انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: ما بیشتر از ۱ درصدیم!  (دفعات بازدید: 5187 بار)

0 کاربر و 10 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
ما بیشتر از ۱ درصدیم!
« : 14 مهر 1389، 02:45 ق‌ظ »
دوستان اوبونتویی یک سایت داره آمارگیریه جالبی می‌کنه که کاربران دسکتاپ گنو/لینوکس چند نفر هستند.
شما هم ثبت‌نام کنید
خواهش می‌کنم جوگیر نشید :) و با چند تا ایمیل ثبت‌نام کنید که آمار سایت بره بالا. ممنون
راستی یک مطلب در این‌باره در وبلاگم هم نوشتم:
ما بیشتر از ۱ درصدیم!
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین ibtkm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
    • وبلاگ من درباره ی امنیت , لینوکس و برنامه نویسی
پاسخ به: ما بیشتر از ۱ درصدیم!
« پاسخ #1 : 14 مهر 1389، 11:47 ق‌ظ »
نمی دونم کار درستیه که الکی امار سایت رو بالا ببریم یا نه. ولی خب همه که این سایت رو نمی شناسن.  پس ما چند تا چند تا می فرستیم به جای اون ها. خب پس حله. مشکل نداره!!۱
تفکر آزاد به همراه تصمیم گیری آزاد در دنیای آزاد. این است دنیای لینوکس.

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #2 : 14 مهر 1389، 01:11 ب‌ظ »
نمی دونم کار درستیه که الکی امار سایت رو بالا ببریم یا نه. ...  مشکل نداره!!۱
البت مشکل داره! توجیه و بهانه هم نداره! اگه کاربران لینوکس زیر یک درصد هستن بهتره که توسعه دهندگان اونو بدونن و نقاط ضعف و قدرت اونو بررسی کنن تا از یک درصد بره بالاتر!
آمارها چیزهای با ارزشی هستن! لطفا اونها رو خراب نکنید!
نگران کم شدن جمعیت هم نباشید لطفا! اونکه بخواد به لینوکس کارها امتیاز بده چه یک درصد چه نیم درصد خواهد داد و اونی هم که نخواد بده چهل درصد هم که باشن نخواهد داد!
ولی البته وظیف شماست اگر می خواهید که واقعا کمکی کرده باشید که بخوبی اطلاع رسانی کنید تا اونهائی که نمی دونن این آمارگیری برگزار می شه هم بیان و بدونن ;)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #3 : 14 مهر 1389، 01:35 ب‌ظ »
به نظر من کار مسخره ایه که تو یه نظر سنجی چند بار شرکت کرد حتی اگه به نفع ما باشه...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #4 : 15 مهر 1389، 03:46 ب‌ظ »
بابا واضحه که کاربران گنو/لینوکس بیشتر از یک درصدن! وقتی Sabayon به تنهایی 47311977 بار دانلود شده، دیگه میتونید یه تصوری از کل گنو/لینوکس و مقدار کاربرای اون داشته باشید. تازه روز به روز با جامع تر شدن ساپورت سخت افزاری گنو/لینوکس و همچنین نرم افزارهای اون کاربرای بیشتری جذبش میشن.

آفلاین mrmohsen

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 291
« پاسخ #5 : 15 مهر 1389، 04:44 ب‌ظ »
اصلا بهتر بگذاريد همون يك درصد بمونه كلاسش بيشتره ميگيم تعداد كاربران لينوكس يك درصد بيشتر نيست و اونايي هم كه بالينوكس كار مي كنند خيلي حرفه اي ترن و گرنه همه با لينوكس كار مي كردن :d
اينو گفتم كه بدونيد ميشه نيمه خالي ليوان روهم ديد نه؟
پس نيازي نيست آمار رو براي بالا بردن تعداد كاربران دستكاري بكنيم وكه اينكار باعث عدم پيشرفت لينوكس ميشه ( آمارها واسه پيشرفته ديگه نه؟

