انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

کدوم برای استفاده عمومی باشه؟

گنو
10 (27%)
لینوکس
14 (37.8%)
گنو/لینوکس
13 (35.1%)

مجموع آرای اعضا: 27

نویسنده موضوع: لینوکس، گنو/لینوکس یا گنو  (دفعات بازدید: 11018 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین learner:~$

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 816
  • روزی روز گاری در گنو/لینوکس
پاسخ : لینوکس، گنو/لینوکس یا گنو
« پاسخ #60 : 09 امرداد 1402، 07:26 ق‌ظ »
با انکار نمی‌تونید فکر کسی  رو آماده کنید. فقط خودتون رو دلقک می‌کنید

ببخشید من چه چیزی رو انکار کردم؟؟! شما گفتید گنو یک سیستم عامله من هم گفتم درسته؛شما گفتید که لینوکس یک کرنل هست من هم گفتم درسته!!!

اما این که شما میگید گنو بحثش جداست که من  هم گفتم قبول ندارم ! حتی دلایل خودم رو گفتم!

شما دارید در سیستم عامل غرق میشید!! میشه تعریف دقیق شما رو از سیستم عامل رو بدونم؟ ( سیستم عامل چیزی جز یک خدمتگذار نیست)

اگر انقدر مشتاق هستید که به گنو/لینوکس بگید گنو چرا یک آزمایش نمیکنید؟؟

فقط برید بیرون و به ده تا آدم رندوم بگید که آیا گنو رو می شناسند؟؟ ( مردم معمولی‌)
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین Qozhy

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 36
« پاسخ #61 : 09 امرداد 1402، 01:27 ب‌ظ »
کلا پیشمون شدم با اینکه بحث را با شما ادامه دادم (گویی که گنو برای شما مسئله ناموسی است) من که می‌گویم لینکوس شما هم بگو گنو، فقط با این تفاوت که در اکثر مواقع باید به طرف مقابل توضیح بدی منظورت چیه و که اون موقع طرف مقابل توی دلش می‌گوید: آهان، منظورش لینوکس است. احتمالا گمان می‌کنید در روز قیامت همه جمع می‌شوند بعد یکی می‌آید می‌گوید کیا می‌گفتند گنو، شما و یکسری دست بالا می‌آورید و آن مرد می‌‌گوید همه‌تون بروید بهشت و اونایی هم که می‌گفتند لینکوس بروند جهنم تا بفهمند لینوکس کرنله نه سیستم‌عامل. با آرزوی موفقیت برای شما، بدرود.

نکته: دو چیزی که الآن به آن یخچال می‌گوییم (یخچال‌های طبیعی و یخچال‌هایی که در خانه داریم) نامشان بر گرفته از چاله‌هایی است که در قدیم حفر می‌کردند تا یخ را برای نگهداری چال کنند. الآن اگر منظورت از یخچال مفهوم اولیه‌ی آن باشد باید برای طرف مقابلت توضیح بودی. احتمالا هم کسی در یخچال‌های خانه‌اش یخ چال نمی‌کند. البته من اشتباها می‌گویم یخچال، مطمئما شما نام درست آن را به کار می‌برید و می‌گویید محفظه‌ی سردکننده.

ضمنا: هنوز متوجه نیستید وقتی می‌گویم هسته‌ی لینوکس یعنی هسته‌ای که اسمش لینوکس است نه اینکه لینوکس خودش یک هسته‌ی دیگر دارد. وقتی هم می‌گویم کشور آمریکا منظورم این نیست که کشوری هست که آمریکا دارد، بلکه منظورم کشوری است که نامش آمریکاست. طبق منطق شما دیگر نباید بگوییم گل نرگس، خودروی پراید، شهر تهران.
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1402، 01:34 ب‌ظ توسط Qozhy »

