انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: سيرك 2 بار در سال ابونتو  (دفعات بازدید: 19895 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
پاسخ به: پاسخ به: سيرك 2 بار در سال ابونتو
« پاسخ #30 : 25 مهر 1389، 05:22 ب‌ظ »
من به انتقاد و یه پیشنهاد از همتون میکنم البته با اجازه

شما حتی اگر اینجا هم به نتیجه برسید هیچ اتفاقی نمی افته

برید فروم اصلی ابونتو اونجا کارتون راه میفته!!!

ولی جدا گفتم اونجا یه بحث راه بندازید و لینکشو اینجا بزارید

http://ubuntuforums.org/
یه تازه کار

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
پاسخ به: سيرك 2 بار در سال ابونتو
« پاسخ #31 : 25 مهر 1389، 06:05 ب‌ظ »
من یکی حال ندارم برم اونجا باز واسم کتاب معرفی کنن  و به قول پیروزان چشمک بزنن!
البته نظر بجایی بود
مرسی
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #32 : 28 مهر 1389، 07:22 ق‌ظ »
یادمه تو جشن روز آزادی نرم‌افزار اصفهان ۲۰۱۰، یکی (که اگه اشتباه نکنم مهدی -mFat- بود) از دنیل هولباخ  سوال رایج اون روزها که چرا کنونیکال کمترین کمک رو به پروژه گنوم داشته رو پرسید. جواب خیلی قشنگی داد:
گفت: «در حال حاضر تعداد زیادی پروژهٔ آزاد و متن‌باز که کامل هم هستند وجود داره، مثل هسته لینوکس، کی‌دی‌ای، گنوم و ... کاری که کنونیکال انجام میده اینه که از کاربرانش فیدبک میگیره و میاد می‌بینه اون فیدبک‌ها را کجا و چجوری باید اعمال کنه، برحسب نیاز شرکت کنونیکال به پروژه‌های مربوطه کمک می‌کنه.»
در قسمت دیگه جواب حرف قشنگی زد: «گفت الان به کاربرای توزیع‌ها نگاه کنید، ببینید کدوم کاربراش بیشتره!»

درضمن دوستان در دنیای آزاد خرده گرفتن از یک شرکت کار جالبی نیست، بابا دنیای آزاده، شما به راحتی می‌تونید یک توزیع دیگه استفاده کنید. (یک نگاه به دیستروواچ بندازید) کنونیکال که هیچ‌وقت ادعای بهترین و یا پایدارترین رو نداشته. اگه واقعا فکر می‌کنید توزیع‌های دیگه مناسب استفادهٔ شماست، برید از اونا استفاده کنید.
کنونیکال یک بخش عمدهٔ کارش رو بازاریابی این سیستم‌عامله تا کارهای دیگه.
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #33 : 28 مهر 1389، 09:17 ق‌ظ »
یادمه تو جشن روز آزادی نرم‌افزار اصفهان ۲۰۱۰، یکی (که اگه اشتباه نکنم مهدی -mFat- بود) از دنیل هولباخ  سوال رایج اون روزها که چرا کنونیکال کمترین کمک رو به پروژه گنوم داشته رو پرسید. جواب خیلی قشنگی داد:
گفت: «در حال حاضر تعداد زیادی پروژهٔ آزاد و متن‌باز که کامل هم هستند وجود داره، مثل هسته لینوکس، کی‌دی‌ای، گنوم و ... کاری که کنونیکال انجام میده اینه که از کاربرانش فیدبک میگیره و میاد می‌بینه اون فیدبک‌ها را کجا و چجوری باید اعمال کنه، برحسب نیاز شرکت کنونیکال به پروژه‌های مربوطه کمک می‌کنه.»
در قسمت دیگه جواب حرف قشنگی زد: «گفت الان به کاربرای توزیع‌ها نگاه کنید، ببینید کدوم کاربراش بیشتره!»

درضمن دوستان در دنیای آزاد خرده گرفتن از یک شرکت کار جالبی نیست، بابا دنیای آزاده، شما به راحتی می‌تونید یک توزیع دیگه استفاده کنید. (یک نگاه به دیستروواچ بندازید) کنونیکال که هیچ‌وقت ادعای بهترین و یا پایدارترین رو نداشته. اگه واقعا فکر می‌کنید توزیع‌های دیگه مناسب استفادهٔ شماست، برید از اونا استفاده کنید.
ای بابا! دنیای آزاد!
مردمی که یه عمر زندگی‌شون با «همرنگ جماعت شو» و شعار «یکی بنویسه، یکی کرک کنه، بقیه استفاده کنن» می‌گذشته، طول می‌کشه تا به «انتخاب کردن» و «آزادی» و از اون بهتر شعار «همه هک کنیم، همه استفاده کنیم» عادت کنن.