پس نتيجه مي گيريم نبايد بجاي بقيه اسممون رو ثبت كنيم( چه نتيجه گيري اي)

امام صادق (ع): دوست ندارم شما جوانان را بر غیر از دو گونه ببینم:دانشجو یا دانشمند

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #6 : 15 مهر 1389، 04:52 ب‌ظ »
من که شرکت نخواهم کرد!!
نه وجدانی چرا باید کاربرا لینوکس بیشتر بشن ؟
خداییش کلاس نداره بگی من لینوکس کار میکنم :D  ولی چند وقت دیگه همه میگن خوب ما هم لینوکسی هستیم!!! اااااااه چه ضایع کننده!!!
آخه چرا واسه خودمون شر بخریم؟ که دو نفر دیگه هم به لینوکسیا اضافه بشن و بگن ببخشید من میخواستم mp3 گوش کنم ولی بابام نمیزاره به نظرتون  مامانم تو  لینوکس میزاره !!!!!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین ibtkm

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
    • وبلاگ من درباره ی امنیت , لینوکس و برنامه نویسی
« پاسخ #7 : 15 مهر 1389، 05:19 ب‌ظ »
عزیزم شما لینوکس کار می کنید که کلاس بذارید یا لینوکس رو بین ملت ترویج بدید یا هیچ کدوم ؟!!!
تفکر آزاد به همراه تصمیم گیری آزاد در دنیای آزاد. این است دنیای لینوکس.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 15 مهر 1389، 05:23 ب‌ظ »
عزیزم شما لینوکس کار می کنید که کلاس بذارید یا لینوکس رو بین ملت ترویج بدید یا هیچ کدوم ؟!!!
شما زیاد جدی نگیر!
عمو O0 ماست دیگه!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #9 : 15 مهر 1389، 05:28 ب‌ظ »
چه جالب من عزیز شما هستم :o
برای جواب به پست عمو :guitar: مراجع فرمایید!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #10 : 15 مهر 1389، 05:39 ب‌ظ »
اصلا بهتر بگذاريد همون يك درصد بمونه كلاسش بيشتره ميگيم تعداد كاربران لينوكس يك درصد بيشتر نيست و اونايي هم كه بالينوكس كار مي كنند خيلي حرفه اي ترن و گرنه همه با لينوكس كار مي كردن :d
پس نيازي نيست آمار رو براي بالا بردن تعداد كاربران دستكاري بكنيم وكه اينكار باعث عدم پيشرفت لينوكس ميشه ( آمارها واسه پيشرفته ديگه نه؟

من که شرکت نخواهم کرد!!
خداییش کلاس نداره بگی من لینوکس کار میکنم :D  ولی چند وقت دیگه همه میگن خوب ما هم لینوکسی هستیم!!! اااااااه چه ضایع کننده!!!
آخه چرا واسه خودمون شر بخریم؟ که دو نفر دیگه هم به لینوکسیا اضافه بشن و بگن ببخشید من میخواستم mp3 گوش کنم ولی بابام نمیزاره به نظرتون  مامانم تو  لینوکس میزاره !!!!!

علیرضا جون چه شما یا کلا ما شرکت کنیم چه نکنیم تاثیری توی تعداد کاربران واقعی گنو/لینوکس نداره و توسعه دهندگان هر توزیعی تقریبا میدونن تعداد کاربراشون چقدره و نظر سنجی این سایت هم مگر اینکه توی کل هوم پیج های توزیع های مختلف گنو/لینوکس قرار بگیره تا شاید به اون چیزی که هدفشه برسه و نظرسنجی جامعی بشه.

میدونم که این صحبت ها رو به شوخی میگی ولی کلا اگر به کلاس گذاشتن و خاص بودن و با همه فرق داشتن علاقه داری میتونی بری از همین الان روی FreeBSD یا OpenBSD کار کنی که کاربرانی خیلی کمتر از گنو/لینوکس داره و کلی بیشتر میتونی باهاش کلاس بذاری!