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #62 : 09 امرداد 1402، 03:54 ب‌ظ »
حالا به نظرت من اگه برم و به سوهان‌پز محل بگم گنو بریز مسخره‌ام نمی‌کنه؟ کسی که حتی با تلفن‌همراهش هم درست بلد نیست کار کنه.
حداقل اگه به یکی که اسم لینوکس رو شنیده درمورد گنو/لینوکس باهاش حرف بزنم می‌فهمه چی می‌گم ولی اگه از همون اول بهش بگم 《گنو》 منو جدی نمی‌گیره.
روی موادی، چیزی هستی؟
چرا سوهان‌پر محل باید مسخره‌ات کنه؟ در این مورد خاص بهش بگی هاپرشاپ هم مسخره‌ات نمی‌کنه. چون نمی‌دونه چیه و می دونه که نمی‌دونه.
من خودم یه دوستی دارم شهرسازی خونده و در همون حوزه کار می‌کنه. براش دبیان ریختم و بهش گفتم اسم این سیستم‌عامل گنوست. خیلی راحت پذیرفت و هربار من رو می‌بینه تشکّر می‌کنه که براش «گنو» نصب کردم.
مشکل ما افرادی نیستن که یاد نگرفتن. اتّفاقاً اون‌ها خیلی راحت می‌پذیرن. مشکل افرادی هستن که اشتباه یاد گرفتن و تعصّب هم دارن روی اشتباهشون.

میشه تعریف دقیق شما رو از سیستم عامل رو بدونم؟
سیستم‌عامل مجموعه‌ای نرم‌افزاری شامل کرنل و هرچیزی است که مستقیماً با کرنل کار می‌کند.

اگر انقدر مشتاق هستید که به گنو/لینوکس بگید گنو چرا یک آزمایش نمیکنید؟؟

فقط برید بیرون و به ده تا آدم رندوم بگید که آیا گنو رو می شناسند؟؟ ( مردم معمولی‌)
شما برو بیرون و به ده تا آدم کاتوره‌ای بگو آیا تاردیگراد رو می‌شناسن؟
احتمالاً همه‌شون می گن نه. خب بعدش؟ یعنی تاردیگراد وجود نداره؟ یا باید بهش بگیم خرگوش که مردم بفهمن؟

چیزی که الآن به آن یخچال می‌گوییم (یخچال‌های طبیعی و یخچال‌هایی که در خانه داریم) نامشان بر گرفته از چاله‌هایی است که در قدیم حفر می‌کردند تا یخ را برای نگهداری چال کنند. الآن اگر منظورت از یخچال مفهوم اولیه‌ی آن باشد باید برای طرف مقابلت توضیح بودی. احتمالا هم کسی در یخچال‌های خانه‌اش یخ چال نمی‌کند. البته من اشتباها می‌گویم یخچال، مطمئما شما نام درست آن را به کار می‌برید و می‌گویید محفظه‌ی سردکننده.
چیزی که بهش می‌گیم یخچال اسمش یخچاله. همون‌طور که اسم سیستم‌عامل گنو، گنوست. اگه شما به بخچالتون بگید کندانسور، همه فکر می‌کنن اسکلی چیزی هستید. حالا اگه تعداد اسکل‌ها زیاد بشه و تعداد زیادی به یخچالشون بگن کندانسور، اسم یخچال همون یخچال می‌مونه!

ضمنا: هنوز متوجه نیستید وقتی می‌گویم هسته‌ی لینوکس یعنی هسته‌ای که اسمش لینوکس است نه اینکه لینوکس خودش یک هسته‌ی دیگر دارد. وقتی هم می‌گویم کشور آمریکا منظورم این نیست که کشوری هست که آمریکا دارد، بلکه منظورم کشوری است که نامش آمریکاست. طبق منطق شما دیگر نباید بگوییم گل نرگس، خودروی پراید، شهر تهران.
لطف کنید پیوندهایی که دادم رو مطالعه کنید که بیش از این مایهٔ خندهٔ دوستان نباشید. کدوم هسته اسمش لینوکسه؟ ما فقط یه کرنل داریم که اسمش لینوکسه. هسته‌های سیستم‌عامل می‌تونن توشون لینوکس داشته باشن، یا یه کرنل دیگه یا اصلاً بدون کرنل باشن.
« آخرین ویرایش: 09 امرداد 1402، 04:07 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

