انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: اما بازی؟ آیا این چیزی بهت انگیز است؟  (دفعات بازدید: 2453 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • ارسال: 17
  • غیاث
اما بازی؟ آیا این چیزی بهت انگیز است؟
« : 17 فروردین 1404، 09:46 ب‌ظ »
سلام برشما
شاید به تحیر باید در این باره سخن گفت که در روزگاری زندگی می‌کنیم که اسباب سرگرمی (بازی)  بسیاری از ما، دقیقا همین بازی های ویدئویی است، ولیکن شگفت این روزگار این است که بازی شاهزاده ایرانی را انیرانی ها میسازند-آنهم با داستان کذایی مطلوبشان!- و بادام چشمان ژاپنی در بازی ها به نصر و نسر و نشر فرهنگشان[در برخی موارد پادفرهنگ!] می‌پردازند، اما ایرانی ملول است و بس ](*,) ](*,) گذر کنیم از آنچه گذشت و از آنچه جاریست چنانچه می‌بینیم.  : :'( :'(

اما اصل ماجرا از آن جا آغاز شد که پسرکی جوان را دیدم که بر ناصیه وی نگار امید نقش بسته بود، و در پلی‌استور مشغول جستجو برای یافتن یک بازی جدید بود، در این میان قصد کردم که امر معروف جای آرم، پس وی را به سوی F-droid فرا خواندم بدین اندیشه  که آنجا ملجا آزاد افزاره های اندروید است، گفتمش بدانجا رو و آنچه خواهی بیاب؛ ولیکن ساده بگویم《به گونه ای سخیف ضایع شدم زیرا در F-droid حتی یک بازی معمول نبود》 آخر شما را قسم، کدام گیمر سودوکو را گیم داند؟ لا اقل نه بازی کامپیوتری؛ وقتی برخی بازی های پلی استور را در ذهنم گذراندم و با آنچه در F-droid دیده بودم قیاس کردم چنین یافتم که آنچه در F-droid دیده ام بازی ویدئویی چندانی نبوده بلکه عمدتا کاردستی‌هایی ابتدائی بوده و آنکه در پلی‌استور بازیش را قرار دارد، گاه بازیش حاصل سرمایه گذاری های کلان شرکت های چینی و مانند آن است؛ اصولا قیاسی وارد نیست.... :frown: :frown: :frown:

اگر منصف باشیم، احتمالا می‌یابیم که:  کسی که بی‌بازی‌زندگی‌هرگز-یه انیمیشن ژاپنی یا انیمه- رو دیده بعد نمیاد با اشتیاق ماریو بازی کنه(لا اقل من اینطور فکر می‌کنم)؛ الآن بازی های محبوب رايانه و موبایل رو ببینید؛ اصولا دارن به سمت خاصی میرن، ولی ما هنوز به کپتان‌سوباسا۲-یک بازی فمیکام یا میکرو- هم گاه نرسیدیم؛ القصه اینکه گویا این زمینه میدونی شده که هیچ آلب‌ارسلانی واردش نمیشه، شاید هم حق دارن راه دشوار، خار مغیلان موجود، حامی محدود، اما و اما ..... :
« آخرین ویرایش: 18 فروردین 1404، 07:40 ق‌ظ توسط غیاث »

آفلاین آرمان اسماعیلی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2374
پاسخ : اما بازی؟ آیا این چیزی بهت انگیز است؟
« پاسخ #1 : 17 فروردین 1404، 11:35 ب‌ظ »
آیا کمبود بازی آزاد ضعف دنیای نرم‌افزار آزاد (اون هم تازه اندرویدی) به حساب میاد؟ خیر.
آیا ایرادی به توسعه‌دهنده‌ها وارده؟ خیر.
آیا کاربر غیاث بازی آزاد می‌خواد؟ ظاهراً که.
آیا کاربر غیاث آزاده بازی آزاد بسازه و در اختیار دیگران هم بگذاره؟ بله.
آیا دوست کاربر غیاث آزاده بازی آزاد بسازه و در اختیار دیگران هم بگذاره؟ بله.
صفحه‌ی من در اینستاگرام: ‎‎@armanes92

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 68
« پاسخ #2 : 19 فروردین 1404، 10:15 ب‌ظ »
خب الان هم بازی که یک/چند ایرانی ساخته باشن هست هم بازی که متن باز/نرم افزار آزاد هست.
ولی بازی چیزی نیست که ساختنش واجب باشه (آدم بدون بازی هم زنده می مونه)  ;D

