انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سيرك 2 بار در سال ابونتو  (دفعات بازدید: 19894 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
پاسخ به: سيرك 2 بار در سال ابونتو
« پاسخ #15 : 22 مهر 1389، 04:39 ق‌ظ »
من که چیزی جز تغییر رنگ از نارنجی به تیره ندیدم!!!!
اگر شما چیزی رو نبینید دلیل بر نبودنش است؟
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین mahdiar

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 921
« پاسخ #16 : 22 مهر 1389، 09:18 ق‌ظ »
من فکر می کنم دارید کم لطفی می کنید . البته من کاری ندارم که این نسخه نسبت به نسخه های قبلی ناپایدارتره !‌ولی تغییراتشم کم نبوده مگه همین که قابلیت لمسی بهش اضافه شده کم بوده ؟!!؟!

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #17 : 22 مهر 1389، 11:08 ق‌ظ »
LinuxRevo :
جیگر بابا میدونم شما خدای عقل و منطق هستی ولی این کمکی که نمیکنه به مشکلات ۶ ماه یه بار!
بعدا سر موقش یه بحث فلسفه منطق راه میندازیم خودم و خودت .
من فکر می کنم دارید کم لطفی می کنید . البته من کاری ندارم که این نسخه نسبت به نسخه های قبلی ناپایدارتره !‌ولی تغییراتشم کم نبوده مگه همین که قابلیت لمسی بهش اضافه شده کم بوده ؟!!؟!
خوب پایداری فدای بروز رسانی یعنی همین
پری دریایی که میگن خوشگل هستش اگه دماغش مثه بادبان قایق ناخدا سیلور باشه کسی محلش که نمیده!!!(البته من به پری و اینا معتقد نیستم!)
الان فقط توی انجمن فارسی این همه باگ گزارش شده
یه سر بزن انجمن رسمی..
که البته اونور خودشون دست بکار میشن!
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1606
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #18 : 22 مهر 1389، 12:20 ب‌ظ »

uname -a هم زدی؟ (: تصور از سیستم عامل یک چیزی نیست که هربار جوری عوض بشه که دیگه نشناسی اش (: معمولا در طول یکسال یا دو سال، یک سیستم عامل برنامه هاش عوض می شه (مثلا توی اوبونتو، ظاهر شدن shutter رو می تونی ببینی یا goldendict رو) و تا حدی ظاهرش و بیشترین تغییر هم توی موتور است که اگر کاپوت رو بزنی بالا دیده می شه (:

در عین حال تغییرات خاص تر هم هست. مثلا توی نسخه‌هایی که نام بردی این اختلاف هست که اگر توی جدیدتره  آی پادت رو بزنی به کامپیوتر می تونی کاملا عادی باهاش آهنگ سینک کنی و اینا ولی توی قبلی نمی شد. یا مثلا بخش دانلود نرم افزار تغییرات بسیار عمده کرده اما خب وقتی با لایو بوت کنی نگاه کنی، معلومه که اینا رو نمی بینی و نیازمند استفاده خاص تر هستن.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #19 : 23 مهر 1389، 03:09 ب‌ظ »

uname -a هم زدی؟ (: تصور از سیستم عامل یک چیزی نیست که هربار جوری عوض بشه که دیگه نشناسی اش (: معمولا در طول یکسال یا دو سال، یک سیستم عامل برنامه هاش عوض می شه (مثلا توی اوبونتو، ظاهر شدن shutter رو می تونی ببینی یا goldendict رو) و تا حدی ظاهرش و بیشترین تغییر هم توی موتور است که اگر کاپوت رو بزنی بالا دیده می شه (:

در عین حال تغییرات خاص تر هم هست. مثلا توی نسخه‌هایی که نام بردی این اختلاف هست که اگر توی جدیدتره  آی پادت رو بزنی به کامپیوتر می تونی کاملا عادی باهاش آهنگ سینک کنی و اینا ولی توی قبلی نمی شد. یا مثلا بخش دانلود نرم افزار تغییرات بسیار عمده کرده اما خب وقتی با لایو بوت کنی نگاه کنی، معلومه که اینا رو نمی بینی و نیازمند استفاده خاص تر هستن.

