انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: عرض سلام و شروع سوالاتم  (دفعات بازدید: 4360 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2658
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
پاسخ : عرض سلام و شروع سوالاتم
« پاسخ #15 : 09 اسفند 1401، 08:11 ب‌ظ »
منظور از نعنا همون توزیع مینت هست.
منظور  از دارچین همون سینامونه.
تا حالا اصطلاح خبر زرد را شنیدین؟ به خبرایی که اصلا مهم نیستند و همچنین فقط رنگ و لعاب دارند ولی در باطن ارزشی ندارند می‌گن خبر زرد، مثل خبر در مورد بازیگرا. پس به توزیع هایی هم که فقط رفتن توزیع های اصلی رو یکمی میزکاروش شخصی سازی کردن می‌گن توزیع زرد که هیچ برتری نسبت به توزیع های اصلی نداره. هرچند که این اصطلاح من درآوردی دوستمونه و بعضی از توزیع ها هم هستند که در یک زمینه فقط کاربرد دارند.
میزکار فقط رابط کاربری رو تغیر میده و میشه رو توزیع ها هر میزکاری را نصب کرد(تقریبا).
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 204
« پاسخ #16 : 10 اسفند 1401، 02:05 ب‌ظ »
درود و تشکر.

پس این چاشنی ها هیچ ربطی به پایداری و سازگاری با انویدیا ندارن. و آیا میشه پس از نصب هرتوزیعی اگر خواستم یکی از آن طعم ها را بهش اضافه کنم؟
و آدرس خاصی هست برای دریافت دبیان یا فدورا یا همینجور سرچ کنم یک جایی را پیدا کنم؟
بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #17 : 10 اسفند 1401، 02:14 ب‌ظ »
https://getfedora.org/en/workstation/download/
فدورا👆
چون سیستمتون قدیمیه پس باید دبیان پایدار را نصب کنید.👇
https://cdimage.debian.org/cdimage/unofficial/non-free/cd-including-firmware/
فقط حواستون باشه چون فدورا نسخه ۳۲ بیتی نداره اگه پردازندتون ۳۲ بیتی هست باید دبیان را نصب کنید

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #18 : 10 اسفند 1401، 02:26 ب‌ظ »
درود و تشکر.

و آدرس خاصی هست برای دریافت دبیان یا فدورا یا همینجور سرچ کنم یک جایی را پیدا کنم؟
و صد البته برای نصب طعم دهنده های فدورا
https://spins.fedoraproject.org/

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
« پاسخ #19 : 10 اسفند 1401، 04:49 ب‌ظ »
درود و تشکر.

پس این چاشنی ها هیچ ربطی به پایداری و سازگاری با انویدیا ندارن. و آیا میشه پس از نصب هرتوزیعی اگر خواستم یکی از آن طعم ها را بهش اضافه کنم؟
خیلی کم ممکنه مرتبط باشه، این طعم ها هیچ ربطی به درایور ندارن درواقع درایور انویدیا روی توزیع نصب میشه اینا فقط یه ظاهر هستن(البته یکم کوچیک شمردم ;D) ولی خب گاهی بعضی از اینا با درایوری بهتر کار میکنه مثلا: ممکنه برات XFCE4 کندی داشته باشه یا گیر کنه ولی GNOME کاملا خوب کار کنه..(به ساختارشون هم خب برمیگرده مثل برنامه سنگین یا سبک..)
و اینکه اره، مثلا من دبیان دارم و چندتا از اینارو باهم دارم! یه از کاربرم میام بیرون و میرم تو یکی دیگه خیلی هم راحت!  حتا رو اوبونتو معمولی که روش گنوم هست هم میشه چیزای دیگه نصب کرد ولی ممکنه یکم سیستم بهم بریزه(شاید)