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • غیاث
« پاسخ #3 : 20 فروردین 1404، 02:27 ب‌ظ »
آیا کمبود بازی آزاد ضعف دنیای نرم‌افزار آزاد (اون هم تازه اندرویدی) به حساب میاد؟ خیر.
آیا ایرادی به توسعه‌دهنده‌ها وارده؟ خیر.
آیا کاربر غیاث بازی آزاد می‌خواد؟ ظاهراً که.
آیا کاربر غیاث آزاده بازی آزاد بسازه و در اختیار دیگران هم بگذاره؟ بله.
آیا دوست کاربر غیاث آزاده بازی آزاد بسازه و در اختیار دیگران هم بگذاره؟ بله.
سطر اول: گویا آقای اسماعیلی با عبارت (اون هم تازه اندرویدی) در حال آشکار کردن روحیه دهه هفتادی خود است وی اگرچه از نسل بربادرفته نیست ولی هنوز در اندیشه سالهای دهه اول هزاره حاضر است، وی هنوز جایگاه جدید و امروز بازی های اندروید را به رسمیت نمی‌شناسد، گویی از نسل کسانی است که بر پلی‌استیشن تاکید داشتند و اکنون نیز بر همان منش باقی اند...
البته جامعه نرم افزار آزاد در زمینه های زیادی موفق بوده، و گنو و توزیع‌هایی مانند دبیان و آرچ نشان همین پیروزی و فرخی اند، در گستره زبان های برنامه نویسی، آموزش و مانند اینها هم بر همین وصف است، ولی حتی اگر چنین نباشد که:《کمبود بازی آزاد ضعف دنیای نرم‌افزار آزاد (اون هم تازه اندرویدی) به حساب میاد؟》پس اگر کاستی به شمار نیاد، لااقل وجود دو تا دونش شایسته هست... و خب البته آقای اسماعیلی هم گویا بر همین باور اند، ولیکن چندان این رو کار مهمی به شمار نمیارن-آنگونه که این کمترین از پاسخشان دریافتم- بلی به نظر می‌رسد چنانکه فرموده اند اشکال و ایرادی بر توسعه‌دهندگان وارد نیست؛ ولی باز ایشان تذکر بدیهیات داده اند تا راهگشا افتد:《آیا کاربر غیاث آزاده بازی آزاد بسازه و در اختیار دیگران هم بگذاره؟ بله.》 و اما اینکه این خُرد‌بچه آزاد است بسازد، بوی یک تنه و طعنه را داراست....
خب الان هم بازی که یک/چند ایرانی ساخته باشن هست هم بازی که متن باز/نرم افزار آزاد هست.
ولی بازی چیزی نیست که ساختنش واجب باشه (آدم بدون بازی هم زنده می مونه)  ;D
بازیهای ایرانی ساخته شدن، ولیکننننننننننن بله خودتون میدونید دیگه؛ این بازی ها -تا بدانجا که دیده‌ام- گرافیک چندانی ندارند، یا گاه آن آب و تابی که داستان یک بازی برای محبوبیت می‌خواهد را ندارند، البته محل توجه باشد که منظورم از بازی های ایرانی همان بازی های ترجمه شده کذایی نیست،
فرمودین《ولی بازی چیزی نیست که ساختنش واجب باشه (آدم بدون بازی هم زنده می مونه)  ;D》 بله ساختنش بنظر ضروری نیست؛ چی شد؟ نه چی شد؟ خیر چه بسا هم ضروری باشد حالا وقت این است: [-X ...... :rolleyes: دیگران نگاشتند و ماخواندیم ما بنگاریم تا دیگران بخوانند؛ بلی پیشینیان ما به سبک روزگارشان بوستان و مخزن‌الاسرار و شاهنامه سرودند  ولی شاید اگر آنها اکنون می‌بودند پیشه شاعری را رها و در انجمن های "گیم دولوپرز" در حال یافتن راهی برای ساخت یک بازی می‌افتادند...این صرفا یک شوخی است پیشه شاعری در زمان ما یک پیشه شدیدا در معرض فراموشی و کهنگی است، کسی دیگر چندان از آن یاد نمی‌کند، کاربرد شاهنامه را نمی‌یابند مگر در طاقچه یا برای پان ایرانیسم و مانندش، دیگر نظم روان بوستان که روان گره‌خورده و پیچیده آدمی را با سلاست عباراتش شانه می‌زد فراموش شده، این وضع برای شعر فارسی بود، برای شعر عربی که امروز هر کس بخواند 《تازی پرست》 خوانندش دیگر راهی شاید نمانده.....-
« آخرین ویرایش: 20 فروردین 1404، 03:00 ب‌ظ توسط غیاث »