سیستم عامل قراره نیازهای کاربران رو برآورده کنه (که خود آپدیت ها بیشترین قسمت کار رو انحام میده). قرار نیست دیر به دیر منتشر بشه تا کاربران رو قافلگیر و مسحور کنه. در ضمن گنو/لینوکس یک سیستم عامل مبتنی بر جامعه هست. بیشتر برنامه هایی که توی اوبونتو استفاده شده، نه توسط کانونیکال، بلکه توسط افراد مختلف داوطلب در تمام دنیا نوشته شده و توسعه داده میشه. کانونیکال فقط اونا رو جمع میکنه و به هم میچسبونه و آپدیت میکنه و تنظیم میکنه و.... و این برنامه های مختلف قرار نیست تغییرات کلی شون رو بذارن همه با هم انجام بدن تا کاربر دهنش باز بمونه. بلکه روند توسعه شون تقریبا مستقل از همدیگه هست.

آفلاین fzerorubigd

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 758
  • گوگل دوست خوبیه، فقط باید ازش بپرسی
    • یادداشتهای بیت نیمسوز
« پاسخ #20 : 23 مهر 1389، 09:14 ب‌ظ »
خیلی وقتها پیش میاد که یکی از یه چیزی خوشش نمیاد. تمام زمین و زمان هم دست به دست هم بدن اون شخص خوشش نمیاد!
الان من مطمئنم شما هنوز این نسخه اوبونتو رو نصب نکردی و یا اینکه بیشتر از نیم ساعت باهاش کار نکردی. چون اصولا قصدشو نداری.

-- اوبونتو توزیع مورد استفاده من نیست، ولی توزیع محبوب منه. به نظرم خیلی بی انصافی میکنی دربارش که این حرف رو میزنی.

آفلاین RCLord

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
    • پشت یک لحظه سکوت
« پاسخ #21 : 23 مهر 1389، 09:22 ب‌ظ »
فعلا این آقا Alir3z4 دسترسیشون به سایت تعطیله . نمیتونن جوابگو باشند .
« هرگونه انتقاد سازنده ای را با کمال میل قبول میکنم »

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #22 : 25 مهر 1389، 06:48 ق‌ظ »
نقل‌قول
فعلا این آقا Alir3z4 دسترسیشون به سایت تعطیله . نمیتونن جوابگو باشن
;)
نقل‌قول
خیلی وقتها پیش میاد که یکی از یه چیزی خوشش نمیاد. تمام زمین و زمان هم دست به دست هم بدن اون شخص خوشش نمیاد!
۲۲۰ امتیاز  \\:D/
نقل‌قول
الان من مطمئنم شما هنوز این نسخه اوبونتو رو نصب نکردی و یا اینکه بیشتر از نیم ساعت باهاش کار نکردی. چون اصولا قصدشو نداری.
آخه این همه باگ و ماگ و حفره وگودال و چاله چوله که فقط توی این انجمن گزارش شده کافیه فکرشم نکنم!
/\/
در خوب بودن ابونتو به عنوان سیستم عامل مناسب دسکتاپ شکی نیست چرا که من لینوکس رو تقریبا با همین شروع کردم
حرف من در مورد سیاست عجیب کونیکال میشه که چون قراره ۶ ماه یه بار بیاد بیرون حتی با باگ ها و هزار دردسر میدن بیرون و با آپدیت  ها ماست مالی میشه ولی چرا همه کارها رو قبل از انتشار ندادن؟
خوب الان یکی میاد میگه برادر کونیکال مقدس هستش اینجوری نگو !!!!