آفلاین mFat

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 720
    • It's Me
« پاسخ #34 : 28 مهر 1389، 09:31 ق‌ظ »
البته بحث سر خوب یا بد بودن اوبونتو نیست.
نقدی است که به چرخه انتشار مطرح میشه. کسی اوبونتو و نرم‌افزار آزاد رو زیر سوال نبرده. به هر حال کسانی که در اینجا یعنی در فروم اوبونتو هستند معلومه که کاربر اوبونتو هستند یا حداقل اوبونتو رو دوست دارند.
یادمه تو جشن روز آزادی نرم‌افزار اصفهان ۲۰۱۰، یکی (که اگه اشتباه نکنم مهدی -mFat- بود) از دنیل هولباخ  سوال رایج اون روزها که چرا کنونیکال کمترین کمک رو به پروژه گنوم داشته رو پرسید. جواب خیلی قشنگی داد:

درسته حامد جان. این سوال برام مطرح بود و انصافا هولباخ جواب معقول و قانع کننده ای داد. و به نظر من هم در هدفی که دارند موفق هستند.
هرچند که خودش هم اعتراف کرد شرکتهای ناول و ردهت از نظر فنی و مهندسی خیلی قوی‌تر هستند و کلا زمینه کاری اونها با کنونیکال یکسان نیست. ولی کار بزرگ کنونیکال افزایش کاربران گنو/لینوکس، سازماندهی یک جامعه کاربری بزرگ و منظم و تهیه مستندات جامع و کامل هست. و همینطور همون چیزی که بهش میگن polish یعنی همه چیز رو مرتب و تر و تمیز می‌کنه و در اختیار کاربر قرار میده. کاملا هم کارش معقول و پذیرفتنی هست. کمک به upstream خیلی خوبه ولی همه چیز نیست.
« آخرین ویرایش: 28 مهر 1389، 09:48 ق‌ظ توسط mFat »
Download Arios http://arioslinux.org

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #35 : 28 مهر 1389، 11:06 ق‌ظ »
نقل‌قول
ای بابا! دنیای آزاد!
مردمی که یه عمر زندگی‌شون با «همرنگ جماعت شو» و شعار «یکی بنویسه، یکی کرک کنه، بقیه استفاده کنن» می‌گذشته، طول می‌کشه تا به «انتخاب کردن» و «آزادی» و از اون بهتر شعار «همه هک کنیم، همه استفاده کنیم» عادت کنن.

سعید جان از شما بعیده اینطوری صحبت کنی!

اول از همه به نظر من مردمی که شما ازشون صحبت میکنی هیچ وقت نمیفهمن گنو/لینوکس چی هست، چه برسه به اینکه کاربر همیشگیش باشن!
بعدم مگه ما داریم تو ناف امریکا زندگی میکنیم که شما این حرفا رو میزنی؟! حسابای ویزا و مسترکارتمون پر از پوله و ما زورمون میاد نرم افزارها رو بخریم و همه رو با کرک استفاده میکنیم! داداش من اینجا ایرانه، چه توقعی داری از ملت بیچارش؟! اصلا پولشم که داشتن، امکانش نبود بخوان نسخه legit نرم افزارها رو تهیه کنن. پس یه خورده از اون ایده آل خیالی که توی ذهنتونه پایین بیاین و واقع بین باشید.

این برخوردهای شما نشون میده که تحمل انتقاد رو ندارین و سریع جبهه گیری میکنید، والا این حرفا رو به مسئولان خود کنونیکال هم که میزدیم هر پاسخی ممکن بود بدن غیر از جواب هایی شبیه شما؛ که مثلا برین یه توزیع دیگه استفاده کنید و گنو/لینوکس یعنی آزادی، اصلا خنده داره، چون ربطی به سئوال نداره، صرفا فرافکنیه، خودتون بهش فکر کنید!

