انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: راهنمایی برای نوشتن سیستم عامل  (دفعات بازدید: 20225 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: راهنمایی برای نوشتن سیستم عامل
« پاسخ #15 : 12 مهر 1389، 06:40 ب‌ظ »
مامانم ایناااااااا!
آنتی ویروس؟
پارتیشن مجیک؟
استاد محترم داشنگاه رو اشتباه اومدم مثه اینکه!
اصلا ایران اشتباه اومدن!
بهش بگو اون آدرس رو بهت نشون بده ببین درست اومده یا نه :D
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ibtkm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
    • وبلاگ من درباره ی امنیت , لینوکس و برنامه نویسی
« پاسخ #16 : 12 مهر 1389، 07:14 ب‌ظ »
اقا کلا ۳ حالت برای حرف این استاد امکان داره :
۱-نوشتن یک سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده :   تو بعضی از کتاب های c++ دیدم که یارو نویسنده ه گفته یه سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده بنویسید که بتونه همچین کارهایی رو انجام بده.  حالا استاد این دوست هم همین سیستم عامل رو می خواد منتها یک کم پیشرفته تر و با اسمبلی

۲-نوشتن یک سیستم عامل تقریبا ساده : اقا به فرض تروالدز تو ۱ سال کرنل رو طراحی کرده باشه. این دوست که نمی خواد اون کرنل رو طراحی کنه!!! پس می شه سر و ته قضیه رو ۴ ماهه در اورد و یه کرنل خیلی خیلی ساده نوشت و ....

۳-نوشتن یک سیستم عامل ساده : حالت بالا به صورت ۱ نفره در ۴ ماه ممکنه بود.این حالت در ۴ ماه برای ۴ نفر امکان داره.پس این دوست می تونه با ۳ نفر دیگه در ۴ ماه یه کرنل خیلی ساده و ... بنویسه

بوت لودر و امنیت و .... رو کاملا بی خیال شو.
تفکر آزاد به همراه تصمیم گیری آزاد در دنیای آزاد. این است دنیای لینوکس.

آفلاین alend

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1319
« پاسخ #17 : 12 مهر 1389، 07:53 ب‌ظ »
یک سوال

آیا تا باحال با اسمبلی کد نوشته اید؟

آفلاین ibtkm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
    • وبلاگ من درباره ی امنیت , لینوکس و برنامه نویسی
« پاسخ #18 : 12 مهر 1389، 08:18 ب‌ظ »
با منی؟
تفکر آزاد به همراه تصمیم گیری آزاد در دنیای آزاد. این است دنیای لینوکس.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #19 : 12 مهر 1389، 08:44 ب‌ظ »
اقا کلا ۳ حالت برای حرف این استاد امکان داره :
۱-نوشتن یک سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده :   تو بعضی از کتاب های c++ دیدم که یارو نویسنده ه گفته یه سیستم عامل خیلی خیلی خیلی ساده بنویسید که بتونه همچین کارهایی رو انجام بده.  حالا استاد این دوست هم همین سیستم عامل رو می خواد منتها یک کم پیشرفته تر و با اسمبلی

۲-نوشتن یک سیستم عامل تقریبا ساده : اقا به فرض تروالدز تو ۱ سال کرنل رو طراحی کرده باشه. این دوست که نمی خواد اون کرنل رو طراحی کنه!!! پس می شه سر و ته قضیه رو ۴ ماهه در اورد و یه کرنل خیلی خیلی ساده نوشت و ....

۳-نوشتن یک سیستم عامل ساده : حالت بالا به صورت ۱ نفره در ۴ ماه ممکنه بود.این حالت در ۴ ماه برای ۴ نفر امکان داره.پس این دوست می تونه با ۳ نفر دیگه در ۴ ماه یه کرنل خیلی ساده و ... بنویسه

بوت لودر و امنیت و .... رو کاملا بی خیال شو.

من نمیدونم اگه این کارا اینقدر سادست که شما میگین چرا دست به کار نمیشین و اگه احیانا وقت گرانبهاتونو زیاد میگیره، 4 تا از رک و رفقا هم خبر کنید و دور همی یه سیستم عامل، نه همون کرنل رو نمینوسین و دنیا رو از تنبلی و کاهلی و نادونی در نمیارید؟! :o

فیلم هندی زیاد میبینید اینطور که واضحه!