و نکته اخر اینکه دلیل اصلی کم بودن کاربران گنو/لینوکس یا حالا سیستم عامل های کم کاربرتر از اون، این نیست که خیلیا از وجودش اطلاع ندارن یا تستش نکردن، بلکه سطحی از دانشه که هر کاربر گنو/لینوکس تا به اون سطح نرسه نمیتونه ادعا کنه حتی کاربر معمولی گنو/لینوکسه و از اونجایی که رسیدن به این درجه کلی مطالعه و صبر و حوصله میطلبه اغلب مردم یا اصلا سراغش نمیرن یا یه تستی میکنن و بی خیالش میشن یا اصلا وقتشو ندارن بخوان بشینن گنو/لینوکس یاد بگیرن تا وقتی سیستم عامل هایی مثل ویندوز به راحتی هر چه بیشتر و بدون احتیاج به هیچ دانشی تمام نیازهاشونو براورده میکنه.

به همین دلیله که به بعضی دوستان میگم اینقد حرف های خنده دار در مورد نابودی مایکروسافت و ویندوز نزنن، چون تا همیشه این روند ادامه داره و گنو/لینوکس هیچ وقت نمیتونه کاربران معمولی ویندوز رو به خودش اختصاص بده. چرا؟ چون اصلا هدفشون با هم فرق میکنه!

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #11 : 15 مهر 1389، 05:42 ب‌ظ »

من که شرکت نخواهم کرد!!
خداییش کلاس نداره بگی من لینوکس کار میکنم :D  ولی چند وقت دیگه همه میگن خوب ما هم لینوکسی هستیم!!! اااااااه چه ضایع کننده!!!
آخه چرا واسه خودمون شر بخریم؟ که دو نفر دیگه هم به لینوکسیا اضافه بشن و بگن ببخشید من میخواستم mp3 گوش کنم ولی بابام نمیزاره به نظرتون  مامانم تو  لینوکس میزاره !!!!!
به همین دلیله که به بعضی دوستان میگم اینقد حرف های خنده دار در مورد نابودی مایکروسافت و ویندوز نزنن، چون تا همیشه این روند ادامه داره و گنو/لینوکس هیچ وقت نمیتونه کاربران معمولی ویندوز رو به خودش اختصاص بده. چرا؟ چون اصلا هدفشون با هم فرق میکنه!
+1 و البته آورین ;)

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #12 : 15 مهر 1389، 11:00 ب‌ظ »
هر نظرسنجیه یک دلیل و هدفی داره. هدف این نظرسنجی اینه که به شرکت‌های نرم‌افزاری بفهمونه ما از ۱درصد بیشتریم که واسه این سیستم‌عامل نرم‌افزار بنویسند چون شرکت‌های نرم‌افزاری دلیل ننوشتنشون اینه که میگن کاربرای دسکتاپ گنو/لینوکس تعداد کمی هستند و تا موقعی که بیشتر نشن ما نرم‌افزار واسه این سیستم‌عامل نمی‌نویسیم. در همین رابطه مهرداد عزیز نویسندهٔ نرم‌فزار چغوک مطلبی در وبلاگش با عنوان «جنبش «ما یک‌درصدیم»» نوشته‌است همچنین خودم هم در این رابطه نوشتم.

هیچ‌وقت ما نگفتیم مایکروسافت نابود بشه یا ویندوز از بین بره ما میگیم که در حال حاضر سیستم‌عامل گنو/لینوکس از هر لحاظی از سیستم‌عامل مایکروسافت برتری داره الا نداشتن نرم‌افزارهای زیاد. در این جنبش (به تعبیر مهرداد) ما می‌خوایم بگیم ما بیشتر از ۱درصدیم همین و بس.