هر صحبتی که من یا بقیه دوستان میکنیم فقط در راستای بالا رفتن کیفیت اوبونتو (یا کلا گنو/لینوکس) هست. ما داریم از سیاست کنونیکال انتقاد میکنیم و این وسط شما بودین که بحث آزادی رو پیش کشیدین! جالب اینکه بحث ما اصلا ربطی به آزادی نداشت و جنبه انتقاد، پیشنهاد یا حالا فنی داشت. اتفاقا انتقاد خودش یعنی آزادی و با سرکوب کردن اون اول از همه همون آزادی ای که ازش دم میزنید زیر سئوال میره. خدا رو شکر ایرانی ها کاره ای نبودن تو به وجود اومدن نرم افزارهای آزاد وگرنه کمر دنیا زیر بار منتشون میشکست!

تصورشو کنید یه کاربر مبتدی یا معمولی میاد سراغ اوبونتو 10.10 و با کلی باگ و مشکل روبرو میشه که توانایی حلشونو نداره و مجبور میشه برگرده به نسخه قبل یا یه توزیع دیگه، خب پس هدف از ریلیس اوبونتو 10.10 چیه؟ برای کی ریلیس کردن؟ برای کاربرای حرفه ای؟ پس شعار اوبونتو کشکه؟! کاربرای حرفه ای که به ندرت از اوبونتو استفاده میکنن، حداقل به عنوان توزیع اصلیشون. چون توزیع های دیگه ای وجود داره که با شعارها و هدفی متفاوت از اوبونتو برای اونا ساخته شده.

نقل‌قول
البته بحث سر خوب یا بد بودن اوبونتو نیست.
نقدی است که به چرخه انتشار مطرح میشه. کسی اوبونتو و نرم‌افزار آزاد رو زیر سوال نبرده. به هر حال کسانی که در اینجا یعنی در فروم اوبونتو هستند معلومه که کاربر اوبونتو هستند یا حداقل اوبونتو رو دوست دارند.
+1

حالا ببینم میتونید بدون حرف از آزادی و حواله دادن توزیع های دیگه یه جواب منطقی بدین؟؟!! :o

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #36 : 28 مهر 1389، 11:20 ق‌ظ »
خب همین دیگه. دقیقاً به آزادی ربط داره. وقتی معنای آزادی رو درک کردید بیاید دوباره این نوشته‌ها رو بخونید.
گفتم کسی هم مجبور از اوبونتو استفاده کنه. من توی این مدت به هیچ کاربر تازه‌کاری 10.10 رو پیشنهاد نکردم. به نظر من اوپن‌سوزه برای کاربران تازه‌کار که حوصلهٔ باگ رو ندارن بهتره. یا اینکه فقط ورژن‌های LTS اوبونتو یا حداقل دو سه ماهی از هر انتشار اوبونتو صبر کنن تا پایدار بشه. پیشنهاد من برای کاربرای تازه‌کار اینه.
ضمن اینکه خود عبارت «تازه‌کار» خیلی کلی و گنگ هست! نیازها و شرایط و سلیقه‌های کاربران متفاوته. اگه شما از اوبونتو شاکی هستید، شاید علتش اینه که اوبونتو برای شما نیست! چون هیچ توزیعی برای همه بهترین توزیع نیست.
چیزی که مهمه اینه که هنوز هم اوبونتو بیشترین کاربر رو داره. ولی خیلی‌ها هم اش بدشون میاد. علتش اینه که هیچ توزیعی نیومده تا برای همه ایده‌آل باشه. و اصولا همچین چیزی غیرممکن هست.
و باز هم تکرار می‌کنم، برنامه برای رفع باگ، نیاز به تست داره! پس یه عده‌ای بالاخره باید تستش کنن و با باگ‌ها دست و پنجه نرم‌کنن. اگه کسی tester نیست، می‌تونه از ورژن‌های پایدار توزیع‌ها یا نرم‌افزارها، و یا توزیع‌های پایدارتر استفاده کنه.

آفلاین Pyruzan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 245
  • Long Live KDE
« پاسخ #37 : 28 مهر 1389، 12:01 ب‌ظ »
والا من که دیگه روم کم شد، این پست رو میزنم و دیگه این بحث رو ادامه نمیدم، چون اینطور که واضحه اساسا زبون هم رو توی این مورد نمیفهمیم! من چیز دیگه ای میگم شما همون صحبت قبلی رو تکرار میکنید.

این آزادی ای هم که شما میگین ما هیچ وقت نه معنیشو میفهمیم نه درکش میکنیم، خوشا به سعادت شما که به این فیض نائل شدین. ما متاسفانه ظرفیتشو نداریم مثل اینکه.

