خب کسی که به گنو میگه لینوکس، اطلاعاتش در این موضوع کمه. آیا باید همهٔ دنبا به خاطر کم بودن اطلاعات شما یه مفهومی رو غلط بگن؟
فکر کنم منوبا یکی دیگه اشتباه گرفتید یا دارید بحث رو میپچونید؛ چون من نگفتم لینوکس گفتم فقط گنو/لینوکس بهتره ( برای بار دهزارم )
در اصل اینچیزی که گفتید هیچ ربطی نداشت!!
-------------------------------------
خب این هم از کم بودن اطّلاعات شماست. تاردیگرید تلفّط انگلیسی اسم تاردیگراده! البته این که شما اطلاعات کمی دارید در این مورد اصلاً نکتهٔ منفیای نیست. چون تخصّص شما این نیست و ازتون انتظار هم نمیره بلد باشید. ولی این که برید به جانورشناسها گیر بدید که به تاردیگراد نگو تاردیگراد، بگو تاردیگرید چون من راحتترم،
درسته تخصص من این نیست و حرف شما کاملا صحیحه اما اینکه من با علاقع خودم رفتم به عنوان اطلاعات عمومی این موضوع رو خوندم زمین تا آسمون با چیزی که میگید فرق داره!!!
به پیوندها و متون قبلی شما بسیار توجه کردم که فکر کنم به احتمال زیاد دانشجوی پزشکی باشید چرا که یا دارید از شیمی حرف میزنید یا دارید از زیست حرف میزنید !!!! شتاب دهنده های اتمی یا تاردیگرید چه ربطی به لینوکس داره؟؟؟!!!
نشون میده هوشتون زیر حد متوسّطه.
خب الان این توهینه ؟؟!! اگر توهین هست که
فعلا از این توهین میگذرم
------------------------------------------------
این مورد که کلّاً بیربط بود. کسی که به گنو میگه لینوکس اطّلاعات کمی در این مورد داره و ازش انتظار هم نمیره بلد باشه. ولی این که بره به متخصّصها گیر بده که به گنو نگو گنو، بگو لینوکس چون من راحتترم، نشون میده هوشش زیر حد متوسّطه.
کاملا مشخص شد که طرف حساب شما یکی دیگه ست یا اگر هم اینطور نیست شما کاملا دارید بهانه میارید!! چرا بحث رو به حاشیه میکشید؟؟ من که نگفتم بگید لینوکس!!! فکر کنم شما فقط دارید بدون هیچگونه تفکر متون رو ارسال میکنید.
فکر کنم فقط شمایید که دارید پافشاری میکنید که گنو؛ لینوکسه!! چون من چنین چیزی نگفتم !! گفتم
گنو/لینوکس!!------------------------------------------------------------------------------
تعصّب رو شما دارید که می خواید به خاطر تعصّبتون اسم یه چیزی رو به یه چیز دیگه عوض کنید!
اولا این شمایید که به گنو/لینوکس میگید گنو!! واقعا جالب شد چون حرفت ضد خودت شد
و خب قراره این آزمایش چی رو نشون بده؟ واقعیتها با نظرسنجی عوض نمیشن!
این حرف شما رو به معنای تسلیم شدن در این موضوع در نظر میگیرم
کی گفته تعین نمی کنند؟؟
درست در همه مواقع تعیین نمیکنند اما در بعضی از مواقع تعیین می کنند ( نه در همه موارد!*)
------------------------------------
و خب الآن داره. اطّلاعات درستی هم داره. مشکل ما این آدمها نیستن. چون درست یاد میگیرن. مشکل احمقهایی هستن که غلط یادگرفتن و به خاطر تعصّبشون حاضر نیستن بپذیرن اشتباه می کردن
کاملا با این وضعیت حرف شما رو قبول دارم!!!
پس شما قبول میکنید که یک شخص متعصب هستید؟؟؟؟!!! چون شما هم قبول نمیکنید؟؟!؟ ( شاید جفتمون هم متعصب محسوب میشیم)
-----------------------------------------------------------
خب شما الآن خودت جای اون بقال هستی که یکی بهت اشتباه گفته اسم گنو، لینوکسه و الآن به خاطر تعصّبی که داری، روی اون اشتباه پافشاری میکنی.
هیچ ربطی نداشت!!الان خودتون هم میگید که گنو غلطه و لینوکس درسته!!!!؟
-------------------------------------------------------------------
چیه این نسل چدید دارن!
فکر نمی کردم در جامعه شناسی هم تخصص داشته باشید!!!
اگر بحث سر جامعه شناسی،زیست،شیمی هست که بهتره هرچه سریع تر این تاپیک قفل بشه!!!
با اینکه دوست ندارم این رو بگم اما : چه بخوایم . چه نخوایم لینوکس در جامعه عرف بیشتری داره.