این چیزی که الان شما دارید خیلی خوب است (چندتا هم زدم به تخته تا چشم نزده باشم)، البته به نظرم کم بودن مشترک هم خیلی تاثیرگذار است.
استارلینک هم داشته باشیم احتمالا باز هم نیاز به یک سرور داخلی خواهیم داشت. به هر حال خیلی از سایتهای دولتی و وابسته فقط با آیپی ایران کار میکنند (جدا از هزینهی بالای آن مگر اینکه بشود با چند نفر شریک شد)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
شماها چی جوری v2ray راه میاندازید؟
](https://forum.ubuntu-ir.org/Smileys/default/eusa_wall.gif)
من چندبار امتحان کردم، یک بار با خود بستهی رسمی بیان، یک بار با xray-core و v2ray-core. چند مدل مختلف را هم امتحان کردم. یکی دو تا با دامنه و یکی هم مستقیم با آیپی سرور و به اصلاح دامنهی جعلی و reality و... مسئله اینجاست که کار میکرد، خوب هم کار میکرد، ولی یکی دو روز بعدش حالا یا دامنه فیلتر میشد یا سرور (ترافیک خاصی هم رویشان نبود. کلا از دو الی سه آیپی به آن اتصال برقرار میشد). الان فقط shadowsocks-rust تا حالا برایم مشکلی نداشته و کار کرده. قلقی داره؟ ترفندی؟ همه چیز را مطابق داکیومنتهای رسمیشان انجام میدادم (البته داکیومنتهای اصلیشان چینی بود. شاید یک سری نکته داشته که تو ترجمهی انگلیسیهایش نگذاشته بودند)، ولی در کل آخرش نفهمیدم مشکل از کجا بود و هنوز هم نفهمیدهام.