سلام
گفتم تاپیک درست کنم در مورد خاطرات گنو/لینوکسی که دارید
به شخصه برای من بیشترش از ویم و ترمینال آب میخوره
نمیدونم چرا ولی هروقت به هرکسی محیط ترمینال یا کد زنی در ویم رو توضیح میدم تعجب میکنه! مخصوصا کاربرای ویندوز !! خیلی خنده داره:)
یادمه یه روز لپ تاپم رو بردم پیشه دوستم که فقط بهش بفهمونم که لینوکس چیه گنو چیه اصلا اوپن سورس و نرم افزار آزاد چیه چون یادمه اون موقع محیط کار گارادو لینوکس رو به دوستم نشون دادم ( این اتفاق ماله حدود ۲ ما پیشه ) و خیلی دوست داشت که گنو/ لینوکس رو بریزه ( خب همه رفیقام گیمرن ) لپ تاپ رو دادم دستش که خودش کنکاش کنه چون به به نظرم اینطوری جذاب تر میشد و سریع جذب میشد.
اولش یکم گیج شد ولی بهش گفتم که نترسه و اگر سوالی داشت بپرسه که کمکش کنم:)
یکمی کنکاش کرد و بهم گفت یه عکسه( ـ<) که رویه پنلت هست چیه؟؟ text editor ؟ یا بازی چیزییه؟؟ منم یکم خندیدم و بهش گفتم نه این ترمینال و یک سری توضیحات بهش دادم و خیلی ذوق کرد!
بعدش پرسید تکست ادییتور یا کد ادیتوری که استفاده میکنی چیه؟؟ منم بدون اینکه چیزی بگم لپ تاپ رو گرفتم و به محیط زیبای ویم هدایتش کردم
( اون موقع زیبا نبود خیلی عجوزه بود ) و یک فایل متنی ساده باز کردم که بهش نشون بدم و بعد بهش گفتم که ما گنو/لینوکسی ها از ویم!!! استفاده میکنیم!!! ( دروغ چرا اون موقع گفتم لینوکس خالی
) یکم قیافش رفت تو هم و تعجب کرد و فقط به تصویر نگاه کرد بعدش گفت این که نه کد ادیتور نه تکست ادیتور اینجا کدوم جهنمیه منو آوردی ؟؟ اینکه گرافیکی نیست تصویر نداره!!!
منم حقیقت ماجرا رو بهش گفتم ( بهش گفتم که که بیشتر کار ها رو بدون گرافیک و با کامند لاین انجام میدیم ) ...
وقتی هم که حقیقت ماجرا رو دونست یکم شوکه و ناراحن شد و پرسید خب من چطور باید بازی کنم و اینجور داستان ها .
بعدش خودش سعی کرد از ویم خارج بشه و همش دنبال علامت close میگشت!!
ولی با دکمه close ترمینال اشتباه میگرفت!!
اومدم بهش توضیح دادم که باید چطوری از ویم خارج بشیم و تقریبا همه کامند ها موجود رو برای خارج شدن بهش گفتم
و بعدش منتظر شدم که خودش از ویم خارج بشه ولی به جای اینکه از اون کامند ها استفاده کنه ترمینال رو کامل بست و سیستم رو خاموش کرد
بعد بهم گفت که این چیهههه که تو داری این چه مسخره بازیه یه دکمه خروج ساده نداره این تکست ادیتور مسخرت ( حسابی خندیدم چون لحن و قیافه با مزه ایی داشت اون موقع ) چرا انقدر باید زحمت بکشم برای یه خروج ساده ؟؟
بعدش بهم گفت که از گنو/لینوکس خوشش نیومده و علاقه ایی نداره
منم چیزی نگفتم چون چیزی نمیتونستم بگم! اون آخرین مکالمه منو و دوستم در مورد دنیای تکنولوژی و کامپیوتر بود
ولی اون روز حسابی خندیدم
-----------------------
شما چه خاطره ایی دارید؟ در مورد چیه و حستون در مورد اون خاطره چیه ؟؟