درضمن دلیل‌های غیرمنطقی نیارید که این سیستم‌عامل دانش فنی زیادی می‌خواد. من این سیستم‌عامل رو (اوبونتو و mFatOS) رو به ویندوزی‌های اصیل و حتی بچه‌های ۱۳-۱۴ ساله دادم بدون هیچ مشکلی با اون کار می‌کنند. من خیلی از ویندوزی‌ها رو دیدم که دیگه از این‌که هی ویندوز عوض کردن خسته شدند فکر می‌کنم برای خیلی‌ها مبارزه با ویروس‌های ویندوز خیلی سخت‌تر از کلیک کردن در Ubuntu Software Center برای نصب نرم‌افزار باشه.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #13 : 15 مهر 1389، 11:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
هیچ‌وقت ما نگفتیم مایکروسافت نابود بشه یا ویندوز از بین بره ما میگیم که در حال حاضر سیستم‌عامل گنو/لینوکس از هر لحاظی از سیستم‌عامل مایکروسافت برتری داره الا نداشتن نرم‌افزارهای زیاد. در این جنبش (به تعبیر مهرداد) ما می‌خوایم بگیم ما بیشتر از ۱درصدیم همین و بس.
منظور ایشون اصلا این نبود که شما این حرفو زدید.  ;D منظور اشخاص دیگه بود...

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • Long Live KDE
« پاسخ #14 : 16 مهر 1389، 12:02 ق‌ظ »
هر نظرسنجیه یک دلیل و هدفی داره. هدف این نظرسنجی اینه که به شرکت‌های نرم‌افزاری بفهمونه ما از ۱درصد بیشتریم که واسه این سیستم‌عامل نرم‌افزار بنویسند چون شرکت‌های نرم‌افزاری دلیل ننوشتنشون اینه که میگن کاربرای دسکتاپ گنو/لینوکس تعداد کمی هستند و تا موقعی که بیشتر نشن ما نرم‌افزار واسه این سیستم‌عامل نمی‌نویسیم. در همین رابطه مهرداد عزیز نویسندهٔ نرم‌فزار چغوک مطلبی در وبلاگش با عنوان «جنبش «ما یک‌درصدیم»» نوشته‌است همچنین خودم هم در این رابطه نوشتم.

درضمن دلیل‌های غیرمنطقی نیارید که این سیستم‌عامل دانش فنی زیادی می‌خواد. من این سیستم‌عامل رو (اوبونتو و mFatOS) رو به ویندوزی‌های اصیل و حتی بچه‌های ۱۳-۱۴ ساله دادم بدون هیچ مشکلی با اون کار می‌کنند. من خیلی از ویندوزی‌ها رو دیدم که دیگه از این‌که هی ویندوز عوض کردن خسته شدند فکر می‌کنم برای خیلی‌ها مبارزه با ویروس‌های ویندوز خیلی سخت‌تر از کلیک کردن در Ubuntu Software Center برای نصب نرم‌افزار باشه.

در مورد اینکه مخاطب من در مورد اون جمله اخرم چه کسانی بودن m0si عزیز لطف کردن گفتن و اگر شما هم بیشتر به این فروم سر میزدید متوجه میشدید...

و اما در جواب بقیه صحبتاتون توی پست قبلیم گفتم که این نظرسنجی از نظر من هیچ وقت اون جامعیت و اعتبار لازم رو بدست نمیاره٬ چون حداقل هدفش ۱۰۰۰۰۰۰۰ میلیون رای هست که تا ۳ سال دیگه هم به این مقدار نمیرسه!
گذشته از این با یه نمونه گیری ساده میشه تخمینی از کل کاربران گنو/لینوکس زد و همونطور که گفتم دولوپرهای هر توزیع هم مقدار تقریبی کاربراشونو میدونن و تنها چیزی که شرکت های نرم افزاری لازم ندارن این نظرسنجیه.