• Hero Member
  • *
« پاسخ #63 : 09 امرداد 1402، 05:32 ب‌ظ »
نقل‌قول
سیستم‌عامل مجموعه‌ای نرم‌افزاری شامل کرنل و هرچیزی است که مستقیماً با کرنل کار می‌کند
به نام خدا برگشتیم سر خط اول ](*,)
خب تبریک ویژه؛ شما در سیستم عامل غرق شدید و فقط به فکر اون نرم افزار ها هستید. و اصلا به این فکر نمیکنید که سیستم عامل فقط برای کار کردن و استفاده هست !!
نقل‌قول
شما برو بیرون و به ده تا آدم کاتوره‌ای بگو آیا تاردیگراد رو می‌شناسن؟
احتمالاً همه‌شون می گن نه. خب بعدش؟ یعنی تاردیگراد وجود نداره؟ یا باید بهش بگیم خرگوش که مردم بفهمن؟

یک:
سوال من رو با سوال جواب دادید ولی ایرادی نداره و من جوابتون رو میدم!نشناختن به معنای وجود نداشتن اون موضوع نیست بلکه نشان دهنده اطلاعات کم در مورد اون موضوع یا سخت بودن اون موضوع هست. که چند بار هم بهتون گفتم.

دو:
من چیزی به نام تاردیگراد نشنیدم اما از تاردیگرید شنیدم!!!! ایا چون من  از این موجود باخبرم و صرفا فقط تویه اطلاعات عمومی خوندم یعنی من یک آدم زیست شناس هستم؟!! خب پس دلیل نمیشه من یا شما یک آدم سر شناس باشیم در اون موضوع . پس کسی هم که به گنو/لینوکس میگه لینوکس رو هم نمیشه فضاوت کرد!! 

سه:
خب شما که انقدر در این موضوع متعصب هستید چرا سعی نمیکنید آزمایشی که گفتم رو انجام بدید؟! من جواب شما رو هم به صورت منطقی داده بودم اما اینکه برگردیم سر خونه اول مسخره است.
شما بیش از حد رویه سیستم عامل تعصب دارید!!! این از بیخ اشتباه محسوب میشه !
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل‌قول

من خودم یه دوستی دارم شهرسازی خونده و در همون حوزه کار می‌کنه. براش دبیان ریختم و بهش گفتم اسم این سیستم‌عامل گنوست. خیلی راحت پذیرفت و هربار من رو می‌بینه تشکّر می‌کنه که براش «گنو» نصب کردم

خب یک شخصی هم که هنوز به مدرسه نرفته خیلی راحت هم قبول میکنه که ۲*۲ میشه ۴ اما منظور ما سطح سواد نیست بلکه این شخص  با تعاریف شما هیچ اطلاعاتی در مورد گنو/لینوکس نداشته و بیچاره حق هم داشته!! چون کارش مهندسی هست.

خب بامنطق شما اگر من برم بقالی سر کوچمون بگم اویلر ( ریاضی دان قرن ۱۸ ) یک آشپز معروف بوده سریع قبول میکنه!! در صورتی  که این شخص چشم بسته داره انتخاب میکنه و هرکی هرچی بگه رو قبول میکنه .

اصپلا هرکسی هرچیزی رو که دلش بخواد میتونه یادبگیرهبه عنوان مثال اگر طرف یک قاضی هست اما از فیزیک کنتوام اطلاعات زیادی داره. چرا ؟ چون

این شخص دلش خواسته که یاد گرفته مجبور که نبوده!!

در آخر بی ادبی بنده ببخشید :)
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین Qozhy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #64 : 09 امرداد 1402، 07:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
لطف کنید پیوندهایی که دادم رو مطالعه کنید که بیش از این مایهٔ خندهٔ دوستان نباشید. کدوم هسته اسمش لینوکسه؟ ما فقط یه کرنل داریم که اسمش لینوکسه. هسته‌های سیستم‌عامل می‌تونن توشون لینوکس داشته باشن، یا یه کرنل دیگه یا اصلاً بدون کرنل باشن.
این جمله را بالای ده بار خوندم، ولی اعتراف می‌کنم نفهمیدم منظورت چیه. الان هسته را با کرنل متفاوت می‌دونی؟!! هسته‌ی سیستم‌عامل می‌تونه توش لینوکس داشته باشه؟؟ یعنی چی؟؟ نکنه به گنوسی می‌گی هسته؟؟!!  ](*,)

آفلاین thmkhtry

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 975
  • Fedora Linux
« پاسخ #65 : 09 امرداد 1402، 10:16 ب‌ظ »
من حقیقتا همشو میگم، گاهی گنو گاهی لینوکس و گاهی گنو/لینوکس