اگه به این راحتیا بود دوست من که لینوس تنها بشر توی کل تاریخ نمیشد که تونسته کرنل بنویسه (دقت کن، کرنل، سیستم عامل که بماند). در ضمن کرنل به تنهایی به هیچ دردی نمیخوره و برای ارتباط با دنیای خارج احتیاج به واسطه و کامپایلر داره.

من توصیم اینه که رامین جان شماره این استادشونو بدن تا دوستان یه خورده توجیهش کنن. اینطور که پیداست نمیدونه سیستم عامل چیه!
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1389، 08:46 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #20 : 12 مهر 1389، 09:45 ب‌ظ »
دوستان یکم بیشتر مراعات کنن تا درگیری پیش نیاد و کسی ناراحت نشه.
این استاد بنده خدا هم حتما سر کلاس توضیح داده که از دانشجوها چی می‌خواد و اسم اون رو سیستم‌عامل گذاشته، سخت نگیرید.
برای این دوستمون اگه کمکی از دستمون بر بیاد راهنماییش می‌کنیم مثل معرفی یه برنامه‌ای یا چیزی که تو ابونتو بتونه کارش رو راه بندازه، اگر هم نبود که دیگه هیچ، وقت و انرژیمون رو بزاریم برای کارهای مفید دیگه خیلی بهتره

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #21 : 12 مهر 1389، 09:48 ب‌ظ »
از صحبت های heresh جان من به این نتیجه رسیدم که با RemasterSys یه توزیع لایو از ابونتو بگیرین و بدین استاد!!!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #22 : 12 مهر 1389، 09:56 ب‌ظ »
منظور من معرفی برنامه برای نوشتن کد اسمبلی یا چیزهایی در اون رابطه بود، اینکه اگه خواست برنامه رو تو محیط ابونتو بنویسه کمکش کنیم
درضمن هیچ کدوم از توزیع‌های گنو/لینوکس رو کاملا با زبون اسمبلی ننوشتن تا بشه از RemasterSys استفاده کرد  :)

آفلاین r_m1232002

• Full Member
  • *
  • ارسال: 143
« پاسخ #23 : 12 مهر 1389، 09:59 ب‌ظ »
با سلام
دوستان  ، اگرچه نوشتن یک سیستم عامل کار اصلا ساده ای نیست اما فکر می کنم شما کمی دارید تندروی می کنید. اولا لینوس تنها شخصی در دنیا نبوده است که یک نفره یک کرنل را نوشته است ! اگر شما فقط کمی در اینترنت جستجو کنید نمونه های بسیاری از سیستم عامل های بسیار ساده را می بینید که توسط یک نفر نوشته شده اند. اغلب این سیستم عامل ها برای مقاصد آموزشی و یا سرگرمی نوشته می شوند و اتفاقا سیستم عامل های آموزشی کوچک به زبان اسمبلی نیز کم نیستند. به عنوان مثال فقط کافی بود سری به لینکی که در پست دوم ارسال شده بود بیاندازید تا با یک سیستم عامل بسیار کوچک و جالب به زبان اسمبلی آشنا شوید. خیلی از این سیستم عامل های آموزشی بسیار هم کوچک هستند که به دانشجویان اجازه می دهد کد آنها را در چند هفته مطالعه کنند . (اینکه اسمبلی بلد هستند یا نه یک بحث دیگر است ! )
مسلما استاد ایشان نیز توقع نداشتند unix رو باز آفرینی کنند ! من فکر می کنم یک کرنل ساده که چند روتین ساده برای کار داشته باشد و بتواند بوت شود کاملا کفایت کند.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #24 : 12 مهر 1389، 09:59 ب‌ظ »
درضمن هیچ کدوم از توزیع‌های گنو/لینوکس رو کاملا با زبون اسمبلی ننوشتن تا بشه از RemasterSys استفاده کرد  :)
پس mFatOs رو نشستن از اول نوشتن؟

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #25 : 12 مهر 1389، 10:00 ب‌ظ »
از صحبت های heresh جان من به این نتیجه رسیدم که با RemasterSys یه توزیع لایو از ابونتو بگیرین و بدین استاد!!!