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #23 : 25 مهر 1389، 10:10 ق‌ظ »
حرف من در مورد سیاست عجیب کونیکال میشه که چون قراره ۶ ماه یه بار بیاد بیرون حتی با باگ ها و هزار دردسر میدن بیرون و با آپدیت  ها ماست مالی میشه ولی چرا همه کارها رو قبل از انتشار ندادن؟
چون برنامه برای رفع باگ، نیاز به تست خیلی خیلی زیاد داره. تا وقتی برنامه منتشر نشه و کاربرهای زیادی در شرایط مختلف و سخت‌افزارهای مختلف تستش نکنن، باگهاش پیدا نمیشه و رفع هم نمیشه.
باید خودتون یه developer باشید تا اینو خوب درک کنید!
سیاست نرم‌افزارهای آزاد اینه که از پیدا شدن باگ نمی‌ترسن و برنامه زود به زود رو ریلیز می‌کنن، در نتیجه باگ‌هاش سریعتر رفع میشه. البته کسی هم مجبور نیست زود به زود آپدیت کنه، کاربران مصرف‌کننده که حوصلهٔ دردسر ندارن، می‌تونن فقط از ورژن‌های پایدار استفاده کنن. ولی کاربرایی که به گزارش باگ علاقه دارن و می‌خوان (بدون کدنویسی) به توسعه‌ش کمک کنن و فقط مصرف‌کننده نباشن، یا اینکه برای استفاده از قابلیت‌های جدید حاضرن ناپایدار بودنش رو تحمل کنن، سریع ورژن‌های جدید رو می‌گیرن و تست می‌کنن... به این ترتیب کاربران هم به توسعهٔ پروژه کمک می‌کنن. (حالا اون دسته از کاربرانی که کدنویس هستن و پچ می‌دن یا خودشون اپلیکیشن می‌نویسن برای گنو/لینوکس ... به کنار) این یعنی معنای همون community-based بودن گنو/لینوکس. یعنی حتی کاربران هم بهتره که ۱۰۰ درصد مصرف کننده نباشن و تا جایی که می‌تونن به توسعه‌ش کمک کنن چون پولی پرداخت نمی‌کنن. وقتی همه توی توسعهٔ نرم‌افزار سهیم باشن، و نرم‌افزار معمولاً رایگان باشه، شاید جریان پول بین کاربران و توسعه‌دهندگان کمتر بشه (البته تا وقتی که فرهنگ donate کردن جا نیفتاده)، اما جریان علم و تکنولوژ‌ی بیشتر میشه (تعداد bug report ها و تعداد patch ها بیشتر میشه. احتمال fork شدن از پروژه، یا استفاده از کد برنامه بیشتر میشه. حتی تعداد developer ها هم ممکنه بیشتر بشه. و در کل مرز بین کاربر و توسعه‌دهنده کمرنگ میشه)
در مقابلش سیاست اغلب نرم‌افزارهای غیرآزاد اینه که فاصلهٔ انتشارها رو زیاد می‌کنن تا باگهاش رو برطرف کنن تا در ازای پولی که مشتری میده، چیز پایداری تحویل بگیره. اما این باعث میشه باگهاش دیرتر برطرف بشه (چون کاربران زیاد تستش نکردن) و سرعت پیشرفتش کمتر بشه!

توصیه می‌کنم کتاب معروف «کلیسای جامع و بازار» رو بخونید (البته شاید این توصعه براتون تکراری شده باشه!)

البته در مورد یک توزیع گنو/لینوکس بحث کمی فرق داره با یک نرم‌افزار مستقل. این بستگی به سیاست توزیع داره که از ورژن‌های پایدار نرم‌افزارها استفاده کنه یا از جدیدترین ورژن‌ها.
مثلاً اگه پایداری براتون خیلی اهمیت داره می‌تونید از دبیان استفاده کنید. یا فقط از ورژن‌های LTS اوبونتو، یا اینکه حداقل صبر کنید چند ماهی از انتشار هر ورژن اوبونتو بگذره بعد اگه خواستید آپدیت کنید. آزادی یعنی همین.  ;)
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1389، 10:16 ق‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

lomion

• مهمان
« پاسخ #24 : 25 مهر 1389، 11:47 ق‌ظ »
به هر حال انتخاب بین انتشار منظم و کمتر شدن باگها یه مصالحه (trade off) هست. پیدا کردن بهترین وضعیت کار راحتی نیست. البته بخش عمده ای از این باگها به دلیل باگ خود نرم افزارها / بسته هاست که کانونیکال اونا رو ننوشته. بخشی هم طبیعتا مقصرش اونا هستن. همونطوری که سعید (ایلیوس) گفت، برای پایداری خیلی زیاد، دبیان توصیه میشه. که هر وقت از زمان انتشارش سوال میشه، گفته میشه «When it is ready»