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #66 : 10 امرداد 1402، 01:05 ب‌ظ »
شما در سیستم عامل غرق شدید و فقط به فکر اون نرم افزار ها هستید. و اصلا به این فکر نمیکنید که سیستم عامل فقط برای کار کردن و استفاده هست !!
این تعریف از سوی بزرگ‌ترین آدم در حوزهٔ سیستم‌عامل یعنی اندرو تتن‌باومه. راه‌آهن هم برای حمل و نقل و استفاده است؛ ولی یه سری آدم هستن که به صورت تخصصی روی راه‌آهن کار می‌کنن و در مورد تعریف راه‌آهن باید به اون‌ها مراجعه کرد؛ نه به کسی که مسیر شرکتش با متروئه!

سوال من رو با سوال جواب دادید ولی ایرادی نداره و من جوابتون رو میدم!نشناختن به معنای وجود نداشتن اون موضوع نیست بلکه نشان دهنده اطلاعات کم در مورد اون موضوع یا سخت بودن اون موضوع هست. که چند بار هم بهتون گفتم.
خب کسی که به گنو می‌گه لینوکس، اطلاعاتش در این موضوع کمه. آیا باید همهٔ دنبا به خاطر کم بودن اطلاعات شما یه مفهومی رو غلط بگن؟

من چیزی به نام تاردیگراد نشنیدم اما از تاردیگرید شنیدم!!!!
خب این هم از کم بودن اطّلاعات شماست. تاردیگرید تلفّط انگلیسی اسم تاردیگراده! البته این که شما اطلاعات کمی دارید در این مورد اصلاً نکتهٔ منفی‌ای نیست. چون تخصّص شما این نیست و ازتون انتظار هم نمی‌ره بلد باشید. ولی این که برید به جانورشناس‌ها گیر بدید که به تاردیگراد نگو تاردیگراد، بگو تاردیگرید چون من راحت‌ترم، نشون می‌ده هوشتون زیر حد متوسّطه.

ایا چون من  از این موجود باخبرم و صرفا فقط تویه اطلاعات عمومی خوندم یعنی من یک آدم زیست شناس هستم؟!! خب پس دلیل نمیشه من یا شما یک آدم سر شناس باشیم در اون موضوع . پس کسی هم که به گنو/لینوکس میگه لینوکس رو هم نمیشه فضاوت کرد!!
این مورد که کلّاً بی‌ربط بود. کسی که به گنو می‌گه لینوکس اطّلاعات کمی در این مورد داره و ازش انتظار هم نمی‌ره بلد باشه. ولی این که بره به متخصّص‌ها گیر بده که به گنو نگو گنو، بگو لینوکس چون من راحت‌ترم، نشون می‌ده هوشش زیر حد متوسّطه.

خب شما که انقدر در این موضوع متعصب هستید چرا سعی نمیکنید آزمایشی که گفتم رو انجام بدید؟! من جواب شما رو هم به صورت منطقی داده بودم اما اینکه برگردیم سر خونه اول مسخره است.
شما بیش از حد رویه سیستم عامل تعصب دارید!!! این از بیخ اشتباه محسوب میشه !
تعصّب رو شما دارید که می خواید به خاطر تعصّبتون اسم یه چیزی رو به یه چیز دیگه عوض کنید!
و خب قراره این آزمایش چی رو نشون بده؟ واقعیت‌ها با نظرسنجی عوض نمی‌شن!

خب یک شخصی هم که هنوز به مدرسه نرفته خیلی راحت هم قبول میکنه که ۲*۲ میشه ۴ اما منظور ما سطح سواد نیست بلکه این شخص  با تعاریف شما هیچ اطلاعاتی در مورد گنو/لینوکس نداشته و بیچاره حق هم داشته!! چون کارش مهندسی هست.
و خب الآن داره. اطّلاعات درستی هم داره. مشکل ما این آدم‌ها نیستن. چون درست یاد می‌گیرن. مشکل احمق‌هایی هستن که غلط یادگرفتن و به خاطر تعصّبشون حاضر نیستن بپذیرن اشتباه می کردن.

