انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مسدود شدن در تلگرام به تعداد دو مرتبه در یک ماه اونم بدون دلیل  (دفعات بازدید: 396 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2856
  • GOD SAVE THE KING/QUEEN
درود

من در تلگرام در یک ماه برای دو بار مسدود شدم. اونم بی‌دلیل. خود تلگرام فقط میگه که شما گذارش شدید ولی من اصلا نمیدونم برای چی. نه حرف بدی میزنم نه مزاحمتی ایجاد میکنم. برای چی میتونه باشه؟

الآن هم حذف حساب کردم و کلا شمارم مسدود شده.

اهمیت نامتمرکز بودن هم در اینجا برام آشکار شد و هم در چند روز پیش که اینترنت جهانی قطع بود.
« آخرین ویرایش: 05 تیر 1404، 11:26 ب‌ظ توسط 🇬🇧بریتانیای کبیر🇬🇧 »
🇬🇧🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿🇬🇧

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
نسخه‌ای که استفاده می‌کنید نسخه‌ی رسمی است؟ (چون غیررسمی‌ها ممکن است از حسابتان سوءاستفاده کنند، مثلا برای ارسال پیام‌های تبلیغاتی)
در گروه‌ها زیاد فعالیت می‌کنید؟ یا به افراد ناشناس زیاد پیام می‌دهید؟ چون اگر چند نفر شما را گزارش کنند (حالا به هر دلیل موجه یا غیرموجه) بات تلگرام شما را به عنوان اسپمر و موارد مشابه شناسایی می‌کند...
~

• High Hero Member
  • *
نسخه رسمی هست،گروه های زیادی هم ندارم و به افراد ناشناس زیادی هم پیام نمیدم.

آفلاین abc

• Full Member
  • *
  • ارسال: 210
نقل‌قول
گروه های زیادی هم ندارم و به افراد ناشناس زیادی هم پیام نمیدم
این یعنی چی؟ یعنی به بعضی افراد ناشناس پیام می‌دهی (حالا نه زیاد). نکته اینجاست که وقتی به یک نفر ناشناس پیام می‌دهی در صفحه آن شخص یک گزینه می‌آید که می‌پرسد آیا این شخص را می‌شناسی (یا چیزی شبیه به این) اگر چند نفر عنوان کنند که نه، احتمال دارد تلگرام شما را اسپمر شناسایی کند. (حالا ممکن است چند نفر هم به هر دلیل شما را گزارش کرده باشند). شما هم کار درستی انجام ندادی که اکانت را حذف کردی و دوباره خواستی بسازی (این هم ممکن است در سیستم تلگرام یک حرکت مخرب شناسایی شود). بهترین کاری که باید می‌کردید ارسال پیام به پشتیبانی تلگرام بود https://telegram.org/support
~

• High Hero Member
  • *
تا کی شمارم مسدوده و بعد از چه مدت دوباره میتونم حساب باز کنم؟