آفلاین hartin

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1586
« پاسخ #20 : 10 اسفند 1401، 05:28 ب‌ظ »
منظور از نعنا همون توزیع مینت هست.
منظور  از دارچین همون سینامونه.
تا حالا اصطلاح خبر زرد را شنیدین؟ به خبرایی که اصلا مهم نیستند و همچنین فقط رنگ و لعاب دارند ولی در باطن ارزشی ندارند می‌گن خبر زرد، مثل خبر در مورد بازیگرا. پس به توزیع هایی هم که فقط رفتن توزیع های اصلی رو یکمی میزکاروش شخصی سازی کردن می‌گن توزیع زرد که هیچ برتری نسبت به توزیع های اصلی نداره. هرچند که این اصطلاح من درآوردی دوستمونه و بعضی از توزیع ها هم هستند که در یک زمینه فقط کاربرد دارند.
میزکار فقط رابط کاربری رو تغیر میده و میشه رو توزیع ها هر میزکاری را نصب کرد(تقریبا).
اینکه مینت رو با اخبار زرد مقایسه کنید نهایت عدم اگاهیه !
مینت برای کسی هست که یه توزیع سبک تر از اوبونتو میخاد که شبیه به ویندوز باشه
در ضمن اخبار زرد اسیب زننده هستن
ولی توزیع ها هیچ آسیبی نمیزنن هرکس بر اساس نیتز و علاقه خودش باید نصب کنه
:My Instagram
_.hartin._

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #21 : 10 اسفند 1401، 05:54 ب‌ظ »
من اصطلاح توزیع زرد را توضیح دادم. اگه جایی نوشتم که مینت زرده رو اگه پیدا کردید در صحت حرفتون نقل قول کنید(که پیدا نمی‌کنی پس حرفت درست نیست  :guitar: :lolflag:). £) خودم هیچ توزیعی رو نگفتم.
اخبار زرد وقت تلف می‌کنن و توزیع زرد هم همینطور. من نگفتم فقط توزیع های اصلی خوبن. بسیاری از توزیع ها اصلا در زمینه desktop  و server  نیستند و تک منظوره هستند که واقعا خیلی خوبن.
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1401، 06:04 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 204
« پاسخ #22 : 10 اسفند 1401، 06:03 ب‌ظ »
درود و تشکر مجدد.

اینقدر اینترنت شل و سفت میشه که میخوام گلوش را بفشارم. دایی من تعریف میکنه که کلی آهنگ های گلها را با اینترنت dialup دانلود کرده. حالا مثلا ما ADSLداریم آنهم با کلی پول دادن جلو جلو بگذریم.
درجایی دیدم نوشته بود فدورا هر 6 ماه ورژن جدید میده آیا این درسته و آیا برای آپدیت بودن باید هر 6 ماه یکبار فدورای قدیمی را پاک و جدید را نصب کنم؟ یا خودش بروز میشه؟ پس آن ورژن های LTS که چهارسال دوام داره  را چطور باید گرفت.
بین فدورا و دبیان کدام کمتر لازم میشه که با ترمینال کار کرد.یعنی بیشر امور با رابط گرافیکی انجام میشه؟
در سایت فدورا یک ابزاری هم توصیه شده بود برای گمانم اسمش مدیا فدورا یا چنین چیزی بود. برای درست کردن فلش بوت ایبل و ایزوی لایو. باآن ونتو نمیشه این کار را کرد؟
بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #23 : 10 اسفند 1401، 06:09 ب‌ظ »
بله هر شش ماه یک نسخه جدید فدورا میاد که نیازی به نصب دوباره نداره و میشه همون نسخه فعلیتونو ارتقاع بدید. بله با ونتوی هم میشه. من با فدورا زیاد کار نکردم ولی می‌دانم که دبیان بهتره. نسخه درایور کارت گرافیک تونو ببینید که در مخزن دبیان پایدار هست یا فدورا.
« آخرین ویرایش: 10 اسفند 1401، 06:11 ب‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
« پاسخ #24 : 10 اسفند 1401، 07:08 ب‌ظ »
بله هر شش ماه یک نسخه جدید فدورا میاد که نیازی به نصب دوباره نداره و میشه همون نسخه فعلیتونو ارتقاع بدید. بله با ونتوی هم میشه. من با فدورا زیاد کار نکردم ولی می‌دانم که دبیان بهتره. نسخه درایور کارت گرافیک تونو ببینید که در مخزن دبیان پایدار هست یا فدورا.
فدورا را کار نکردید و میگید دبیان بهتره؟
من به جرات میتونم بگم شما بهترین تجربه ی گنوم رو توی فدورا به دست میارید.تازه خوبه که بدونید لینوس توالدرز هم از فدورا استفاده میکنه.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #25 : 10 اسفند 1401، 07:11 ب‌ظ »
من به جرات میتونم بگم شما بهترین تجربه ی گنوم رو توی فدورا به دست میارید.تازه خوبه که بدونید لینوس توالدرز هم از فدورا استفاده میکنه.
سازنده گنو از چی استفاده میکنه؟ ;D شخصا بعد دیدن یه نوشته زیر درگاه بارگیری قید فدورا زدم(تو ایرانی تو ایرانی تو تحریمی تو تحریمی، نبینم کارای بد بد کنیا، بچه خوبی باش فقط آفرین) ;)
فکر نمی‌کنم گنوم به گنوم خیلی فرق کنه، دبیان هم «حدودا» گنوم خالص میده، و البته نکته مفیدی که از فدورا دیدم که نمیشه پنهان کرد، خیلی خیلی خیلی خیلی بسته هاش بروزه حتا از دبیان آزمایشی یا ناپایدار!