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #25 : 25 مهر 1389، 12:09 ب‌ظ »
چون برنامه برای رفع باگ، نیاز به تست خیلی خیلی زیاد داره. تا وقتی برنامه منتشر نشه و کاربرهای زیادی در شرایط مختلف و سخت‌افزارهای مختلف تستش نکنن، باگهاش پیدا نمیشه و رفع هم نمیشه.
باید خودتون یه developer باشید تا اینو خوب درک کنید!
سیاست نرم‌افزارهای آزاد اینه که از پیدا شدن باگ نمی‌ترسن و برنامه زود به زود رو ریلیز می‌کنن، در نتیجه باگ‌هاش سریعتر رفع میشه. البته کسی هم مجبور نیست زود به زود آپدیت کنه، کاربران مصرف‌کننده که حوصلهٔ دردسر ندارن، می‌تونن فقط از ورژن‌های پایدار استفاده کنن. ولی کاربرایی که به گزارش باگ علاقه دارن و می‌خوان (بدون کدنویسی) به توسعه‌ش کمک کنن و فقط مصرف‌کننده نباشن، یا اینکه برای استفاده از قابلیت‌های جدید حاضرن ناپایدار بودنش رو تحمل کنن، سریع ورژن‌های جدید رو می‌گیرن و تست می‌کنن... به این ترتیب کاربران هم به توسعهٔ پروژه کمک می‌کنن. (حالا اون دسته از کاربرانی که کدنویس هستن و پچ می‌دن یا خودشون اپلیکیشن می‌نویسن برای گنو/لینوکس ... به کنار) این یعنی معنای همون community-based بودن گنو/لینوکس. یعنی حتی کاربران هم بهتره که ۱۰۰ درصد مصرف کننده نباشن و تا جایی که می‌تونن به توسعه‌ش کمک کنن چون پولی پرداخت نمی‌کنن. وقتی همه توی توسعهٔ نرم‌افزار سهیم باشن، و نرم‌افزار معمولاً رایگان باشه، شاید جریان پول بین کاربران و توسعه‌دهندگان کمتر بشه (البته تا وقتی که فرهنگ donate کردن جا نیفتاده)، اما جریان علم و تکنولوژ‌ی بیشتر میشه (تعداد bug report ها و تعداد patch ها بیشتر میشه. احتمال fork شدن از پروژه، یا استفاده از کد برنامه بیشتر میشه. حتی تعداد developer ها هم ممکنه بیشتر بشه. و در کل مرز بین کاربر و توسعه‌دهنده کمرنگ میشه)
در مقابلش سیاست اغلب نرم‌افزارهای غیرآزاد اینه که فاصلهٔ انتشارها رو زیاد می‌کنن تا باگهاش رو برطرف کنن تا در ازای پولی که مشتری میده، چیز پایداری تحویل بگیره. اما این باعث میشه باگهاش دیرتر برطرف بشه (چون کاربران زیاد تستش نکردن) و سرعت پیشرفتش کمتر بشه!

توصیه می‌کنم کتاب معروف «کلیسای جامع و بازار» رو بخونید (البته شاید این توصعه براتون تکراری شده باشه!)

البته در مورد یک توزیع گنو/لینوکس بحث کمی فرق داره با یک نرم‌افزار مستقل. این بستگی به سیاست توزیع داره که از ورژن‌های پایدار نرم‌افزارها استفاده کنه یا از جدیدترین ورژن‌ها.
مثلاً اگه پایداری براتون خیلی اهمیت داره می‌تونید از دبیان استفاده کنید. یا فقط از ورژن‌های LTS اوبونتو، یا اینکه حداقل صبر کنید چند ماهی از انتشار هر ورژن اوبونتو بگذره بعد اگه خواستید آپدیت کنید. آزادی یعنی همین.  ;)

به نظر من این دلیل خوبی نیست

سیستمی که هدف اصلیش کاربران عمومی و دسکتاپها هست مهم ترین موضوع براش کیفیت هست
حتی اگه هیچ امکان جدیدی هم اضافه نکنه و فقط پکیج ها رو آپدیت کنه ولی با کیفیت خوبی محصول رو منتشر کنه بسیار با ارزش تر هست

