انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: آزاد کردن فایرفاکس از بند لینوکس تاریخ گذشته.  (دفعات بازدید: 3375 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
  • ارسال: 204
یکی از اقوام من (ببخشید بعضی ها بدشان میاد بگیم اقوام)
یکی از ملت های من. که یک لینوکس ۳۲ بیتی داره و ازش راضیه ؛نمیخواد لینوکسش را عوض کنه ولی فقط میخواد که اگر امکان داره مرورگر ف ف را از قید لینوکس رها کنه تا مستقلا آپدیت بشه.   چنین چیزی ممکنه؟
اگر جواب سرپایین است آنوقت چجوری این کار را بکنه.
واگر جواب سربالا باشه؛ چه راهی هست که آن مرورگر را بکلی پاک و مرورگر قابل آپدیت دیگری نصب کنه.
بشنوید تا در عظمت شناور شوید.

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Soviet_Anthem_Instrumental_1955.ogg

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
فلت پک؟

آفلاین ABOLDOM

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1923
مرورگر از کجا نصب شده؟ اگه توزیع ۳۲ بیتی مخزن منسوخ شده هست که باید یه توزیع با مخازن ۳۲ بیتی پشتیبانی شده بریزه تا بتونه فایرفاکس بروز نصب کنه، اگه خیلی نمیخواد میتونه از همین فلت پک که اشاره کرد استفاده کنه یا پرونده باینری خود فایرفاکس رو مستقیما نصب کنه، پیشنهاد میشه از توزیع های با مخازن از دور خارج شده اصلا استفاده نشه

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19720
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه توزیع دیگه پشتیبانی نمی‌شه، بمب ساعتیه. بهش بگید اگه سخت‌آفزارش ۶۴بیت رو پشتیبانی نمی‌کنه، لااقل دبیان ۳۲بیتی نصب کنه. هرچند خیلی از برنامه‌ها در چند سال اخیر دارن پشتیبانیشون رو از پردازنده‌های ۳۲بیتی قطع می‌کنن.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
اگه توزیع دیگه پشتیبانی نمی‌شه، بمب ساعتیه. بهش بگید اگه سخت‌آفزارش ۶۴بیت رو پشتیبانی نمی‌کنه، لااقل دبیان ۳۲بیتی نصب کنه. هرچند خیلی از برنامه‌ها در چند سال اخیر دارن پشتیبانیشون رو از پردازنده‌های ۳۲بیتی قطع می‌کنن.

فرمایش درست ولی نامبرده فقط از رایانه اش برای نوشتن مقاله و مطالعه ی سایتها استفاده میکنه.وچون با این ورژن عادت کرده بیشتر تمایل داره با همین کار کنه و فقط میخواد که مرورگر آپدیت باشه.حالا در چنین شرایطی آیا باز هم استفاده کردن از این سیستم 32 بیتی و لینوکسی که دیگر ساپورت نمیشه, باز از دید شما برای کاربر بمب ساعتی خواهد بود؟

مرورگر از کجا نصب شده؟ اگه توزیع ۳۲ بیتی مخزن منسوخ شده هست که باید یه توزیع با مخازن ۳۲ بیتی پشتیبانی شده بریزه تا بتونه فایرفاکس بروز نصب کنه، اگه خیلی نمیخواد میتونه از همین فلت پک که اشاره کرد استفاده کنه یا پرونده باینری خود فایرفاکس رو مستقیما نصب کنه، پیشنهاد میشه از توزیع های با مخازن از دور خارج شده اصلا استفاده نشه

مرورگر که همراه خود توزیع بوده و دیگه آپدیت نمیشه. از این فلت پک چطور باید مرورگر دریافت کرد؟ قبلا باید مرورگر موجود را ریموو کنه بعد  ورژن بروز را نصب کنه؟ وفایل مرورگر را از خود سایت اصلی دریافت و نصبش بکنه؟آنوقت فرق بین اینکه از سایت مرورگری را بگیره و یا از فلت پک بگیره در چیه؟ کدامش طولانی تر آپدیت میشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
فرمایش درست ولی نامبرده فقط از رایانه اش برای نوشتن مقاله و مطالعه ی سایتها استفاده میکنه.وچون با این ورژن عادت کرده بیشتر تمایل داره با همین کار کنه و فقط میخواد که مرورگر آپدیت باشه.حالا در چنین شرایطی آیا باز هم استفاده کردن از این سیستم 32 بیتی و لینوکسی که دیگر ساپورت نمیشه, باز از دید شما برای کاربر بمب ساعتی خواهد بود؟
صددرصد چون به‌روز رسانی‌های امنیتی رو نمی‌گیره و نسبت به تمام CVEها آسیب‌پذیره. این که به فنا خواهد رفت قطعیه، مسئله فقط زمانشه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Dragon-

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 5124
اگه همچنان انتظار داره از اون تکزیع قدیمی استفاده کنه، می‌تونه از نسخه appimage فایرفاکس استفاده کنه.
https://appimage.github.io/Firefox
میدونید که زکات علم نشر آن است

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
اگه همچنان انتظار داره از اون تکزیع قدیمی استفاده کنه، می‌تونه از نسخه appimage فایرفاکس استفاده کنه.
https://appimage.github.io/Firefox

اینجور که بنظر میرسه این در واقع یک ورژن پرتابل باشه که با آن AppImageUpdate که همراهش میاد دستی میشه آنرا آپدیت کرد.که خیلی هم خوبه. ولی نمیشه اصولا فایرفاکس را از سایت خود موزیلا دریافت و بجای این یکی که وابسته به لینوکس بی پشتیبانی است جای گزین کرد؟

این که به فنا خواهد رفت قطعیه، مسئله فقط زمانشه.

