خب سلام.
قسمت دوم هم الان میخوام براتون بنویسم. احتمالا قسمت ۳ هم خواهیم داشت.این قسمت در ادامه ی قسمت قبلیه و در قسمت آخر درمورد alias خواهم گفت.
همونطور که دیدید prompt من رنگی بود. حالا میخواهیم اینجا هم رنگ هارو بذاریم. کاری که ما امروز میخوایم انجام بدیم شبیه کاریه که colorama در پایتون انجام میده اگر پایتون کار کرده باشید حتما دیدید. این کد ها توی رنگ گذاشتن برای نوشته و پس زمینه اش کاربرد داره.توجه داشته باشید ما باید این هارو توی پرانتز() قرار بدیم و اگر بعدش میخوایم کاراکتر های کریز استفاده کنیم یا هر متنی از \[ استفاده کنیم. برای همین درمورد این کارکتر گفتم نمیدونم که اینجا باهاش کارکنیم.
این کد ها عبارتند از:
- tput bold=متن بش رو بولد میکنه
- tput rev =برمیگردونه این که چیو نمیدونم
- tput sgr0 =رنگ رو برمیگردونه به سفید. اگر برای prompt رنگ بذارید و آخرش اینو نذارید این دستوری که به بش میدید رنگی میشه.
- tput setaf {code}=خب این کد باعث میشه پس زمینه ی prompt رنگی بشه هر رنگی شما بگید ولی این رنگ ها یه عددی دارن که من بعد از این لیست اون هم بهتون میگم.این کد ها باید در قسمت {code} گذاشته بشن. زیاد نیست.
- tput setab {code}=همونه فقط به جای پس زمینه رنگ خود نوشته رو تغییر میده.
اما رنگ ها:
- 0=سیاه
- 1=قرمز
- 2=سبز
- 3=زرد
- ۴=آبی
- ۵=صورتی پررنگ
- ۶=آبی خیلی کم رنگ
- ۷=سفید
آقا شخصی سازی prompt بش به پایان رسید. خوشحال میشیم prompt هاتون رو ببینیم. تو قسمت بعدی میریم یاد بگیریم چجوری واسه دستور هامون شورتکات بذاریم و چند چیز دیگه.