به من باشه که میگم لینوکس به دو دلیل:
خب بحث منطقی به منطقه،نه به شما
اما نظر بنده:
این فکر شماست؛ نه نظر شما. نظر رو صاحبنظر داره.
شما نه سعی بکن بگی لینوکس نه سعی بکن بگی گنو فقط بگو گنو لینوکس.
گنو لینوکس که کاملاً غلطه. خود استالمن هم بارها گفته این اشتباه رو نکنید. اونی که شما میگی گنو+لینوکس یا گنو/لینوکسه که البته در دنیای امروز گفتنش اضافهکاریه. همون گنو کافی و واضحه.
open source بدون open software بی معنیه و چه برعکسش!!
اصلاً عبارتی با عنوان open software وجود نداره و کاملاًبیمعنیه!
مفهوم آزادی از نظر من در دنیای کامپیوتر یعنی اینکه شما دسترسی کامل و نظارت به سیستم عامل داشته باشید و بتوید هر برنامه ایی رو به دلخواه دسترسی داشته باشید به صورت کامل و عالی بدون پرمیوم( هرچند که در لینوکس این امر رو GPL مشخص میکنه ).
دوباره تأکید میکنم که این نظر شما نیست؛فکر شماست. شما صاحبنظر نیستی که نظر داشته باشی و البته فکرت هم فکر درستی نیست. آزادی نرمافزار یعنی آزادی مطالعه، تغییر، بازنشر و توزیع نرمافزار که در نهایت موجب میشه شما رایانه رو کنترل کنی، نه رایانه (شرکتّای نرمافزاری) شما رو. هیچ ربطی به دسترسی دلخواه یا نداشتن «پرمیوم» نداره.
حرف شما درسته اما ما میتونیم ( در صورت ماهر بودن ) با درک کردن رفتار ها از خیلی چیز ها مختلف سر در بیاریم
و از خیلی چیزها هم نمیتونیم سر در بیاریم. در نهایت هم سر در آوردن یا نیاوردن ما اصلاً مهم نیست. مهم اینه که وقتی برنامهای رو استفاده میکنیم،نویسندهاش بهمون اجازهٔ مطالعه و تغییرش رو داده باشه.
دوست عزیز اصلا دوست ندارم وارد این بحث بی نتیجه بشم، سالهاست که تو این انجمن و انجمن های دیگه هرازگاهی بحث لینوکس یا گنو/لینوکس به راه میفته و بی نتیجه، نه من شما رو میتونم قانع کنم نه شما منو، شما بگو گنو/لینوکس منم میگم لینوکس
قانع کردن برای وقتیه که تفاوت دیدگاه وجود داره. در این مورد همهچیز واضحه… کسی که به گنو میگه لینوکس داره تحامق میکنه!