انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: خرید لپتاپ تو رنج ۳۰-۳۵ تومان برای گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 814 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ɴɪᴍᴀ

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • یه برنامه نویس 13 ساله :)
    • smartnima Website
سلام.
من می‌خوام لپ تاپم رو عوض کنم، این رو پیدا کردم: https://www.digikala.com/product/dkp-14188564/%D9%84%D9%BE-%D8%AA%D8%A7%D9%BE-156-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%86%DB%8C-%D9%84%D9%86%D9%88%D9%88-%D9%85%D8%AF%D9%84-ideapad-slim-3-15iru8-i7-13620h-16gb-512ssd/

خوبه؟ و تو این رنج گزینه بهتری هست؟ (برای گنو/لینوکس)
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 02:25 ب‌ظ توسط ɴɪᴍᴀ »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1446
  • Dr.Code
    • My website
استوک چی؟

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1605
    • در دفاع از آزادی بیان
با توجه به شرایط ایران و خرابی همه چیز و حتی عدم اطمینان به «نو»، منم لپ تاپ های اخیر رو استوک خریدم. به نظرم با پولی که می دیم چیز بسیار بهتری می خریم و راستش من به این «نو»ها هم اطمینان خاصی ندارم.
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 305
با توجه به شرایط ایران و خرابی همه چیز و حتی عدم اطمینان به «نو»، منم لپ تاپ های اخیر رو استوک خریدم. به نظرم با پولی که می دیم چیز بسیار بهتری می خریم و راستش من به این «نو»ها هم اطمینان خاصی ندارم.
به نظر من گارانتی نداشتن استوک ریسک بزرگیه. اگه مشکلی داشته باشه که موقع تست نفهمیم، کارمون تمومه. به نظر من گارانتی نصفه و نیمه جنس نو بهتر از هیچیه.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2619
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
نقل‌قول
به نظر من گارانتی نداشتن استوک ریسک بزرگیه. اگه مشکلی داشته باشه که موقع تست نفهمیم، کارمون تمومه. به نظر من گارانتی نصفه و نیمه جنس نو بهتر از هیچیه.
شرایط گارانتی اینقدر بسته هست و مدتشم اینقدر کمه که اونم میشه مثل استوک، اگه مشکل بزرگی بود که همون اول میفهمیم و اگرم نفهمیدیم تا زمانی که ضمانت گارنتی هم تموم بشه نخواهیم فهمید. اینکه یهو مثلا یک خط پیکسلی سوخته روی صفحه یا یه مشکل دیگه هم ایجاد شه تا بیاد اتفاق بیفته سریع مدت گارانتی تموم میشه.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 07:38 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
شرایط گارانتی اینقدر بسته هست و مدتشم اینقدر کمه که اونم میشه مثل استوک، اگه مشکل بزرگی بود که همون اول میفهمیم و اگرم نفهمیدیم تا زمانی که ضمانت گارنتی هم تموم بشه نخواهیم فهمید. اینکه یهو مثلا یک خط پیکسلی سوخته روی صفحه یا یه مشکل دیگه هم ایجاد شه تا بیاد اتفاق بیفته سریع مدت گارانتی تموم میشه.
مدت گارانتی حداقل یک ساله ولی برای تست استوک نهایت دو یا سه روز به مشتری مهلت میدن. خیلی ها در تست لپتاپ حرفه ای نیستن، مثل من که لپ‌تاپ استوک خریدم همه چیز رو تست کردم مشکلی ندیدم ولی به دلیل یه مشکل فنی کوچولو در مادربرد، یک ماه بعد متوجه شدم بعضی وقتا صفحه آبی مرگ تو ویندوز یا freeze توی لینوکس میده، اینو موقعی فهمیدم که معامله تمام شده بود و قابل فسخ نبود.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 07:48 ب‌ظ توسط ni3ma »

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
بعضی وقتا صفحه آبی مرگ تو ویندوز یا freeze توی لینوکس میده، اینو وقتی فهمیدم که پول رو پرداخت کرده بودم و معامله تمام شده بود.
صفحه آبی مرگ ویندوز که معمولیه ولی اون هنگ گنو به خاطر انویدیا نبود؟ تاحالا راه‌اندازشو متوقف کردید ببینید چی میشه؟

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
با آقای جادی موافقم ولی نو داریم تا نو، اگه لپتاپ یا گوشی که می‌خریم بسیار جدید و سخت افزارش های-اند و در زمان خرید غیر قابل کپی کردن باشه، نو و با گرانتی خریدنش عاقلانه است، ولی اگه میان رده یا پایین رده باشه، خرید استوک منطقی تره چون به نو هایی که قدیمی یا های-اند نیستند نمیشه اعتماد کرد.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 07:58 ب‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
بعضی وقتا صفحه آبی مرگ تو ویندوز یا freeze توی لینوکس میده، اینو وقتی فهمیدم که پول رو پرداخت کرده بودم و معامله تمام شده بود.
صفحه آبی مرگ ویندوز که معمولیه ولی اون هنگ گنو به خاطر انویدیا نبود؟ تاحالا راه‌اندازشو متوقف کردید ببینید چی میشه؟
گرافیکش اینتل بود، گرافیک مجزا نداشت.
صفحه آبی ویندوز همیشگی نیست، اگه سخت افزار با ویندوز compatible باشه و درایورها به درستی نصب شده باشند محاله صفحه آبی ببینید. ده ساله یه لپتاپ لنوو دارم روش ویندوزه، یک بار صفحه آبی ندیدم، ولی روی فوجیتسو زیاد دیدم.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 08:02 ب‌ظ توسط ni3ma »

