صفحه نمایش با کیفیت
بقیه پول هم بزارید جیبتون
و نکته اینکه ای ام دی باتری خوبی دارن مخصوصاً نسل جدید به اپل نمیرسه ولی بازم عالیه مثال بخام بزنم
اپل ده ساعت میمونه
ای ام دی هفت ساعت
اینتل دو ساعت
تو تولید حرارت هم اینتل فاجعه هست تو نسل های جدید
« آخرین ویرایش: 06 اسفند 1401، 08:26 ب‌ظ توسط hartin »
:My Instagram
_.hartin._