اقا کلا ۳ حالت برای حرف این استاد امکان داره :
۱-نوشتن یک سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده : تو بعضی از کتاب های c++ دیدم که یارو نویسنده ه گفته یه سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده بنویسید که بتونه همچین کارهایی رو انجام بده. حالا استاد این دوست هم همین سیستم عامل رو می خواد منتها یک کم پیشرفته تر و با اسمبلی
۲-نوشتن یک سیستم عامل تقریبا ساده : اقا به فرض تروالدز تو ۱ سال کرنل رو طراحی کرده باشه. این دوست که نمی خواد اون کرنل رو طراحی کنه!!! پس می شه سر و ته قضیه رو ۴ ماهه در اورد و یه کرنل خیلی خیلی ساده نوشت و ....
۳-نوشتن یک سیستم عامل ساده : حالت بالا به صورت ۱ نفره در ۴ ماه ممکنه بود.این حالت در ۴ ماه برای ۴ نفر امکان داره.پس این دوست می تونه با ۳ نفر دیگه در ۴ ماه یه کرنل خیلی ساده و ... بنویسه
بوت لودر و امنیت و .... رو کاملا بی خیال شو.
من نمیدونم اگه این کارا اینقدر سادست که شما میگین چرا دست به کار نمیشین و اگه احیانا وقت گرانبهاتونو زیاد میگیره، 4 تا از رک و رفقا هم خبر کنید و دور همی یه سیستم عامل، نه همون کرنل رو نمینوسین و دنیا رو از تنبلی و کاهلی و نادونی در نمیارید؟!
فیلم هندی زیاد میبینید اینطور که واضحه!
اگه به این راحتیا بود دوست من که لینوس تنها بشر توی کل تاریخ نمیشد که تونسته کرنل بنویسه (دقت کن، کرنل، سیستم عامل که بماند). در ضمن کرنل به تنهایی به هیچ دردی نمیخوره و برای ارتباط با دنیای خارج احتیاج به واسطه و کامپایلر داره.
من توصیم اینه که رامین جان شماره این استادشونو بدن تا دوستان یه خورده توجیهش کنن. اینطور که پیداست نمیدونه سیستم عامل چیه!