فقط در جواب اینکه هر برنامه ای برای رفع باگ نیاز به تست داره پستمو کوت میکنم تا مگر زحمت خوندنشو به خودتون بدین و بعد پست بزنید:
نقل‌قول
یه نگاه به مراحل تست اوپن سوزه قبل از Public Release نسخه نهایی بکنید:
9 تا ریلیس قبل از انتشار نسخه نهایی داره، برای چی؟ اصولا نسخه های بتا رو برای همین مواقع گذاشتن دیگه! مگه حتما باید یه توزیع پابلیک ریلیس بشه تا باگ هاش گزارش شه؟؟!!

اتفاقا کسانی که باگ های توزیعی مثل اوبونتو 10.10 رو گزارش میکنن کسانی هستن که همون روزهای اول نسخه های بتای 10.10 رو دانلود و استفاده میکردن و اصلا لازم نیست نسخه پابلیک ریلیس بشه تا باگ هاش رو گزارش کنن! اون کاربران معمولی که صرفا استفاده کننده هستن کاری به این چیزا ندارن! خوب بود استفاده میکنن، باگ داشت میرن سراغ نسخه قبلی یا توزیع دیگه، به همین راحتی. اصلا خیلی ها وقت سر و کله زدن با این همه باگ رو ندارن و اینکه بیایم کار اشتباه کانونیکال رو به بهانه اینکه توزیع ها (یا نسخه های) پایدارتر وجود دارن توجیح کنیم و بگیم از اونا استفاده کنید کار درستی نیست. شما چکار بقیه توزیع ها دارید؟ ما داریم در مورد نسخه حال حاضر اوبونتو صحبت میکنیم و اشکالات اونو بررسی میکنیم. اصلا ربطی به توزیع ها یا نسخه های دیگه نداره. این برخورد که بجای حل مسئله یا قبول اشتباه اونو از سر خودمون باز کنیم یا صورت مسئله رو پاک کنیم بسیار اشتباهه.
مسلما تو بازه های 6 ماهه فرصت رفع باگ تا حد قابل قبول وجود نداره و نسخه بتا آرم Final Release میخوره روش و منتشر میشه.

حالا اگه جوابتون اینه که اوبونتو همینه که هست، خواستی استفاده کن نخواستی نکن و این توزیع برای شما نیست و چون ازش بدتون میاد این حرفا رو میزنید؛ پس اول بگین اوبونتو شعارشو بذاره Linux for anyone who uses it !!! نه Linux for human beings و دوما شما موفق شدین با این توجیهتون برای همیشه اوبونتو رو از گزند انتقاد کوبنده دشمنان خونخوار حفظ کنید و به پیشرفت و بهتر شدنش به شدت کمک کنین!!! کسی بگه بالای چشمان شهلای اوبونتو ابروان خنجریه، کمونی بیشتر بهش میاد توزیع های دیگه با آغوش باز پذیراش هستن! به راهتون ادامه بدین، دست خدا به همراه شماست!

راستی اوپن سوزه اصلا برای یه کاربر مبتدی مناسب نیست :o، پارسیکس یا مینت خیلی بهتره.

موفق باشید...

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #38 : 28 مهر 1389، 12:07 ب‌ظ »
خب همین دیگه. دقیقاً به آزادی ربط داره. وقتی معنای آزادی رو درک کردید بیاید دوباره این نوشته‌ها رو بخونید.
گفتم کسی هم مجبور از اوبونتو استفاده کنه. من توی این مدت به هیچ کاربر تازه‌کاری 10.10 رو پیشنهاد نکردم. به نظر من اوپن‌سوزه برای کاربران تازه‌کار که حوصلهٔ باگ رو ندارن بهتره. یا اینکه فقط ورژن‌های LTS اوبونتو یا حداقل دو سه ماهی از هر انتشار اوبونتو صبر کنن تا پایدار بشه. پیشنهاد من برای کاربرای تازه‌کار اینه.
ضمن اینکه خود عبارت «تازه‌کار» خیلی کلی و گنگ هست! نیازها و شرایط و سلیقه‌های کاربران متفاوته. اگه شما از اوبونتو شاکی هستید، شاید علتش اینه که اوبونتو برای شما نیست! چون هیچ توزیعی برای همه بهترین توزیع نیست.
چیزی که مهمه اینه که هنوز هم اوبونتو بیشترین کاربر رو داره. ولی خیلی‌ها هم اش بدشون میاد. علتش اینه که هیچ توزیعی نیومده تا برای همه ایده‌آل باشه. و اصولا همچین چیزی غیرممکن هست.
و باز هم تکرار می‌کنم، برنامه برای رفع باگ، نیاز به تست داره! پس یه عده‌ای بالاخره باید تستش کنن و با باگ‌ها دست و پنجه نرم‌کنن. اگه کسی tester نیست، می‌تونه از ورژن‌های پایدار توزیع‌ها یا نرم‌افزارها، و یا توزیع‌های پایدارتر استفاده کنه.