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 193
« پاسخ #4 : 20 فروردین 1404، 03:15 ب‌ظ »
بازی با گرافیک عالی، یعنی آن چیزی که شما در ذهن داری، حداقل ده الی بیست میلیون دلار هزینه جهت توسعه نیاز دارد. بازی‌هایی مثل call of duty و موارد مشابه بودجه‌های چند صد میلیون دلاری دارند. توسعه‌ی چیزی مثل کرنل لینوکس یک نیاز جهانی است که شرکت‌هایی مثل اینتل به طور مستقیم و غیرمستقیم جهت توسعه‌ی آن هزینه می‌کنند، ولی بازی یک چنین ضرورتی ندارد.
مقایسه‌ی اندروید با دنیای گنو خیلی درست نیست. اکوسیستم اندروید خیلی بزرگتر است و در حال حاضر با اختلاف بزرگترین سیستم‌عامل دنیاست. سازوکار تبلیغی گوگل هم مشوق بزرگی برای ساخت برنامه و قرار دادنش در پلی استور است (در مقایسه با اف‌دروید).
~

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #5 : 22 فروردین 1404، 06:16 ق‌ظ »
الان یادم اومد: یکی از اقوام یه سزی بازی برای اندروید هم ساخته بود داخل گیت هاب هم هست، می تونی از اونجا سورسش رو هم ببینی، فکر کنم توی itch.io هم باشه.

ولی خب.... اساسا نوشتن هر جور برنامه‌ای برای اندروید واقعا اعصاب خورد کنه  ](*,)
فعلا وقت ندارم با این حال شاید بعدا سر فرصت یه چیزی هم برای اندروید پورت کردم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19800
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • غیاث
« پاسخ #7 : 26 فروردین 1404، 01:41 ق‌ظ »
الان یادم اومد: یکی از اقوام یه سزی بازی برای اندروید هم ساخته بود داخل گیت هاب هم هست، می تونی از اونجا سورسش رو هم ببینی، فکر کنم توی itch.io هم باشه.

ولی خب.... اساسا نوشتن هر جور برنامه‌ای برای اندروید واقعا اعصاب خورد کنه  ](*,)
فعلا وقت ندارم با این حال شاید بعدا سر فرصت یه چیزی هم برای اندروید پورت کردم.
بلی بلی گیت هاب ](*,)  ](*,) ؛ ولی آن itch.io فکر می‌کنم مفید در‌بیاد... .. . O0 ... ..
تعدادی بازی خوب در اف‌دروید:
.
.
.
و البته شبیه‌ساز دستگاه‌های بازی:  .  .  .
اغلبِ این بازی ها رو دیدم؛ الآن که فرمودید در اف-دروید مجددا سری زدم،
 بازی اول رو شاید سه چهار سال پیش بازی کردم، آن زمان حجم بسیار اندکی داشت(در حدود پنج مگ گویا)؛ ولی پیکسلیه و یکم هم... :rolleyes: :-? :-?
بازی سوم و بازی پنجم را اف دروید فرمودند که نصب شدنی نبوَد.
بازی چهارم اصولا بازی اندروید نیست بلکه ظاهرا یک بازی وب است؛ که با js و html و لابد کمی ❤️ طراحی شده :rolleyes: :rolleyes: :-?؛ تصویر در ضمائم.
بازی Ricochlime که بازی هشتم و ماقبل آخر است را بازی کردم جالب بود؛ ولی تنها یک سیر تکراری داشت؛ شبیه سیر تکراری دینو بازی معروف مرورگر کذایی کروم؛ دقایقی نیز بدان پرداخت.دو تصویر از آن در ضمائم.
بازی ۶ یعنی freeminer گویی همان ماینکرافت است؛ خواستم امتحانش کنم، بعد از نصب وارد بازی شدم و شروع کردم، وقتی وارد مپ شدم...!! اصلا مپی!! درست بالا نیومد نه درخت سبزی نه چمن زمردینی فقط آبی آسمون! البته با سایه های .... ولی در بهترین حالت همون ماینکرافته.‌.

پس تنها دو بازی برای محک زدن ماند : ۲ و ۵ ؛ پنجمی نیاز به محک ندارد و مشخصا شناخته شده است.
ولی Unciv نوپا بنظر میرسد؛ راستی یک سوال! این قضیه دو نسخه ترجمه فینگلیش برای این بازی چیه؟ خدایی فکر نمی‌کنم داستان جالبی داشته باشه...
تصویری از بازی ۲ نیز ضمیمه شد.