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
« پاسخ #26 : 10 اسفند 1401، 07:14 ب‌ظ »
سازنده گنو از چی استفاده میکنه؟ ;D شخصا بعد دیدن یه نوشته زیر درگاه بارگیری قید فدورا زدم(تو ایرانی تو ایرانی تو تحریمی تو تحریمی، نبینم کارای بد بد کنیا، بچه خوبی باش فقط آفرین) ;)
فکر نمی‌کنم گنوم به گنوم خیلی فرق کنه، دبیان هم «حدودا» گنوم خالص میده، و البته نکته مفیدی که از فدورا دیدم که نمیشه پنهان کرد، خیلی خیلی خیلی خیلی بسته هاش بروزه حتا از دبیان آزمایشی یا ناپایدار!
اصی کلاه قرمزی چی کاره بیده که بخواد مارو اذیت کنه.

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #27 : 10 اسفند 1401، 07:17 ب‌ظ »
نقل‌قول
تازه خوبه که بدونید لینوس توالدرز هم از فدورا استفاده میکنه.
فاقد اهمیت. من و تو مگه شرایط و نیازهامون مثل همه یا تو مثل توروالدز؟

در این موضوع بحث اصلی سخت افزار هست. فدورا که من نمی‌دونم تحریمه یا نه ولی هم از دبیان حساس تره و هم مدیر بستش غریب تر.

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 10 اسفند 1401، 07:19 ب‌ظ »
اصی کلاه قرمزی چی کاره بیده که بخواد مارو اذیت کنه.
کاری که نمی‌کنه ولی ترجیح میدم نرم افزاری که میگه بفرمایید داخل امیدوارم تجربه خوبی داشته باشید رو انتخاب کنم تا نرم افزاری که میگه  یادت باشه تحریمیا خطا کنی کارت ساختس  :P

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • Fedora Linux
« پاسخ #29 : 10 اسفند 1401، 07:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
تازه خوبه که بدونید لینوس توالدرز هم از فدورا استفاده میکنه.

در این موضوع بحث اصلی سخت افزار هست. فدورا که من نمی‌دونم تحریمه یا نه ولی هم از دبیان حساس تره و هم مدیر بستش غریب تر.
ای بابا حالا مدیر بسته ی ردهتی قریب شد. من والا پرفرمنس خوبی ازش گرفتم ، حداقل با گنوم.