خب بامنطق شما اگر من برم بقالی سر کوچمون بگم اویلر ( ریاضی دان قرن ۱۸ ) یک آشپز معروف بوده سریع قبول میکنه!! در صورتی  که این شخص چشم بسته داره انتخاب میکنه و هرکی هرچی بگه رو قبول میکنه .
خب شما الآن خودت جای اون بقال هستی که یکی بهت اشتباه گفته اسم گنو، لینوکسه و الآن به خاطر تعصّبی که داری، روی اون اشتباه پافشاری می‌کنی.

این جمله را بالای ده بار خوندم، ولی اعتراف می‌کنم نفهمیدم منظورت چیه. الان هسته را با کرنل متفاوت می‌دونی؟!! هسته‌ی سیستم‌عامل می‌تونه توش لینوکس داشته باشه؟؟ یعنی چی؟؟ نکنه به گنوسی می‌گی هسته؟؟!!  ](*,)
اگه همون اول پیوندهایی که بهت دادم رو می‌خوندی، الآن چنین پرسش مسخره‌ای نمی‌کردی. نمی‌فهمم این همه اصرار روی مطالعه نکردن چیه این نسل چدید دارن!

من حقیقتا همشو میگم، گاهی گنو گاهی لینوکس و گاهی گنو/لینوکس
همه‌مون همینیم. منتها صحبت سر اینه که کدومش درسته و کدومش غلط.
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1402، 01:08 ب‌ظ توسط دانیال بهزادی »
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Qozhy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #67 : 10 امرداد 1402، 02:26 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه همون اول پیوندهایی که بهت دادم رو می‌خوندی، الآن چنین پرسش مسخره‌ای نمی‌کردی. نمی‌فهمم این همه اصرار روی مطالعه نکردن چیه این نسل چدید دارن!
پیوندهایی که دادی (ویکی اوبونتو) ارجاع و منبع درست و حسابی نداره، ولی احتمالا چون بخش‌های زیادیش رو خودت نوشتی باید بگوییم منبع معتبر. حالا کاری ندارم به اینکه core را هسته ترجمه کردی و kernel را کرنل. تو سایت رسمی آرچ لینوکس، دبیان و اسلکور به توزیع‌هایشان می‌گویند توزیع لینوکس از نظر شما معتبر نیست، اینکه پیتر مک‌دونالد اسم توزیعش را می‌ذاره Softlanding Linux System از نظر شما معتبر نیست، اینکه سرچ‌های لینوکس بیش از صدبرابر گنو است را می‌گویی مغلطه‌ی اکثریت (اگر نسبت ۷۰ به ۳۰ بود می‌گفتم اوکی، درست می‌گی، ولی دیگه نسبت نودو‌نه‌وخرده‌ای به خرده‌ای را کجای دلم بذارم؟) اینکه ویکی‌پدیا انگلیسی ترجیحش واژه‌ی لینکوس است مهم نیست، بعد ویکی اوبنتوی فارسی با یک هزارم اهمیت معتبر است و باید قبولش کنیم (چرا، چون آقای بهزادی نوشته)، اینکه بالای صد توزیع نام لینوکس را به نحوی به کار برده‌اند از نظر شما به خاطر این است که خواسته‌اند اشاره کنن هسته‌ی لینوکس به کار برده‌اند و گنو بودنشان مبرم است (حالا نمی‌دانم چی جوری از نیت دل همه‌شون با خبری و فهمیدی همچین برداشتی داشته‌اند؟). چیزی که مسلم است به چنین توزیع‌هایی می‌گویند لینوکس، چه در جوامع علمی و چه عمومی، حالا شما می‌توانید یک ویکی درست کنید داخلش بنویسید گنو و به آن گنو بگویید و بروید بگردید دنبال قاتل بروسلی، من هم از همین‌جا دعا می‌کنم قاتل را پیدا کنید و در روز محشر با ریچارد استالمن بزرگ محشور شوید.
نقل‌قول
همه‌مون همینیم. منتها صحبت سر اینه که کدومش درسته و کدومش غلط.
واقعا گنو/لینوکس می‌گی؟ (با تفلظ صحیح؟ گنو اسلش لینوکس؟؟؟)
« آخرین ویرایش: 10 امرداد 1402، 02:32 ب‌ظ توسط Qozhy »