مشکل اینجاست که شما تعصبتون اجازه نمیده واقعیات رو ببینید٬ دلیلی که شرکت های نرم افزاری برای گنو/لینوکس برنامه تولید نمیکنن ولی تند و تند نرم افزارهای تحت ویندزو ریلیس میکنن اینه که سیاست های اقتصادیشون در هماهنگی کامل با مایکروسافت و در تضاد با گنو/لینوکسه. مثلا توقع دارید ادوبی بیاد فتوشاپ رو برای گنو/لینوکس بسازه؟! :D خب معلومه هیچ وقت اینکارو نمیکنه! چون فلسفه گنو/لینوکس چیز دیگریست و اهداف این شرکت ها چیز دیگری! شما یه شرکت معروف و بزرگ که نرم افزارهای آزاد ارائه میده ولی فقط برای ویندوز :o به من معرفی کن تا ببینم کدوم شرکت نرم افزاریه که منتظر نتیجه این نظرسنجی نشسته؟!! گنو/لینوکس در حال حاضر از نظر منابع نرم افزاری بسیار پیشرفته هستش و اگر نرم افزاری ویندوزی لازم باشه؛ نرم افزارهایی مثل Wine برای همین مسئله به وجود اومدن!

در مورد راحتی کار با گنو/لینوکس صحبت شما رو با یه مثال براتون تمثیل میکنم تا خوب متوجه شید! حرف شما مثل این میمونه که یه آشپز ماهر بیاد چندین ساعت وقت بذاره و یه غذای فوق العاده خوشمزه درست کنه و ما فقط اون غذا رو بخوریم و بعدش ادعامون بشه چون اون غذا رو خوردیم پس بلدیم درستش کنیم. AriOS اون غذاست و مهدی جون آشپز و رفقای شما بخور! خودتون توی حرفاتون جواب خودتون رو دادین٬ میگین AriOS براشون نصب کردین٬ یعنی ساعت ها کار و شخصی و بهینه سازی رو که اونا خودشون باید انجام میدادن یکی دیگه براشون انجام داده. آیا به چنین کسانی میشه گفت کاربر گنو/لینوکس؟! چون توی گنو/لینوکس آهنگ گوش میکنن و فیلم نگاه میکنن دیگه شدن کاربر گنو/لینوکس؟! نه جانم٬ اینطور نیست. به قول علیرضا یه حرف خوبی زد٬ گفت من فکر میکردم یه کاربر ساده گنو/لینوکس باید اوسای ترمینال باشه ولی با این پیشرفت محیط های گرافیکی٬ ترمینال مخصوص کاربران فوق حرفه ای شده!!!

من بازم توی پست قبلم گفتم؛ هدف ویندوز و گنو/لینوکس با هم متفاوته. اگه قرار بود که کار با گنو/لینوکس راحت باشه چه احتیاجه که بیایم گنو/لینوکس! ویندوز راحت ترین و یوزر فرندلی ترین سیستم عامل دنیاست و همیشه هم هدفش این بوده و خواهد بود. هدف گنو/لینوکس ارائه بیشترین قدرت و انتخاب ممکن به یوزره که صد البته کار ساده ای نیست و همونطور که گفتم مطالعه و صبر و حوصله فراوان میخواد.

هر وقت دوستان شما تونستند مثل یک مکانیک مشکلات سیستم عامل رو با ترمینال حل کنن٬ کانفیگوریشن فایل های مختلف توی سیستم رو ویرایش و تنظیم کنن٬ سورس های مختلف رو کامپایل کنن٬ به جای لقمه دور سر چرخوندن های گرافیکی با ترمینال کار ۱۰ دقیقه ای رو ۱ دقیقه ای انجام بدن و ... اونوقت میشه بهشون گفت کاربر واقعی گنو/لینوکس. چون به هدفی که گنو/لینوکس داره جامه عمل پوشوندن...
« آخرین ویرایش: 16 مهر 1389، 12:38 ق‌ظ توسط Pyruzan »