جای من باشید ونبو اقتصادی رو ۱۲ میلیون میخرید!؟
من خودم باشم یکم میزارم روش حتی این مارکهای ایرانی یه ۵۰ میگیرم. حداقل کیفیت 4K هستش. ولی خوب بازم این تلویزیونها هم همچین عمر طولانی معمولا ندارن. مشکلی که خیلی پیدا میکنن بکلایت هستش که بعد یکی دو سال میسوزه و باید تعویض بشه. البته نه لزوما خیلیها هم هستن چند ساله دارن کار میکنن و هیچیشون نشده. از لحاظ راحتی خود سیستمعامل من ایکسویژن دارم الان. خود سیستمعامل خداییش روون و راحته، من حتی بازی روش نصب کردم و با دسته بازی میکنم باهاش ولی یه مشکل واقعا بدی که داره اینه که تنظیم تصویر دیفالتش اومده Sharpness رو گذاشته روی ۱۰ و تصویر کاملا بریده بریده هستش. انگار داری انیمه میبینی، تمام آبجکتهای توی تصویر یه outline میفته دورشون، حالا موضوع اینه که توی خود TV من بعد از چند روز ور رفتن یه تصویر خوب ازش گرفتم ولی دیگه امکان تنظیم تصویر توی خود محیط سیستمعامل رو بهتون نمیده. مثلا من میخوام فیلم بزارم روش با فلش اگه بزارم واقعا کیفیت تصویر افتضاحه، باید لپتاپ رو بهش متصل کنم تا اونجا امکان تغییر تنظیمات رو بهم بده.
در کل صحبتم اینه که من اگر جای شما بودم TV رو میخریدم ولی حتما حتما قبلش چک میکردم موردهای اینطوری نداشته باشه چون یه موقعی عملا تلویزیون رو واستون بلااستفاده میکنه.
نمیدونم شاید هم چون ویدئوپرژکتور نداشتم تا حالا یه گاردی در مقابلش دارم بازم نظرم رو گفتم هر طور خودتون میدونید تصمیم بگیرید.