این هم چیزی نیست که بگیم غیر قابل دسترسی هست
توزیعی مثل دبیان و یا فدورا بهترین ساختار های ریلیز و تست رو دارن

فدورا به خاطر وجود ایراد در سیستم انتشار خودش رو عقب می ندازه تا سیستم منتشر شده حداقل باگ شناخته شده ی مهمی نداشته باشه
تازه با این حال بعد از انتشار هم مشکلاتی گزارش میشه ( که طبیعی هم هست ) ولی تیم فدورا بیشترین سعی رو می کنه

و این چیزی هست که در اوبنتو نمی بینیم
فقط به خاطر اینکه این نسخه 10.10 هست باید در روز 10 ام منتشرش کنن و اونم با مشکلاتی که گزارش شده

این یک کار غیر حرفه ای در نرم افزار هست :) و نشون می ده که هدف اول کانونیکال تولید محصول با کیفیت و با کمتیرین مشکل برای مصرف کننده نیست .

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #26 : 25 مهر 1389، 12:16 ب‌ظ »
لپ حرف که میگن یعنی این:
نقل‌قول
به نظر من این دلیل خوبی نیست

سیستمی که هدف اصلیش کاربران عمومی و دسکتاپها هست مهم ترین موضوع براش کیفیت هست
حتی اگه هیچ امکان جدیدی هم اضافه نکنه و فقط پکیج ها رو آپدیت کنه ولی با کیفیت خوبی محصول رو منتشر کنه بسیار با ارزش تر هست

این هم چیزی نیست که بگیم غیر قابل دسترسی هست
توزیعی مثل دبیان و یا فدورا بهترین ساختار های ریلیز و تست رو دارن

فدورا به خاطر وجود ایراد در سیستم انتشار خودش رو عقب می ندازه تا سیستم منتشر شده حداقل باگ شناخته شده ی مهمی نداشته باشه
تازه با این حال بعد از انتشار هم مشکلاتی گزارش میشه ( که طبیعی هم هست ) ولی تیم فدورا بیشترین سعی رو می کنه

و این چیزی هست که در اوبنتو نمی بینیم
فقط به خاطر اینکه این نسخه 10.10 هست باید در روز 10 ام منتشرش کنن و اونم با مشکلاتی که گزارش شده

این یک کار غیر حرفه ای در نرم افزار هست  و نشون می ده که هدف اول کانونیکال تولید محصول با کیفیت و با کمتیرین مشکل برای مصرف کننده نیست
+۱ و اینا کم هستش!
من هی میگفتم اسم این تیم چی بود که اول همه تست ها رو انجام میدادن بعد منتشر میکردن ولی چه کنم که مغز نفتی من کارساز نبود حالا فهمیدم تیم توزیع فدورا بود!

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #27 : 25 مهر 1389، 01:45 ب‌ظ »
با احترام به نظر دوستان من هم معتقدم چرخه 6 ماهه مناسب نیست و 1 ساله بهتره.
بعد از هر نسخه جدید تا وقتی که باگها رفع بشن و سیستم به پایداری نسخه قبل برسه مدتی طول می‌کشه. و عملا ظرف این مدت به جای اینکه کامپیوتر شما به شما سرویس بده شما باید به سیستم سرویس بدید. (رفع باگها، نصب برنامه‌ها و غیره).
تغییرات نسخه 10.10 رو می‌شد به راحتی با یک آپدیت در اختیار کاربران گذاشت.
کلا در دنیای گنولینوکس که گیک‌ها همه‌کاره هستند طبیعی هست که پایداری نسبت به حرکت روی لبه تیز! و ماجراجویی در مرتبه دوم اهمیت قرار بگیره.
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • Guess who's back?
« پاسخ #28 : 25 مهر 1389، 02:01 ب‌ظ »
عملا ظرف این مدت به جای اینکه کامپیوتر شما به شما سرویس بده شما باید به سیستم سرویس بدید. (رفع باگها، نصب برنامه‌ها و غیره).
تغییرات نسخه 10.10 رو می‌شد به راحتی با یک آپدیت در اختیار کاربران گذاشت.
کلا در دنیای گنولینوکس که گیک‌ها همه‌کاره هستند طبیعی هست که پایداری نسبت به حرکت روی لبه تیز! و ماجراجویی در مرتبه دوم اهمیت قرار بگیره.
کاملا موافق.
۱۰.۱۰ مثه یه آپدیت نرم افزاری میشد قابلیت هاش رو اضافه کرد و اصلا لازم به توزیع جدید نبود.
در مورد سرویس دادن به سیستم هم موافقم .