• Hero Member
  • *
« پاسخ #68 : 10 امرداد 1402، 02:48 ب‌ظ »
نقل‌قول

خب کسی که به گنو می‌گه لینوکس، اطلاعاتش در این موضوع کمه. آیا باید همهٔ دنبا به خاطر کم بودن اطلاعات شما یه مفهومی رو غلط بگن؟

فکر کنم منوبا یکی دیگه اشتباه گرفتید یا دارید بحث رو میپچونید؛ چون من نگفتم لینوکس گفتم فقط گنو/لینوکس بهتره ( برای بار دهزارم )
در اصل اینچیزی که گفتید هیچ ربطی نداشت!!
-------------------------------------
نقل‌قول
خب این هم از کم بودن اطّلاعات شماست. تاردیگرید تلفّط انگلیسی اسم تاردیگراده! البته این که شما اطلاعات کمی دارید در این مورد اصلاً نکتهٔ منفی‌ای نیست. چون تخصّص شما این نیست و ازتون انتظار هم نمی‌ره بلد باشید. ولی این که برید به جانورشناس‌ها گیر بدید که به تاردیگراد نگو تاردیگراد، بگو تاردیگرید چون من راحت‌ترم،
درسته تخصص من این نیست و حرف شما کاملا صحیحه اما اینکه من با علاقع خودم رفتم به عنوان اطلاعات عمومی این موضوع رو خوندم  زمین تا آسمون با چیزی که میگید فرق داره!!!

به پیوندها و متون قبلی شما بسیار توجه کردم که فکر کنم به احتمال زیاد دانشجوی پزشکی باشید چرا که یا دارید از شیمی حرف میزنید یا دارید از زیست حرف میزنید !!!! شتاب دهنده های اتمی یا تاردیگرید چه ربطی به لینوکس داره؟؟؟!!! ???

نقل‌قول

نشون می‌ده هوشتون زیر حد متوسّطه.
خب الان  این توهینه ؟؟!!  اگر توهین هست که فعلا از این توهین میگذرم
------------------------------------------------
نقل‌قول

این مورد که کلّاً بی‌ربط بود. کسی که به گنو می‌گه لینوکس اطّلاعات کمی در این مورد داره و ازش انتظار هم نمی‌ره بلد باشه. ولی این که بره به متخصّص‌ها گیر بده که به گنو نگو گنو، بگو لینوکس چون من راحت‌ترم، نشون می‌ده هوشش زیر حد متوسّطه.

کاملا مشخص شد که طرف حساب شما یکی دیگه ست یا اگر هم اینطور نیست شما کاملا دارید بهانه میارید!! چرا بحث رو به حاشیه میکشید؟؟ من که نگفتم بگید لینوکس!!! فکر کنم شما فقط دارید بدون هیچگونه تفکر متون رو ارسال میکنید.
فکر کنم فقط شمایید که دارید پافشاری میکنید که گنو؛ لینوکسه!! چون من چنین چیزی نگفتم !!‌ گفتم گنو/لینوکس!!
------------------------------------------------------------------------------

نقل‌قول
تعصّب رو شما دارید که می خواید به خاطر تعصّبتون اسم یه چیزی رو به یه چیز دیگه عوض کنید!

اولا این شمایید که به گنو/لینوکس میگید گنو!!‌ واقعا جالب شد چون حرفت ضد خودت شد ;D
نقل‌قول

و خب قراره این آزمایش چی رو نشون بده؟ واقعیت‌ها با نظرسنجی عوض نمی‌شن!
این حرف شما رو به معنای تسلیم شدن در این موضوع در نظر میگیرم ;)
کی گفته تعین نمی کنند؟؟
درست در همه مواقع تعیین نمیکنند اما در بعضی از مواقع تعیین می کنند ( نه در همه موارد!*)
------------------------------------
نقل‌قول
و خب الآن داره. اطّلاعات درستی هم داره. مشکل ما این آدم‌ها نیستن. چون درست یاد می‌گیرن. مشکل احمق‌هایی هستن که غلط یادگرفتن و به خاطر تعصّبشون حاضر نیستن بپذیرن اشتباه می کردن

کاملا با این وضعیت حرف شما رو قبول دارم!!!