+1

تازه کلاسشم خیلی خیلی بیشتره، استادشونم شاخ در میاره و ندید 20 رو بهشون میده. بعدشم میتونن ثبتش کنن و توسعش بدن تا جهانی بشه، کلی هم معروف میشن و میتونن فرار مغزها کنن...

بدون شوخی عرض کردم.

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #26 : 12 مهر 1389، 10:02 ب‌ظ »
مسلما استاد ایشان نیز توقع نداشتند unix رو باز آفرینی کنند ! من فکر می کنم یک کرنل ساده که چند روتین ساده برای کار داشته باشد و بتواند بوت شود کاملا کفایت کن.
استاد بزرگ فرمودند یه چیزی در حد داس و ایناااااا!
داس یه سیستم عامل با چند روتین سادست ؟
فک نمی کنم!
ولی در هر صورت بحث نوشتن سیستم عامل حتی در حد آموزشی و عشقی چیزی نیست که بشه تو دانشگاه های ایران بحث بشه!

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #27 : 12 مهر 1389، 10:04 ب‌ظ »
با سلام
دوستان  ، اگرچه نوشتن یک سیستم عامل کار اصلا ساده ای نیست اما فکر می کنم شما کمی دارید تندروی می کنید. اولا لینوس تنها شخصی در دنیا نبوده است که یک نفره یک کرنل را نوشته است ! اگر شما فقط کمی در اینترنت جستجو کنید نمونه های بسیاری از سیستم عامل های بسیار ساده را می بینید که توسط یک نفر نوشته شده اند. اغلب این سیستم عامل ها برای مقاصد آموزشی و یا سرگرمی نوشته می شوند و اتفاقا سیستم عامل های آموزشی کوچک به زبان اسمبلی نیز کم نیستند. به عنوان مثال فقط کافی بود سری به لینکی که در پست دوم ارسال شده بود بیاندازید تا با یک سیستم عامل بسیار کوچک و جالب به زبان اسمبلی آشنا شوید. خیلی از این سیستم عامل های آموزشی بسیار هم کوچک هستند که به دانشجویان اجازه می دهد کد آنها را در چند هفته مطالعه کنند . (اینکه اسمبلی بلد هستند یا نه یک بحث دیگر است ! )
مسلما استاد ایشان نیز توقع نداشتند unix رو باز آفرینی کنند ! من فکر می کنم یک کرنل ساده که چند روتین ساده برای کار داشته باشد و بتواند بوت شود کاملا کفایت کند.

منظور من کرنل هایی که شما میفرماید نبود که اگه اینطور بود استاد لینوس قبل از لینوس سیستم عامل نوشته بود! بنده خدا نشسته بوده برا کلاس تدریسش 2000 خط کد نوشته بوده که لینوس با الهام از اون لینوکس رو نوشته.

استاد اینا هم به جای این حرفا باید بره از استاد لینوس اینا یاد بگیره و به خودشم یکم زحمت بده.

ولی در هر صورت بحث نوشتن سیستم عامل حتی در حد آموزشی و عشقی چیزی نیست که بشه تو دانشگاه های ایران بحث بشه!
+1
« آخرین ویرایش: 12 مهر 1389، 10:07 ب‌ظ توسط Pyruzan »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
« پاسخ #28 : 12 مهر 1389، 10:07 ب‌ظ »
درضمن هیچ کدوم از توزیع‌های گنو/لینوکس رو کاملا با زبون اسمبلی ننوشتن تا بشه از RemasterSys استفاده کرد  :)
پس mFatOs رو نشستن از اول نوشتن؟
مگه mFatOs کامل با زبان اسمبلی هستش!؟

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #29 : 12 مهر 1389، 10:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
مگه mFatOs کامل با زبان اسمبلی هستش!
mFatOS نسخه ای سفارشی شده یا remaster بر پایه اوبونتو ۱۰.۰۴ و SuperOS 10.04 Beta است که با ظاهری متفاوت، برنامه های مکمل و تنظیمات بهینه تجربه ای جذاب و متفاوت از کار با اوبونتو را برای کاربران مبتدی و با تجربه فراهم می کند.

:o :o :o
نقل‌قول
استاد اینا هم به جای این حرفا باید بره از استاد لینوس اینا یاد بگیره و به خودشم یکم زحمت بده
+1
البته ایشون استاد استادان هستن اینجور که معلومه!!!!