با توجه به شرایط ایران و خرابی همه چیز و حتی عدم اطمینان به «نو»، منم لپ تاپ های اخیر رو استوک خریدم. به نظرم با پولی که می دیم چیز بسیار بهتری می خریم و راستش من به این «نو»ها هم اطمینان خاصی ندارم.
بله درسته.
۹۹ درصد لپ تاپ های استوک از نوع اداری یا به قولی (صنعتی)هستند و دوام بالایی دارن.
به طور معمول این لپ تاپ ها برای شرکتها و اداره هابه صورت سفارشی خریداری میشه بعد از یک مدت هم با
مدل بالاتر جایگزین میشه و بعد از رسیدن به امارات سرویس میشه وارد ایران و به دست منو شما میرسه.
تجربه شخصی خود من با وارد کننده همین لپ تاپ های استوک.ومدت کوتاهی که تعمیر لپ تاپ انجام میدادم
این لپ تاپ های صنعتی کیفیت بهتر و دوام بالاتری نسبت به لپ تاپ های خانگی دارن.
ه نظر من گارانتی نداشتن استوک ریسک بزرگیه. اگه مشکلی داشته باشه که موقع تست نفهمیم، کارمون تمومه. به نظر من گارانتی نصفه و نیمه جنس نو بهتر از هیچیه.
وقتی شرکت dell و hp و ... به طور رسمی تو ایران نمایندگی نداره کدام خدمات پس از فروش(گارانتی)؟
اگه ویندوز داری برای گرفتن درایورها باید از شکن استفاده کنی سایت شرکت تولید کننده لپ تاپ برای ایران تحریمه .برادر
گول این شرکتهای گارانتی رو نخورید.
شرکتهای گارانتی صدها ترفند برای در رفتن از خدمات پس از فروش دارن خیالت راحت راهاش رو خوب بلد هستند.
مثل من که لپتاپ استوک خریدم همه چیز رو تست کردم مشکلی ندیدم ولی به دلیل یه مشکل فنی کوچولو در مادربرد، یک ماه بعد متوجه شدم بعضی وقتا صفحه آبی مرگ تو ویندوز یا freeze توی لینوکس میده، اینو موقعی فهمیدم که معامله تمام شده بود و قابل فسخ نبود.
مدل لپ تاپ چی بوده؟
90 درصد این گونه ایراد (صفحه آبی) اگه نرم افزاری نباشه مربوط به هارد رم و گرافیک هست.
و اما تجربه من برای لپ تاپ باکیفیت و سازگار با گنو/لینوکس
لپ تاپ های سری (thinkpad) لنوو
اگه کار گرافیکی نمیکنی اولویت intel بعد ata