سلام والا منم به ناچار از vscode استفاده میکردم با شبیهساز ویم... این مشکلات کانفیگ کردن ویم رو داشتم و کلا زیاد باهاش ارتباط نگرفتم. در آخر با نئویم آشنا شدم. اگر بخواهید از این کانفیگهای پیشآماده استفاده کنید مثل Lazy و اینها بله اصلا کاستوم کردنش ممکنه دردسرهای زیادی داشته باشه ولی به نظرم اگه از صفر بشینید و نئویم رو کانفیگ کنید میبینید چقدر مطمئن و قابل اطمینانه... چون همه جاش رو خودتون میدونید چه خبره بدون نگرانی پلاگینهای مختلف رو روش تست میکنید و هیچ مشکلی هم به وجود نمیاد. من الان به شکل کامل از vscode مهاجرت کردم سمت نئویم... خواستید بگید چند تا ویدئوی یوتیوب که روی هم فکر نکنم یه ساعت هم میشدن رو براتون بفرستم. احتمالا با یک یا نهایتا دو روز زمان PDE(Personalized Development Environment) خودتون رو میسازید که تا آخر عمر میتونید بدون مشکل ازش استفاده کنید.
درود دوست عزیز. من خودم قبلاً به نئوویم مهاجرت و کانفیگش کردم. خودم هم الان در مواقعی که نمیتونم به vscodium دسترسی داشته باشم ازش استفاده میکنم. ولی تا جایی که یادم میاد من همیشه در حال هدر دادن وقتم با کانفیگ ویم/نئوویم بودم. خود اینها اصلاً مشکلی ندارند ولی اگر بخواهید اونهارو از صفر تبدیل به یک IDE بینقص بکنید خیلی خیلی وقت گیر و اذیت کننده است. من ترجیح میدم تعصبات رو کنار بذارم و از چیزی که آماده و مرسومتره استفاده کنم.
خوب برادر من دارم میگم من هم از صفر تبدیل به یه IDE کامل کردم و الان راضی راضیم. شما یه مثال نقض برای خودتون میزنید و باهاش استدلال میکنید :| اتفاقا من همیشه خدا وقتم با vscode و ادیتورهای دیگه تلف میشد. چون کلی کار تکراری باید انجام میدادم، شورتکاتهای غیر منطقی... پلاگینهایی که اصلا قابلیت کاستوم نداشتن. اینجا خیلی راحت من برای همهی کارام شورتکاتهای خاص خودم رو دارم. هر جای IDE رو که بخوام کاستوم میکنم بدون هیچ مشکلی... به واسطه شغلم هم مجبورم همزمان خیلی از زبانها و ابزارهای دیگه رو استفاده کنم. در حال حاضر با این IDE من Python/Django, C#/.Net, PHP, JS/React/ReactNative دارم بدون هیچ مشکلی همزمان کار میکنم.
اگر کلا بیس و منطق اولیه رو بلد نباشید بله هزاران مشکل برمیخورید. مورد داشتیم طرف حتی نمیدونسته Linter و LSP چیه بعد بدون اینکه بره در مورد اینها بخونه اومده گیر میده میگه چرا IntelliSense این هیچی نمیاره واسه من
یا چرا ارور نشونه من نمیده.
همونطور که گفتهام، برای کسی که فقط قراره مدت کوتاهی کار برنامهنویسی رو انجام بده، ویم توصیه نمیشه. ولی کسی که شغلش اینه، مدّتها زمان داره تا محیط توسعهٔ خودش رو بسازه و بقیهٔ عمرش رو با سرعت و راحتی بیشتری برنامهنویسی کنه.
دقیقا! کاملا درسته...
برای کسی که سالهاست شغل اصلیش برنامهنویسیه، زشته "محیط توسعهاش" این شکلی باشه:
والا آقا بهزاد این چیزیه که من الان دارم باهاش کار میکنم:
زشته این الان؟ تازه من اصلا خوشم نمیاد IDE بخواد خوشگل موشگل و از این چیزای رنگیرنگی داشته باشه وگرنه میشد دهها برابر زیباترش کرد. البته منظور توی معیار زیبایی شماست...
مثلا میتونیم اینطوریش کنیم:
به اندازه کافی جذاب هست؟
البته احتمالا آخرش هم یه بونوسی چیزی هم بده خوبه