انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نصب اوبونتو در درایو دیگری به غیر از درایو ویندوز(حل شد)  (دفعات بازدید: 1696 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 34
من میخوام اوبونتو درکنار ویندوز نصب کنم اکثر جاها دیدم از درایو ویندوز شرینک میکنن برای نصب اوبونتو میخوام ببینم من با درایو دیگه ای هم به غیر درایو ویندوز میتونم این کار رو انجام بدم
« آخرین ویرایش: 29 امرداد 1402، 01:03 ب‌ظ توسط elyas6126 »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
هنگام نصب، خودش یه گزینه داره برای نصب کنار ویندوز، همه کارهای مورد نیاز رو خودکار انجام می‌ده، کاری نیاز نیست بکنید.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
بله میتونید.

در بخش پارتیشن بندی میتونید مشخص کنید که از اون درایو استفاده بشه. اگر مشکلی داشتید اینجا بگین که دوستان کمک کنن  (:

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2657
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
منظورتون از یک درایو دیگه چیه؟ منطورتون دیسک دیگست یا یک درایو؟ اگه منظورتون یک درایوه اون درایو توسط چه چیزی استفاده میشه؟ بنظرم برای جلوگیری از از بین رفتن اطلاعاتتون اطلاعات زیر را بفرستید.
بنظرم بهتره یک عکس از وضعیت دیسک ها و پارتیشن هاتون و اینکه در کدام پارتیشن میخواین نصب کنین بفرستین.
Super + x را بگیرین و دیسک منیج منت را بزنید و اسکرین شات بفرستید برای بارگزاری عکس انتخاب های اختیاری بیشتر ... را بزنید.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
ببینین من میخوام از درایو یا دیسک (نمیدونم کدومش درسته) به غیر از دیسک ویندوز استفاده کنم الان رو این دیسکی که با خط قرمز جدا کردم تو عکس که 374 گیگابایت هست یه پارتیشن جدا کنم و یه دسک مجزا بشه و روش اوبونتو نصب کنم اگر بشه چون اکثر ویدیوهایی که دیدم همه یا به صورت مجازی نصب کرده بودن یا از خود دیسک :c یا همون ویندوز استفاده کرده بودن من چون فضای دیسک وندوزم زیاد نیست میخوام روی یه دیسک دیگه ای نصب کنم ...و اگه برای جدا کردن پارتییشن از دیسک 374 گیگابایتیم نرم افزار یا ابزاری داخل وندوز هست بهم معرفی کنین ممنون میشم

• High Hero Member
  • *
خب پس شما منظورتون اینه که نمیخوام بزنم یه درایو را تیکه کنم، میخوام از کل یک درایو استفاده کنم؟
خب بله میشه ولی قبلش باید اون درایو را دلیت کنید چون ویندوز الآن اونو به عنوان یک درایو  خودش میشناسه و شما باید اونو unallocate کنید وگر نه براتون بعد نصب اوبنتو مشکل پیش میاد. روی اون درایو راست کلیک کنید و Delete Volume را بزنید تا دیگه ویندوز از اون استفاده نکنه ولی حواستون باشه با دلیت اون پارتیشن کل فایلای توشم نابود میشه.
حواستون به mbr یا gpt بودن کل هاردتونم باشه که ایزو اوبونتو را درست روی فلش بریزید. اگه نمیدونید mbr و ،gpt چیه بگید و اوبونتو را نصب نکنید تا اطلاعاتتون نره هوا

راستی اگه کل اون درایو ۳۰۰ و خورده گیگی را برای اوبنتو استفاده کنید برای استفاده از ویندوز و ذخیره اطلاعاتی که از اونا در ویندوز استفاده می‌کنید جا کم میاریدا!
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1402، 12:40 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
اگه یه مقدار از همون درایو رو shrink کنم چی؟ منظورم همون درایو 374 گیگابایتی هست مثلا 60 گیگش رو شرینک کنم و اوبونتو رو اون نصب بشه بجای دیسک وندوز

• High Hero Member
  • *
اگه یه مقدار از همون درایو رو shrink کنم چی؟ منظورم همون درایو 374 گیگابایتی هست مثلا 60 گیگش رو شرینک کنم و اوبونتو رو اون نصب بشه بجای دیسک وندوز
بله میشه یه مقداری از اونو شیرنک کرد و مشکلی هم نداره. مثلا ۱۰۰ گیگشو شیرین کنید، میشه در زمان نصب همین ۱۰۰ گیگو برای پارتیشن های هوم و روت تیکه تیکه کرد. در زمان نصب ۲۵ یا ۲۰ گیگو به روت و بقیه را به هوم اختصاص بدید و خب حواستون به پارتیشن تیبل هم باشه که کل اطلاعاتتون نره هوا. میدونید که منظورم از پارتیشن تیبل ، mbr و gpt چیه؟
 درضمن بنظرم دبیان بهتره. ؛)