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #29 : 25 مهر 1389، 03:57 ب‌ظ »
منم با آقا مهدی و کرگدن عزیز موافقم، شما یه نگاه به مراحل تست اوپن سوزه قبل از Public Release نسخه نهایی بکنید:
openSUSE 11.4 Schedule (preliminary)

To download current development version please see http://software.opensuse.org/developer

Thu, Sep 02, openSUSE 11.4 Milestone 1 release
    Thu, Sep 30, openSUSE 11.4 Milestone 2 release
    Fri, Nov 05, openSUSE 11.4 Milestone 3 release
    Thu, Nov 25, openSUSE 11.4 Milestone 4 release
    Thu, Dec 16, openSUSE 11.4 Milestone 5 release
    Thu, Jan 20 2011, openSUSE 11.4 Milestone 6 release
    Thu, Feb 10 2011, openSUSE 11.4 RC 1 release
    Fri, Feb 25 2011, openSUSE 11.4 RC 2 release
    Thu, Mar 03 2011, openSUSE 11.4 Goldmaster
    Thu, Mar 10 2011, openSUSE 11.4 Public Release

9 تا ریلیس قبل از انتشار نسخه نهایی داره :o برای چی؟ اصولا نسخه های بتا رو برای همین مواقع گذاشتن دیگه! مگه حتما باید یه توزیع پابلیک ریلیس بشه تا باگ هاش گزارش شه؟؟!!

اتفاقا کسانی که باگ های توزیعی مثل اوبونتو 10.10 رو گزارش میکنن کسانی هستن که همون روزهای اول نسخه های بتای 10.10 رو دانلود و استفاده میکردن و اصلا لازم نیست نسخه پابلیک ریلیس بشه تا باگ هاش رو گزارش کنن! اون کاربران معمولی که صرفا استفاده کننده هستن کاری به این چیزا ندارن! خوب بود استفاده میکنن، باگ داشت میرن سراغ نسخه قبلی یا توزیع دیگه، به همین راحتی. اصلا خیلی ها وقت سر و کله زدن با این همه باگ رو ندارن و اینکه بیایم کار اشتباه کانونیکال رو به بهانه اینکه توزیع ها (یا نسخه های) پایدارتر وجود دارن توجیح کنیم و بگیم از اونا استفاده کنید کار درستی نیست. شما چکار بقیه توزیع ها دارید؟ ما داریم در مورد نسخه حال حاضر اوبونتو صحبت میکنیم و اشکالات اونو بررسی میکنیم. اصلا ربطی به توزیع ها یا نسخه های دیگه نداره. این برخورد که بجای حل مسئله یا قبول اشتباه اونو از سر خودمون باز کنیم یا صورت مسئله رو پاک کنیم بسیار اشتباهه.

من حالا کاری به اوبونتو ندارم زیاد (گرچه در مورد اون هم صدق میکنه)، ولی کوبونتو مثلا، فقط بیشتر از 6 ماه لازمه تا باگ های نسخه آخر رفع بشن (البته اگه بشن!) اونوقت بعد از 6 ماه هنوز قبلی رو درست نکرده میان یه ریلیس دیگه میدن بیرون با کلی مشکلات که اصلا قابل استفاده نیست. خب این کار رو شما میخواید با گفتن این حرف که برین یه توزیع دیگه استفاده کنید و دنیای گنو/لینوکس یعنی آزادی و شکلک چشمک توجیح کنید؟؟؟!!!

توزیعی مثل اوبونتو با این همه کاربر مبتدی (نسبت به بقیه توزیع ها) باید خیلی پایدارتر از این حرفها باشه. منم معتقدم باید ریلیس ها بشه سالی یک بار.

یه ضرب المثل معروف میگه: یک ده آباد، به از 100 شهر خراب
« آخرین ویرایش: 25 مهر 1389، 04:09 ب‌ظ توسط Pyruzan »