پس شما قبول میکنید که یک شخص متعصب هستید؟؟؟؟!!! چون شما هم قبول نمیکنید؟؟!؟ ( شاید جفتمون هم متعصب محسوب میشیم)

-----------------------------------------------------------
نقل‌قول

خب شما الآن خودت جای اون بقال هستی که یکی بهت اشتباه گفته اسم گنو، لینوکسه و الآن به خاطر تعصّبی که داری، روی اون اشتباه پافشاری می‌کنی.

هیچ ربطی نداشت!!‌الان خودتون هم میگید که گنو غلطه و لینوکس درسته!!!!؟
-------------------------------------------------------------------

نقل‌قول
چیه این نسل چدید دارن!

فکر نمی کردم در جامعه شناسی هم تخصص داشته باشید!!! ;D

اگر بحث سر جامعه شناسی،زیست،شیمی هست که بهتره هرچه سریع تر این تاپیک قفل بشه!!!

با اینکه دوست ندارم این رو بگم اما : چه بخوایم . چه نخوایم لینوکس در جامعه عرف بیشتری داره.
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین gem

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • عاشق آزادی و لینوکس
« پاسخ #69 : 10 امرداد 1402، 02:59 ب‌ظ »
شما دارید در سیستم عامل غرق میشید!!
ایشون در سیستم عامل غرق نشدن بلکه در گنو ذوب شدن
تنها یک چراغ است که مرا هدایت می‌کند و آن چراغ تجربه است.

آفلاین Qozhy

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #70 : 10 امرداد 1402، 04:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
پیوندهایی که دادی (ویکی اوبونتو) ارجاع و منبع درست و حسابی نداره، ولی احتمالا چون بخش‌های زیادیش رو خودت نوشتی باید بگوییم منبع معتبر. حالا کاری ندارم به اینکه core را هسته ترجمه کردی و kernel را کرنل. تو سایت رسمی آرچ لینوکس، دبیان و اسلکور به توزیع‌هایشان می‌گویند توزیع لینوکس از نظر شما معتبر نیست، اینکه پیتر مک‌دونالد اسم توزیعش را می‌ذاره Softlanding Linux System از نظر شما معتبر نیست، اینکه سرچ‌های لینوکس بیش از صدبرابر گنو است را می‌گویی مغلطه‌ی اکثریت (اگر نسبت ۷۰ به ۳۰ بود می‌گفتم اوکی، درست می‌گی، ولی دیگه نسبت نودو‌نه‌وخرده‌ای به خرده‌ای را کجای دلم بذارم؟) اینکه ویکی‌پدیا انگلیسی ترجیحش واژه‌ی لینکوس است مهم نیست، بعد ویکی اوبنتوی فارسی با یک هزارم اهمیت معتبر است و باید قبولش کنیم (چرا، چون آقای بهزادی نوشته)، اینکه بالای صد توزیع نام لینوکس را به نحوی به کار برده‌اند از نظر شما به خاطر این است که خواسته‌اند اشاره کنن هسته‌ی لینوکس به کار برده‌اند و گنو بودنشان مبرم است (حالا نمی‌دانم چی جوری از نیت دل همه‌شون با خبری و فهمیدی همچین برداشتی داشته‌اند؟). چیزی که مسلم است به چنین توزیع‌هایی می‌گویند لینوکس، چه در جوامع علمی و چه عمومی، حالا شما می‌توانید یک ویکی درست کنید داخلش بنویسید گنو و به آن گنو بگویید و بروید بگردید دنبال قاتل بروسلی، من هم از همین‌جا دعا می‌کنم قاتل را پیدا کنید و در روز محشر با ریچارد استالمن بزرگ محشور شوید.
شرمنده. یکم تند رفتم. پوزش. بیخیال بحث (ته‌ش که به هیچ کدوممون جایزه نمی‌دن  :) )

آفلاین جعفر فرقانلوژ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 5100
  • اممم . اره دیگه! mehr32
« پاسخ #71 : 10 امرداد 1402، 04:35 ب‌ظ »
نقل‌قول
واقعا گنو/لینوکس می‌گی؟ (با تفلظ صحیح؟ گنو اسلش لینوکس؟؟؟)
تلفض صحیح گنو اسلش لینوکسه ؟

نقل‌قول
به پیوندها و متون قبلی شما بسیار توجه کردم که فکر کنم به احتمال زیاد دانشجوی پزشکی باشید چرا که یا دارید از شیمی حرف میزنید یا دارید از زیست حرف میزنید !!!! شتاب دهنده های اتمی یا تاردیگرید چه ربطی به لینوکس داره؟؟؟!!! ???
در مثال هیچ مناقشه نیست.