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
اگه لپتاپ یا گوشی که می‌خریم بسیار جدید و سخت افزارش های-اند و در زمان خرید غیر قابل کپی کردن باشه، نو و با گرانتی خریدنش عاقلانه است
در این دوره زمونه سخت افزار های نو با آخرین فناوری در حوضه کاربری تنها برای خاموش کردن عطش خوردن منابع نرم افزار های انحصاری ساخته میشه. خرید یک سخت افزار قوی و نو که تازه اومده به بازار اصلا منطقی نیست، چون دو سه سال بعد از اومدنش خیلی سریع قیمتش کمتر میشه.(بدون توجه به تورم).
و البته برای گوشی همراه این همه پول بدیم که تهش باهاش یه بازی خفن بکنیم اصلا منطقی نیست. مشکل گوشی همراه همینه فقط مصرفیه و بغیر از بازی و کارای کاربر عادی نمیشه باهاش کاری کرد. ۹۹٪

نقل‌قول
صفحه آبی ویندوز همیشگی نیست
بعد از هر بروزرسانی امکانش هست. ؛دی
باید ببینید مشکل از چیه.
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 08:24 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
مراجع معتبر لپ‌تاپ‌های استوک رو هم گارانتی می‌کنن.

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
در این دوره زمونه سخت افزار های نو با آخرین فناوری در حوضه کاربری تنها برای خاموش کردن عطش خوردن منابع نرم افزار های انحصاری ساخته میشه. خرید یک سخت افزار قوی و نو که تازه اومده به بازار اصلا منطقی نیست،
برای اجرای گیم های جدید چاره ای نیست، باید سر کیسه رو شل کرد. متاسفانه قیمت کنسول بازی هم در ایران به صورت غیر عادی بالا رفته و یک کنسول روز مثل ps5 با ملزوماتش مثل مانیتور مناسب بازی، قیمت تمام شده اش میشه تو مایه های یه کامپیوتر گیمینگ. با این وضعیت برق تهیه یک ups هم برای کنسول یا کامپیوتر رومیزی از واجباته.

آفلاین Dr.Code

• High Hero Member
  • *
  • Dr.Code
    • My website
من توی حسابم درمورد UPS خیلی نسخه پیچیدم.
حال ندارم بازم بگم، خودتون برید ببینید.
https://khiar.net/@drcode/112916465207675086

آفلاین ni3ma

• Sr. Member
  • *
مراجع معتبر لپ‌تاپ‌های استوک رو هم گارانتی می‌کنن.
این خوبه ولی قیمتشو انقد میبرن بالا که تقریبا هم قیمت لپتاپ نو میشه  ;D
« آخرین ویرایش: 21 شهریور 1403، 10:53 ب‌ظ توسط ni3ma »

آفلاین Hashem-khan

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 42
نقل‌قول
بله درسته.
۹۹ درصد لپ تاپ های استوک از نوع اداری یا به قولی (صنعتی)هستند و دوام بالایی دارن.

به طور معمول این لپ تاپ ها برای شرکتها و اداره هابه صورت سفارشی خریداری میشه بعد از یک مدت هم با
مدل بالاتر جایگزین میشه و بعد از رسیدن به امارات سرویس میشه وارد ایران و به دست منو شما میرسه.

تجربه شخصی خود من با وارد کننده همین لپ تاپ های استوک.ومدت کوتاهی که تعمیر لپ تاپ انجام میدادم
این لپ تاپ های صنعتی کیفیت بهتر و دوام بالاتری نسبت به لپ تاپ های خانگی دارن.

نقل‌قول
ه نظر من گارانتی نداشتن استوک ریسک بزرگیه. اگه مشکلی داشته باشه که موقع تست نفهمیم، کارمون تمومه. به نظر من گارانتی نصفه و نیمه جنس نو بهتر از هیچیه.
وقتی شرکت dell و hp و ... به طور رسمی تو ایران نمایندگی نداره کدام خدمات پس از فروش(گارانتی)؟
اگه ویندوز داری برای گرفتن درایورها باید از شکن استفاده کنی سایت شرکت تولید کننده لپ تاپ برای ایران تحریمه .برادر
گول این شرکتهای گارانتی رو نخورید.

شرکتهای گارانتی صدها ترفند برای در رفتن از خدمات پس از فروش دارن خیالت راحت راهاش رو خوب بلد هستند.

نقل‌قول
مثل من که لپ‌تاپ استوک خریدم همه چیز رو تست کردم مشکلی ندیدم ولی به دلیل یه مشکل فنی کوچولو در مادربرد، یک ماه بعد متوجه شدم بعضی وقتا صفحه آبی مرگ تو ویندوز یا freeze توی لینوکس میده، اینو موقعی فهمیدم که معامله تمام شده بود و قابل فسخ نبود.
مدل لپ تاپ چی بوده؟
90 درصد این گونه ایراد (صفحه آبی) اگه نرم افزاری نباشه مربوط به هارد رم و گرافیک هست.

و اما تجربه من برای لپ تاپ باکیفیت و سازگار با گنو/لینوکس
لپ تاپ های سری (thinkpad) لنوو
اگه کار گرافیکی نمیکنی اولویت intel بعد ata