درود

این یک بحث تکنیکی هست :)
مهندسی نرم افزار یک رشته مهندسی هست
باید خوبی ها و بدی های هر محصول رو دید و علت هاش رو پیدا کرد
آزادی نرم افزار یکی از مزایاش اینه که شما می تونید ببینید هر کسی چی کار کرده اشتباه ها رو پیدا کنید و سعی کنید از اونها درس بگیرید و به پروژه های دیگه یا همون پروژه کمک کنید این ایرادات رفع بشه
همه هم می تونن در این زمینه کمک کنن  :) این هم آزادیه برای همه :)

اینکه ما یک محصول را با آگاهی از مشکلاتش منتشر کنیم اصلا کار حرفه ای نیست :)
( من با زمان انتشار کار دارم و اون نسخه رسمی که منتشر می شه)
یک توزیع مثل opensuse دیده که می خواد رو زمانبندی منظم کار کنه و مشکلاتش هم کم باشه
پس زمان انتشارش رو بیشتر گذاشته ( این خودش مزایا و معایبی داره ) ولی می بینیم نسخه های منتشر شدش بسیار کم  ایراد تر از اوبنتو هست
فدورا می خواد حدود ۶ ماه باشه ( یعنی زود تر از opensuse) ولی این رو فدای کیفیت نمی کنه :)

اینها توزیع هایی هستن که کیفیت نسخه منتشر شده براشون بیشتر هست و می بینیم محصول منتشر شدشون کیفیت بیشتری هم داره

در مورد اوبنتو و کانونیکال

بیشترین سهم کاربران رو جذب کرده ( با تمامی صحبت هایی که کردم :) ) که این هم بی علت نیست
اگر از نسخه های منتشر شده و مشکلاتش ایراد می گیرم دلیل این نیست که بگم توزیع خوبی نیست :)

این شرکت در مجموع بسار خوب عمل کرده که تونسته این سهم از بازار رو بگیره و محبوب ترین توزیع بشه
کاری که این شرکت کرده بسیار زیبا هست
۱-یک سری فرهنگ سازی بسیار زیبا کرد
۲-ترس مردم عادی و تازه کار هارو از لینوکس ریخت و نشون داد میشه لینوکس رو برای کاربران معمولی و حرفه ای محبوب کرد و نیاز هاشون رو رفع کرد
۳- نظر کاربران رو جمع آوری کرد و دسته بندی و......   
۴- ابزار های تجاری و غیر تجاری که در سیستم های دیگه  ( ویندوز و مک ) کاربران زیادی داشت رو به لینوکس آورد ( ubuntuone -ubuntustore,.... )
از نظر فنی
5- ابزار های توسعه و تولید نرم افزار با نیاز های خودش رو ایجاد کرد - بازار - لانچپد
که این مورد برای توسعه دهنده ها بسیار با ارزش و خوب بود

این مواردی که گفتم اصلا چیز های ساده و کوچیکی نیست و بسیار سرمایه گذاری و زمان می خواد
به طوری که حتی همین opensuse خیلی از این ایده ها رو برای خودش هم پیاده سازی کرد :) ( و بعضی توزیع های دیگه )

در مجموع اوبنتو از یک توزیع گمنام به محبوب ترین توزیع تبدیل شده و رقبای بزرگی مثل redhat و novel در این دنیا رقیبش بودن ( البته کلمه رقیب اصلا مناسب نیست ولی الان چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه :) )

پس مطمئنا نکات مثبت زیادی داره

اگر ایرادی مطرح میشه برای اینه که
۱- خود ما کاربر ها بدونیم چرا این اتفاق می افته
۲-توزیع های دیگه رو مورد بررسی قرار بدیم و ببینیم چه راه حل هایی توسط دیگران مطرح شده و میشه ازشون استفاده کرد یا ایده گرفت
۳- در صورتی که به نتیجه و راه حلی رسیدیم برای کمک به توسعه دهندگان اقدام کنیم
۴- اگر روزی خودمون توسعه دهنده بودیم و یا مشارکتی داشتیم بتونیم محصول بهتری تولید کنیم :)

نه اینکه بخواین بگیم این بهتر از اونه ویا ...........

