سلام، سریهای zenBook ایسوس طراحی مورد پسند شما رو دارن، البته قبلا ایسوسها یکم مشکل داشتن با لینوکس ولی فکر کنم همین سری زنبوک با پردازنده AMD بگیرید مشکلی پیش نمیاد با این حال بازم تحقیق کنید.
یه سری مدل لپتاپ هوآوی زده به نام MateBook اگه اشتباه نکنم، اونا خیلی طراحی باریک و خوبی دارن، یه جورایی خیلی شبیه مک هستش، ولی فکر کنم ویندوز اورجینال داشته باشه و سازگاریش با گنو/لینوکس رو هم خبر ندارم.
با اینکه بنده به شخصه از اپل متنفرم ولی فکر نمیکنم لپتاپی با در نظر گرفتن فاکتورهای طراحی مک گیرتون بیاد، دنبال بهترین گزینه توی برندهای مختلف باشید.
حتما نتیجه رو هم اعلام کنید چون خودمم دنبال چنین موردی هستم.
نمیدونم این AMD ارزونه یا چی که بیشتر لپ تاپ های گرون قیمت با انودیا عرضه میشن... زنبوک ها طراحی باریک تری دارن ولی خب تو بازه قیمتی که تو سایت ها زدم تا ۴۵ تومان، اکثرشون با انودیا عرضه شدن... ولی دم این لپ تاپ گرم. البته پیشنهاد میکنم قیمتش رو جستجو نکنید!
https://www.aparat.com/v/IXiRU
خیلی از این لپ تاپ های تا ۴۵ میلیون اکثرشون این مشخصات رو دارند: ۶۰ هرتزی، گرافیک انودیا، عدم استفاده از حافظه NVME...
ولی خب به مک بوکی که داشتم توجه میکنم حافظه NVME با نمایشگر ۱۲۰ هرتزی و باطری قوی داشت...
این هواوی هم چند تا سایت معدود دارن...
کلا تو طراحی ها از سری ROG و Xnebook خوشم اومده... مشخصات سخت افزاری مثه گرافیک AMD و حافظه NVME رو هم که میزنم خیلی محصولات کمی میمونه... حالا باطری و کیفیت صفحه نمایش جای خود...