انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: یک اشکال مشترک در نصب توزیع‌های لینوکس با VirtualBox در ویندوز 10 (حل شد)  (دفعات بازدید: 1359 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین OmidMasouri

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 31
درود؛
در طول نصب هریک از توزیع‌های لینوکس که امتحان کردم اعم‌از Debian-12.9.0، Ubuntu-24.04، AlmaLinux-9.5  یا فدورا؛ بعداز اینکه در ابتدا فیلدهای لازم را پر می‌کنم و تنظیمات را در ویرچوال باکس انجام میدم دیگر سوالی از من پرسیده نمی‌شه و انتخابی ندارم تا آخر، که سیستم‌عامل نصب شده. برای مثال فقط یادم هست که در دبیان کلی مرحله بود که مشاهده و تأیید می‌شد از جمله انتخاب میزکارهایی که می‌خوام نصب بشه. در اوبونتو همین‌طور، هیچ خبری از مراحل حین نصب نیست. چون لپتاپ قدیمیه مجبور شدم از ubuntu-18.04.6 استفاده کنم که باز سیر نصب همانطور بود.
یادم هست که با یکی‌از ورژن‌های قبلی VirtualBox این مشکل را نداشتم.
چطور این مشکل حل می‌شود؟
ارادت
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1404، 06:22 ب‌ظ توسط OmidMasouri »
کَتَبتُ قِصَّةُ شوقی و مَدمَعی باکی

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1327
درود

VirtualBox یک تنظیمی دارد به نام Skip Unattended Installation این تیک را فعال کنید.

« آخرین ویرایش: 14 فروردین 1404، 02:59 ق‌ظ توسط esmaeelE »

آفلاین OmidMasouri

• Jr. Member
  • *
درود

VirtualBox یک تنظیمی دارد به نام Skip Unattended Installation این تیک را فعال کنید.

متشکرم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19790
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
از اوبونتوی قدیمی استفاده نکنید.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین OmidMasouri

• Jr. Member
  • *
جناب بهزادی، هربار که امتحان کردم در طی نصب Ubuntu-24.04.1، جایی متوقف می‌شه و سیستم کاملاً کرش می‌کند. هیچ کلیدی کار نمی‌کنه. انتظار هم بی‌فایده‌ست. بالاخره الان از Ubuntu-22.04.5 استفاده می‌کنم.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 183
فکر نکنم مشکلی باشد. اوبونتو نسخه‌هایش را بر اساس سال میلادی نام‌گذاری می‌کند و معمولا نسخه‌های زوج دارای پشتیبانی بلندمدتند (حدودا پنج سال). با این حساب توزیع شما هم لااقل تا دو سال دیگر پشتیبانی رسمی می‌شود (باز خودتان دقیق‌تر نگاه کنید بهتر است)
~

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2783
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
نقل‌قول
جایی متوقف می‌شه و سیستم کاملاً کرش می‌کند.
اگه iso راه‌اندازی میشه مشکل از iso هست.
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین esmaeelE

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1327
جناب بهزادی، هربار که امتحان کردم در طی نصب Ubuntu-24.04.1، جایی متوقف می‌شه و سیستم کاملاً کرش می‌کند. هیچ کلیدی کار نمی‌کنه. انتظار هم بی‌فایده‌ست. بالاخره الان از Ubuntu-22.04.5 استفاده می‌کنم.

ایزوی جدیدتر هم منتشر شده می‌تونید با آخرین انتشار 24.04.02 مشکل را بررسی کنید. دقیقا در کدام مرحله متوقف می‌شود؟ در حین نصب میشه گزارش log را فعال کرد.

گزینهٔ view full log در مرحلهٔ آخر نصب.

« آخرین ویرایش: دیروز ساعت 05:31 ب‌ظ توسط esmaeelE »