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 26 فروردین 1404، 01:00 ب‌ظ »
گمونم minetest برای اندروید هم هست.
ولی من واقعا درک نمی کنم که مردم چجور می تونن با نمایشگر لمسی بازی کنن   ](*,)

آفلاین غیاث

• Newbie
  • *
  • غیاث
« پاسخ #9 : 28 فروردین 1404، 11:04 ق‌ظ »
چجور و چگونگیش رو حضرات شرکت های سرمایه داری تعیین می‌کنند، ازین جهت که اندروید بقول دوستمون:
... در حال حاضر با اختلاف بزرگترین سیستم‌عامل دنیاست. ...
با این حساب شرکت‌های بازی‌سازی-بخوانید انحصار‌طلبان سرمایه-، ابدا چنین بازاری رو از دست نخواهند داد؛ کنسول هایی مانند پلی‌استیشن و اکس‌باکس دارای شماری بسیار بسیار کمتر از تلفن های هوشمند اندروید اند، حتی تعداد کامپیوتر های‌ خانگی که در بازی کاربرد داشته باشند نیز چندان نمی‌تواند با تعداد تلفن‌های هوشپند اندرویدی مقابله کند؛
در این میان هم قیمت اینگونه افزارهای اندرویدی کمتر است و هم حمل آنها به مکان های مختلف ساده تر است و هم در تعداد بیشتر اند؛ مثلا الآن شما اینو بسنجید : قیمت ارزونترین موبایلی که قابلیت اجرای معقول پابجی را داشته باشد، با قیمت حداقل سیستمی که بتواند بازی مشابه آن را اجرا کند؛ این در قیمت بود آن هم در رواج!
 :lolflag: :lolflag:
-خزعبلاتی که نباید خواند-
به دهر خون
به تار شب
به سیم و زر
به جام طرب
راهی بجویم
رازی بگویم
:کاینها همه بی‌ ارزشند...رک بگویم! ???
*بس ز شب بگذشت
من، ره نایافتم
اینجا همه کورانند
کی عصای من ره آرند
تو که ز کوران نالانی
یقین که خود ز ایشانی
ره جستن ارچه دشوار بود
لیک، خود، تو مشکلی!-معروف میگن از نفسِ‌ توست-
تکیه بر پروردگار کن
کوش و دان
ره جوی و بسی پایان را یاد کن...-پایان:رست‌خیز-

[/font]
« آخرین ویرایش: 28 فروردین 1404، 11:09 ق‌ظ توسط غیاث »

آفلاین Aminavy-r

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #10 : 30 فروردین 1404، 10:51 ق‌ظ »
چجور و چگونگیش رو حضرات شرکت های سرمایه داری تعیین می‌کنند، ازین جهت که اندروید بقول دوستمون:
... در حال حاضر با اختلاف بزرگترین سیستم‌عامل دنیاست. ...
این دیگه چه حرفیه؟! مگه آدما از خودشون اختیار ندارن؟
فکر نمی کنم هیچ چیزی افتضاح تر از نمایشگر لمسی برای بازی وجود داشته باشه.
نقل‌قول
با این حساب شرکت‌های بازی‌سازی-بخوانید انحصار‌طلبان سرمایه-، ابدا چنین بازاری رو از دست نخواهند داد؛ کنسول هایی مانند پلی‌استیشن و اکس‌باکس دارای شماری بسیار بسیار کمتر از تلفن های هوشمند اندروید اند، حتی تعداد کامپیوتر های‌ خانگی که در بازی کاربرد داشته باشند نیز چندان نمی‌تواند با تعداد تلفن‌های هوشپند اندرویدی مقابله کند؛
در این میان هم قیمت اینگونه افزارهای اندرویدی کمتر است و هم حمل آنها به مکان های مختلف ساده تر است و هم در تعداد بیشتر اند؛ مثلا الآن شما اینو بسنجید : قیمت ارزونترین موبایلی که قابلیت اجرای معقول پابجی را داشته باشد، با قیمت حداقل سیستمی که بتواند بازی مشابه آن را اجرا کند؛ این در قیمت بود آن هم در رواج!
خب این اهمیتی نداره که شرکت های بزرگ چکار می کنن و فکر هم نمی کنم به جامعه نرم افزار آزاد هم ربطی داشته باشه.
و اینکه: معمولا کسی دوست نداره که بازی که میسازه نرم افزار آزاد باشه. (به دلایلی)