نقل‌قول
پس شما قبول میکنید که یک شخص متعصب هستید؟؟؟؟!!! چون شما هم قبول نمیکنید؟؟!؟ ( شاید جفتمون هم متعصب محسوب میشیم)
اولا که لطف کن یکم تعداد ؟ و ! رو بیار پایین خیلی روو اعصابه
تعصب ساده بخوام بگم هر کسی نیست که پا فشاری ممی‌کنه . کسیه که روی عقیده غلط پافشاری می‌کنه زیر بار هم نمیره

نقل‌قول

فکر نمی کردم در جامعه شناسی هم تخصص داشته باشید!!! ;D

اگر بحث سر جامعه شناسی،زیست،شیمی هست که بهتره هرچه سریع تر این تاپیک قفل بشه!!!

با اینکه دوست ندارم این رو بگم اما : چه بخوایم . چه نخوایم لینوکس در جامعه عرف بیشتری داره.

دارید می پیچونیدش . ایشون نگفتن بنده به عنوان جامعه شناس ... همون طور که شما میگی مرغ گرونه دلیل نمیشه که وزیر اصناف مرغ فروشان (!) هستی  :D

نقل‌قول
(ته‌ش که به هیچ کدوممون جایزه نمی‌دن  :) )
من سر همتون رو خریدارم  ;D

ول کنید جون من حال دارید به خدا ! ( منم یک زمانی داشتم  :P) اون ده ها موضوع با همون موضوع (!!) رو بخونید عبرت بگیرید  :o
دیگر به انجمن باز نخواهم گشت شاید جایی با این نام پیدام کنید اگه کاری با من دارید : qxc9966@protonmail.com

• Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 10 امرداد 1402، 07:04 ب‌ظ »
بنده میخوام رو راست باشم.

اگر مخاطب من آدمی باشه که تا به حال کلمه گنو به گوشش نخورده باشه صد درصد از کلمه لینوکس استفاده میکنم.

بعد در مورد گنو و پروژه گنو میگم

بعد بهش اشاره میکنم که سعی بکنه به جای لینوکس از کلمه گنو/لینوکس استفاده کنه.

فکر نکنم حرفم معنای بدی داشته باشه یا درک کردن این موضوع زیاد دشوار باشه
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.

آفلاین 13Mahdi84

• Full Member
  • *
  • ارسال: 187
  • Arch-Gnome
« پاسخ #73 : 10 امرداد 1402، 07:57 ب‌ظ »
نقل‌قول از: learner:~$
بنده میخوام رو راست باشم.

اگر مخاطب من آدمی باشه که تا به حال کلمه گنو به گوشش نخورده باشه صد درصد از کلمه لینوکس استفاده میکنم.
بعد در مورد گنو و پروژه گنو میگم

بعد بهش اشاره میکنم که سعی بکنه به جای لینوکس از کلمه گنو/لینوکس استفاده کنه.

فکر نکنم حرفم معنای بدی داشته باشه یا درک کردن این موضوع زیاد دشوار باشه
درود
خب اینجوری که دارید یکی رو به راه اشتباه میبرین
اگر کسی تا حالا نه اسم گنو رو شنیده نه لینوکس رو بهتر نیست از گنو استفاده کنیم؟ و بعد بهش بفهمونیم که لینوکس و گنو چی هستن؟ والبته که بهش بگیم که گنو درست تره ولی میتونیم از گنو/لینوکس هم استفاده کنیم

اگه منتظر بمونیم که یکی ظهور کنه واسه کمک کردن به ما و بهتر کردن دنیا،
هیچ وقت این اتفاق نمیوفته مگه اینکه خودمون دست به کار بشیم و به هم دیگه کمک کنیم

• Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 10 امرداد 1402، 08:12 ب‌ظ »
درود.

خب دوست عزیز من در پیام ها و پیوند ها قبلی دلیل خودم رو گفتم.

عملا این بحثه بیخودیه که بیایم بگیم گنو؛گنو/لینوکس یا لینوکس چون هیچ پایان خاصی نداره.
مثل سمی کالونم( ; ).
خواستار پایان.
محکوم به کامپایل.