دنیای آزاد یعنی فرصت های برابر برای همه
یعنی ایده ها هستن که ارزش دارن و برای پیاده کردن این ایده ها لازم نیست سرمایه های وحشتناک و شرکت های بزرگ از شما پشتیبانی کنند
هر ایده زیبا و درستی ارزشمند هست  مخصوصا اگر موجب رفع مشکلی بشه و کاربران رو راحت تر و راضی تر کنه :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

lomion

• مهمان
« پاسخ #39 : 28 مهر 1389، 02:10 ب‌ظ »
+۱ برای کرگدن و تحلیل فنی خوبش :)
به نظرم اگه کانونیکال میخواد که همچنان موفق بمونه و موفقتر بمونه باید روی تستهاش سرمایه گذاری بیشتری کنه :) حداقل می تونه فریز رو زودتر انجام بده. به هر حال این یک نظره :)

پ.ن. دوستان، لطفا مراعات همدیگر رو بفرمایید که بحث سازنده باشه و عاقب به خیر بشه!‌  ;)

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #40 : 28 مهر 1389، 02:28 ب‌ظ »
به نظر من هم این که این شرکت ملزم به ریلیز نسخه‌ی نهایی پس از شش ماه باشه اشتباهه. من اوبونتو رو دوست دارم و دوست دارم با همین توزیع کار کنم و البته الان مدتی هست که با کوبونتو کار می‌کنم و علی رغم انتقادهای زیادی که به دستکاپ KDE این توزیع هست ولی واقعا دوست ندارم با توزیع دیگه‌ای کار کنم و این حق رو هم به خودم می‌دم که از این شرکت در این زمینه انتقاد کنم و همچنین این حق رو هم به دوستانی که می‌گن برو توزیعت رو عوض کن رو نمی‌دم!  ;D
البته یه چیزی رو هم بگم که حالا حالاها نسخه‌ی جدید رو نصب نمی‌کنم چون دلیلی برای این کار وجود نداره. وقتی همین نسخه به خوبی آپدیت میشه چرا باید به نسخه‌ی جدید کوچ کنم؟
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Alir3z4

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 750
  • Guess who's back?
« پاسخ #41 : 28 مهر 1389، 04:22 ب‌ظ »
در مورد مبحث طعم لذیذ آزادی با پیروزان موافقم چرا که جو انجمن این بحث رو یه جور دیگه حضم کرده و به دیگران میخورونه!
که باز خدا رو سپاس دوستانی مثه کرگدن هستن که ما رو یاری میکنن
که در موردش میتونید سردرگرمی من رو در موضوع  آزادی در اینجا بخونید و همچنین جواب درست و بجا کرگدن خان:
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,15952.msg123154.html
در مورد اوپن سوزه هم باید گفت که موافق نیستم که واسه تازه کارها - میتونید فید بک هایی که تو وبسایت و همچنین انجمن رسمی اوپن سوزه هست رو دنبال کنید تا متوجه بشید
خوب حالا که بحث کج و معوج نشه و به کوچه علی چپ نره ....
کونیکال اگه اینجور بخواد پیش بره اونوقت دیگه هر ۶ ماه یه بار باید تغییرات جزیی ظاهر کنه و بده بیرونتا به قولی به وعده خودش عمل کرده باشه
ولی باید منتظر باگ ها هم شد
مث این میمونه که یه وبسایت هر روز بخوواد مطلب بده و مقاله منتشر کنه وقتی که دست نویسنده خالی میشه مجبور میشه خاطرات دوران  کودکی پدر بزرگش رو واسه ملت بنویسه که صد البته مورد انتقاد قرار میگیره...
حالا هم داستان ما و کونیکال که در هرصورت به هر دلیلی افتاده به خاطره تعریف کردن
۶ ماه یه بار چیزی واسه عرضه نداره و به قول استاد مهدی یه سری آپدیت رو به عنوان نسخه رسمی میده بیرون
که تهش انتقاد ها..
کاربران ویندوز وقتی بوی نسخه جدید به مشام شون میخوره که مثلا قراره ۲ سال دیگه بیاد قند تو دل آب میکنن
چرا؟ میدونن قراره سورپرایز بشن!
با اینکه مایکروسافت دوره مشخصی واسه بیرون دادن محصولات نداره ولی موفق بوده
میتونین این مورد آخر رو توی محصولات ش ببنید که مثلا نسخع فلان برنامه از ۲۰۰۳ پریده ۲۰۰۸
نمی خوام که بگم اون شرکت اینجور این شرکت اونجور
چرا که سیاست کاری فرق میکنه
مهم کاربران هستن
وقتی میگیم USER یعنی استفاده کننده یا به قولی کاربر
قرار نیست چون کاربر نسخه های لینوکسی هستیم بار رفع باگ رو هم به دوش بکشیم و چون برنامه رایگان عرضه میشه واسه شرکت پشتیبان دعا کنیم
دوستان محترم حالا که مسله روشن هست میشه راهنمایی بفرمایید چه کار باید کرد با این موضوع؟
در هر حال جواب سوییچ به توزیع دیگه جواب نمیشه
گزارش باگ که کار خاصی نیست چرا که قرار نیست هر ۶ ماه گزارشگر باشیم
بلاخره چی؟
یه مرد هیچوقت زمین نمیخوره...