من این جمله و جریان بمب ساعتی را به طرف گفتم خیلی جا خورد. و پرسید: یعنی چی؟ رایانه منفجر میشه؟ و من که پشتش نشستم بفنا میرم؟
دانیال جان این را لطفا خوب باز کن براش تا بهتر تصمیم بگیره.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
بدافزارها و نفوذگرها دسترسی کامل خوندن، نوشتن، اجرا و حذف روی رایانهٔ شما و داده‌هاش خواهند داشت.

آفلاین Dragon-

• *
اینجور که بنظر میرسه این در واقع یک ورژن پرتابل باشه که با آن AppImageUpdate که همراهش میاد دستی میشه آنرا آپدیت کرد.که خیلی هم خوبه. ولی نمیشه اصولا فایرفاکس را از سایت خود موزیلا دریافت و بجای این یکی که وابسته به لینوکس بی پشتیبانی است جای گزین کرد؟
منظورتون چیه؟

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
پاسخ : آزاد کردن فایرفاکس از بند لینوکس تاریخ گذشته.
« پاسخ #10 : 30 فروردین 1402، 07:57 ق‌ظ »
سلام

چون کل مطلب را مورد پرسش قرار دادید منهم توضیح در همه ی نکات میدم.
من رفتم به آدرسی که گذاشتین و تاجاییکه سوادم اجازه داد مطالعه کردم و اینجور متوجه شدم که میگه یک نوع ازفایرفاکس استکه نصب نمیشه و مستقلا اجرا میشه درست مثل فایرفاکس پرتابل در ویندوز.
بعد این را پرسیدم که چرا نمیشه خود مرورگر را از سایت موزیلا دریافت و بجای آن فایرفاکسی که فعلا روی لینوکس هست و دیگر آپدیت نمیشه (چون اختیار آپدیتش در کنترل لینوکس قرار گرفته)؛ جایگزین کرد؟ تا خودکار آپدیت بشه و نیازی به updater جداگانه نداشته باشیم.

تشکر.

آفلاین USSR

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 30 فروردین 1402، 08:13 ق‌ظ »

درسایت دبیان روی هرکدام از لینکهای دانلود که میرم توضیح میاد که برای رایانه های AMD و Intel .
رایانه ی ایشان nvidia هست. کدام یک بکار ایشان میاد؟ یکی باشه که نصبش سرراست و بی دردسر باشه لینکش را لطف کنید. تشکر

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #12 : 30 فروردین 1402، 02:17 ب‌ظ »
معماری انویدیا نداریم. یا x86 است، یا x86_64 دستگاه‌های جدید هم ممکنه arm7 یا arm8 باشن. باید دقیق بگی پردازنده‌اش چه مدلیه.

آفلاین Dragon-

• *
« پاسخ #13 : 05 اردیبهشت 1402، 01:52 ق‌ظ »
سلام

چون کل مطلب را مورد پرسش قرار دادید منهم توضیح در همه ی نکات میدم.
من رفتم به آدرسی که گذاشتین و تاجاییکه سوادم اجازه داد مطالعه کردم و اینجور متوجه شدم که میگه یک نوع ازفایرفاکس استکه نصب نمیشه و مستقلا اجرا میشه درست مثل فایرفاکس پرتابل در ویندوز.
بعد این را پرسیدم که چرا نمیشه خود مرورگر را از سایت موزیلا دریافت و بجای آن فایرفاکسی که فعلا روی لینوکس هست و دیگر آپدیت نمیشه (چون اختیار آپدیتش در کنترل لینوکس قرار گرفته)؛ جایگزین کرد؟ تا خودکار آپدیت بشه و نیازی به updater جداگانه نداشته باشیم.

تشکر.

چون این دوتا فایرفاکس توی قالب‌های متفاوتی منتشر شدن. اون که همراه سیستم‌عامل هست، احنمالا توسط مدیربسته کنترل میشه، فایل‌های اون از هم جدا هست، از کتابخانه‌های اشتراکی استفاده می‌کنه و ...
در حالی که نسخه appimage فقط یه فایله، کافیه دسترسی اجرایی بهش بدید و بعد اجراش کنید. همین. تقریبا همه چیز‌هایی که برای اجرا لازم داره همراه خودش هست.

دوم اینکه کرنل لینوکس هیچ ربط مستقیمی به روند بروزرسانی نرم‌افزار‌های نصب شده نداره. وظیفه مدیربسته هست تا اینکار‌ها رو انجام بده.

درسایت دبیان روی هرکدام از لینکهای دانلود که میرم توضیح میاد که برای رایانه های AMD و Intel .
رایانه ی ایشان nvidia هست. کدام یک بکار ایشان میاد؟ یکی باشه که نصبش سرراست و بی دردسر باشه لینکش را لطف کنید. تشکر

دقیقا چی رو می‌گید؟ من همچین چیزی توی سایت دبیان ندیدم. می‌تونید لینک اون صفحه رو قرار بدید؟

آفلاین TAHAMOKHTARY

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • دنبال یه چیز جدید که یاد بگیرم
« پاسخ #14 : 05 اردیبهشت 1402، 04:36 ب‌ظ »

شاید منظورتون amd64 و اینها است. amd64 همون x86_64 هست
تشکر! که در این موضوع مرا یاری کردید