دور از جون كي گفته آدم نيست آخه!
خب چنين كار هايي رو هم ميشه با گوشي موبايل كه ADSL ايرانسل هم داره انجام داد!
بهتره به اين افراد گفت كاربران دسكتاپ!!!
چرا كه توي هر دسكتاپي ميشه اين كارهاي زيبا رو انجام دادى!
در مورد user friendly بودن ويندوز خوب يه نگاه به دور و بمون ميشه فهميد - ويندوز ساده است - قابل دسترس - كار راه انداز - و . و . و.!
البته بستگي داره كه يوز فرندلي از نظر شما چيه!!!
سلام
اولا که تا بحث بالا نگرفته دوستان یادتون باشه که تاپیک رو منحرف نکنید. یادتون باشه که قرار نیست با هم بجنگید. ویندوز و لینوکس هر چی هست کاربرای خودش رو داره و خیلیها هم تعصب بی مورد سر یه مواردی نشون میدن. البته مخاطب من شخص خاصی نیست. ولی چون از سال ۸۶ با این انجمن آشنا هستم موارد زیادی رو در این زمینه دیدم. پس با اجزاتون بدون هیچ تعصبی میخوام چند مورد رو ذکر کنم:
۱− اولا که مفهوم User Friendly به معنی کاربر پسند هست و کاربر هم سیستم عاملی رو میپسنده که کار باهاش راحت باشه. حتی یک کاربر متخصص کامپیوتر هم دوست نداره که کار رو برای خودش سخت بکنه. حالا اینکه ویندوز و لینوکس تا چه حد کاربر رو راضی میکنند و در واقع مورد پسندشون واقع میشه رو خود کاربرها تشخیص میدن و نباید راجع به عقاید شخصی افراد چیزی رو به اونها القا کرد. در مورد کاربرپسندی لینوکس باید حقیقتا قبول کرد که کار کردن با گنو لینوکس در محیطی گرافیکی خیلی راحتر شده و امکانات و نرم افزارهای واقعا زیادی نسبت به گذشته به اون اضافه شده و هر روز هم شاهد ظهور یه نرمافزار جدید هستیم و و و
۲− در مورد این هم که یه کاربر از کامپیوترش برای آهنگ و فیلم نگاه کردن استفاده میکنه، خوب این به کسی ربطی نداره و نباید به اون ایراد گرفت. خوب یکی از موارد استفاده کامپیوتر این هست. دلیل نمیشه که هر کی کامپیوتر خرید بره با اون 3D و یا برنامهنویسی کار کنه و یا عشق این باشه که هر روز یه توزیع رو امتحان کنه و ضمنا کسی هم که از گنو لینوکس برای این کارها استفاده میکنه خب قطعا مسلما و یقینا کاربر گنولینوکس هست دیگه. این که جای هیچ شک و شبههای نداره.
۳− کجای ویندوز سادس؟ اگر این مساله که همه چیز رو مخفی میکنه و کاربر نمیدونه که اون پشت چه اتفاقی داره میافته، سادگی هست که من در این زمینه هیچ بحثی ندارم چون اختلاف عقیده داریم به شدت. چند روز پیش میخواستم روی یه لپتاپ دو تا نرم افزار نصب کنم که هر دوی اینها برای راه اندازی احتیاج به پورت COM1 داشتند و من از این مساله آگاهی نداشتم. خلاصه بعد از کلی این ور اون ور کردن آخرش اینو فهمیدم و هر دوی پرتها روی COM1 تنظیم کردم. این کار من باعث شد که این برنامهها با هم در استفاده از این پورت دچار تداخل بشن و پورت COM1 کلا از کار افتاد و دیگه هم درست نشد (این که میگم دیگه هم درست نشد واقعا میگم ها. نه اینکه بگید ۵ دقیقه ور رفت نتونست. نه این طور نبود) و من مجبور به نصب مجدد ویندوز شدم. ولی اگر فایلهای پیکربندی این پورتها مشخص بود میتونستم اون تنظیمات رو پاک کنم و دوباره اعمال کنم. البته از این مشکلات که کاربر در نهایت متحیر شدن مجبور به نصب مجدد ویندوز میشه کم نیستند. خودتون هم میدونید و اصلا نیازی به بحث سر این موضوع نیست.
خلاصه سرتون رو در نیارم. من قبلا از ویندوز زیاد طرفداری میکردم. البته هیچ موقع منکر این نمیشم که مایکروسافت بزرگترین و معتبرترین شرکت نرمافزاری دنیاست و واقعا دوست دارم یه روزی بتونم توی این شرکت کار کنم و از این شعارها که "وای اسم ویندوزو نیار"، "ویندوز اخه" و شبیه اینها که امل بازیای بیش نیستند، هم بشدت متنفرم. ولی حقیقتا باید قبول کرد که گنو لینوکس با توجه به رایگان و آزاد بودن اون الان از ویندوز خیلی سر تره. البته همونطور که هممون میدونیم رایگان بودن، فعلا در ایران که نرمافزارهای داخلی هم به راحتی کپی میشن، خیلی معنی نداره. ولی یه روز میرسه که همه معنی اونو درک میکنن و اون روزه که میگن "وای چه ویندوز خوشکلیه این لینوکس!" و همه از اون استفاده میکنن. البته تنها رایگان بودن دلیل بر این نیست که من میگم یه روز همه ارزش واقعی این سیستم عاملو میفهمنا. نه. این سیستمعامل حداقل به نظر من در حال حاضر چند ایراد خیلی جزئی داره از قبیل یه دانلود منیجر خوب جهت زمانبدی دانلودها (البته نگران این موضوع نباشید. چون زمانی که کپی رایت رعایت بشه دیگه به دانلود شبانه فیلم و نرمافزارهای متفاوت از vatandownload، asandownload و ... احتیاجی نیست!
با همون wget به بهترین شکل میشه مدیریت دانلودها رو به عهده گرفت
) وگرنه واقعا از همه لحاظ کامله چه زیبایی و چه کارایی و چه پایداری
امیدوارم حرفام کسی رو ناراحت نکرده باشه. مخصوصا شما علیرضا جون