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #42 : 28 مهر 1389، 06:00 ب‌ظ »
پیشنهاد من این هست که روی نسخه ی 10.04 که نسخه ی پایداری هم شده، بمونیم و تا نسخه ی LTS بعدی منتظر بمونیم. البته این پیشنهاد برای دوستانی هست که دوست ندارند با باگ های مختلف دست و پنجه نرم کنند. اصلا به این مساله فکر نکنید که هر 6 ماه یکبار نسخه ی جدید عرضه میشه. اینا رو به این علت گفتم چون بعید می دونم که بشه ساسیت های شرکتی مثل کانونیکال رو عوض کرد. ئس باید اعتقاد خودمون رو عوض کنیم.
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین sampady

• Full Member
  • *
  • ارسال: 138
  • سجاد حیدری-یه تازه کار!
« پاسخ #43 : 28 مهر 1389، 06:31 ب‌ظ »
پیشنهاد من این هست که روی نسخه ی 10.04 که نسخه ی پایداری هم شده، بمونیم و تا نسخه ی LTS بعدی منتظر بمونیم. البته این پیشنهاد برای دوستانی هست که دوست ندارند با باگ های مختلف دست و پنجه نرم کنند. اصلا به این مساله فکر نکنید که هر 6 ماه یکبار نسخه ی جدید عرضه میشه. اینا رو به این علت گفتم چون بعید می دونم که بشه ساسیت های شرکتی مثل کانونیکال رو عوض کرد. ئس باید اعتقاد خودمون رو عوض کنیم.
تقریبا باهات موافقم

گفتم تقریبا چون ممن میگم تجربه کردن نسخه جدید بهتره از موندن روی یه نسخه lts البته 4-5 روز بعد از اینکه رضایت کاربرها رو دیدید(فکر کنم الآن برای رفتن روی 10.10 خوب باشه)

هرچند که من از روز اول رفتم سراغ 10.10(روزی که فاینال رو توضیع کردن)

در ضمن من همچنان معتقدم که این بحث باید به فروم اصلی منتقل شه
اگر دست به کار نشید خودم میبرمش!!!
یه تازه کار

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #44 : 28 مهر 1389، 06:32 ب‌ظ »
با سلام
ببخشید که پابرهنه وسط بحث شما دوستان دویدم. :-X

به نظر شما این سیاست انتشار اوبونتو در یک بازه زمانی مشخص و سیاست توزیع کننده ها و توسعه دهنده های دیگه گنو/لینوکس (که در بعضی موارد حتی به یک چیز هیجان انگیز مانند rolling release می انجامد) نتیجه تفکر بازار در روش توسعه برنامه نیست؟
اشاره بنده به روش بازار در برابر روش کلیسای جامع برگرفته از کتاب بسیار جالب و پرمحتوای اریک ریموند است.
موفقیت در این روش توسعه نرم افزار منوط به تشکیل جامعه کاربران فعال اون نرم افزار و انتشار زودهنگام و کاملا سریع (حتی بدون رفع باگ کامل) است.

البته من اطلاعاتم کمه و اگه مزاحم بحث شدم عذر می خوام. ::)