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
نه اون دیسک کلا خالیه فقط یه سوال دیگه اینکه مثلا من 100 گیگ این دیسک رو شرینک کنم برای اوبونتو میتونم از ما بقیش رو ویندوز استفاده کنم درسته؟

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
و یه سوال دیگه بکنم دیگه تمام اونم اینکه من روی این درایو 374 گیگابایتی اوبونتو بریزم موقع بوت شدن گزینه اینکه روی ویندوز بخوام بوت شم یا اوبونتو هم اون اول برام میاره دیگه؟

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
نه اون دیسک کلا خالیه فقط یه سوال دیگه اینکه مثلا من 100 گیگ این دیسک رو شرینک کنم برای اوبونتو میتونم از ما بقیش رو ویندوز استفاده کنم درسته؟
بله میتونید، فقط اون ۱۰۰ گیگ unallocte میشه و ۲۶۰ گیگشقابل استفاده برای ویندوزه.
نقل‌قول
و یه سوال دیگه بکنم دیگه تمام اونم اینکه من روی این درایو 374 گیگابایتی اوبونتو بریزم موقع بوت شدن گزینه اینکه روی ویندوز بخوام بوت شم یا اوبونتو هم اون اول برام میاره دیگه؟
اگه در زمان نصب اوبونتو گزینه نصب grub را بزنید بله.
و یک سوال دیگه و تمام نداریم، شما هرچه قدر خواستید میتونید بپرسیدـ
به پارتیشن تیبل توجه کنید. بلدید که ایزوی اوبونتو رو چجوری روی فلش بریزید و پارتیشن تیبلو بر اساس هاردتون انتخاب کنید که کل اطلاعاتتون نره هوا؟ اگه نمیدونید اینایی که گفتم برای چی هستن و اصلان چین فعلا اوبونتو را نصب نکنید تا متوجه شید شون و بعد اقدام به نصب کنید
دیسک به کل سخت افزار ذخیره سازی میگن مثل Disk 0 ی که شما دارید. و درایو یا پارتیشن هم به تیکه های مجزا شده اون. مثل درایو سی، دی و ..    یک دیسک میتونه از یک تا x پارتیشن داشته باشه

اگه روند نصب و ریخت ایزو روی فلش و ... را درست برید جای نگرانی نیست ولی باز بهتره که اگه فایل مهمی در تمام پارتیشن هاتون دارید از اونا در یک دیسک دیگه پشتیبانی داشته باشین.
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1402، 01:28 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
ممنون از شما واقعا... فقط من پارتیشن تیبل هاردمو کجا باید چک کنم چون فلش رو میدونم رو MBR بوتیبل کردم ولی هاردم نمیدونم چیه

• High Hero Member
  • *
ممنون از شما واقعا... فقط من پارتیشن تیبل هاردمو کجا باید چک کنم چون فلش رو میدونم رو MBR بوتیبل کردم ولی هاردم نمیدونم چیه
ابتدا در قسمتی که دایره سبز رنگ هست راست کلیک کنید و گزینه Properties را بزنید و بعد برید در سربرگ Volumes که در عکس دوم هست. در عکس دوم برای مثال پارتیشن تیبل mbr هست، شما مال خودتونو ببینید.

اگه در کل پارتیشن هاتون هیچ فایل مهمی ندارید یا ازشون بکاپ دارید و پارتیشن تیبلتونم mbr هست بنظرم می ارزه که بزنید کل هاردو فرمت و پارتیشن تیبلو gpt کنید، اگه پیش فرض gpt هست که چه بهتر، فقط شبی دیگه نصبو شروع نکنید تا اگه مشکلی سوالی براتون پیش اومد بتونید جوابی براش بگیرید.
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1402، 01:42 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »

آفلاین elyas6126

• Jr. Member
  • *
الان هاردم پارتیشنش gpt پس فلش رو هم باید رو gpt بوتیبل کنم درسته؟

• High Hero Member
  • *
الان هاردم پارتیشنش gpt پس فلش رو هم باید رو gpt بوتیبل کنم درسته؟
حتما و بله.
بلدید که با نرم افزار روفوس با پارتیشن تیبل gpt ایزو را بوتیبل کنید؟ شب خوش  :)
« آخرین ویرایش: 28 امرداد 1402، 01:46 ق‌ظ توسط 🇬🇧United Kingdom🇬🇧 »